reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki kochanej Fifce zawijam się z forum, bo jak ona pisze jej i kilku innym osobom nagle nie pasuje to, że nie mam czasu na forum i nie mogę z wami pisać. Że ponoć wpadam jak burza piszę tylko o sobie czy Wiktorze, olewam innym nie odpisując etc. Szkoda tylko, że te dziewczyny nie napisały do mnie wprost, że mają ze mną takie problemy. Fajnie byłoby się dowiedzieć komu przeszkadzam.

Miło było poznać, te które mają do mnie kontakt wiedzą gdzie mnie szukać.

Pozdrawiam.

reklama
a mi nic nie powie co jej nie pasuje a obgaduje z córunia swoja jeszcze przylezie po cos
ja tez wczoraj na targu widzialam kobiete z wozkiem w ktorym lezalo malenstwo pod gruba kolderka a był upał nie z tej ziemi

Atan, leżeć ok :) zresztą, nic już, zamotałam się :p

No to Natkusi dziś pewnie nie będzie, bo zmolestuje męża :-D

Dziewuszki, w mojej sygnaturce jest link, dziś właśnie zarobiłam na pisaniu dla nich artykułów, jakby któraś miała ochotę, owszem, zysk marny, ale może się uzbierać :)

na czym to polega?

Ael przestan marudzic kazdy rozumie ze masz malego to masz obowiazek ale zeby zaraz zmykac?

Boże.... jesteśmy dorosłe tak? Który to już Ael twój foch i oficjalne odchodzenie z forum...? Chyba jesteśmy dorosłymi kobietami a nie dziećmi z podstawówki które puszczają focha i się nie odzywają... i teraz co? Zbiorowe głaskanie Ael po głowie? :dry:

Z Sil tez miałam jakiś czas temu spięcie... i co? Normalnie rozmawiamy bo jesteśmy dorosłe i wiemy że każda ma prawo mieć swoje zdanie.... :no:

Kwiatuszku teściowe zawsze wkurzają... rzadko kiedy trafia się na fajną tesciówkę...

Fifka nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo chce sprostować mimo tego kłamstwa które mi zarzucasz.
Nie mam siły teraz na kłótnie, po prostu nie mam. Nie chce się tłumaczyć, po co mi to. Albo niech zgłoszą się te dziewczyny o których piszesz, że nie pasuje wam moja osoba, albo jak pisałam wskaż mi te moje posty, które Tobie nie pasują. Nie rzucam focha, poddaje się i idę w swoją stronę.
Nie zamierzam nic na siłę robić, więc nie zamierzam się bronić. Nie mam siły, nie mam, nie będę mieć.

Nie spróbowałaś nawet dowiedzieć się, co może być przyczyną mojego rzadkiego przebywania na forum....

jak ja czytam twoje posty to mam wrażenie ze gadam do ściany... serio... słyszysz tylko to co chcesz usłyszeć... czy ja napisałam ze jestem na ciebie zła bo rzadko piszesz na forum...? NIE! Tylko napisałam to ze twoje posty są bardzo egoistyczne bo piszesz zawsze o sobie.... a o innych zapominasz!

Poza tym brawa ci za wywlekanie tego na forum.... pisałyśmy na PW a ty teraz psujesz atmosferę... ja się z tego wypisuję... napisałam ci co o tym myślę a ty rób sobie z tym co chcesz... tyle nakrytykowałaś się Fiony za to a teraz robisz DOKŁADNIE to samo!

hej hej..
Pyscku :-( przytulam mocno.. musi się udać w końcu !

dzieciaki wszystkie słodkie :*

a teraz szybko co się jeszcze działo :-) jak ja na Wasze macierzyskie zarabiałam hahahaha

magdaleno.. a może ja bym tak na kawę do Zabrza wpadła ?:> hmm ?

A no ja zapraszam!! :-) możesz wpaść do mnie albo spotamy się gdzieś na mieście na jakąś kawkę... :-)

Sil nie mogę się zalogować bo przy haśle wyskakuje mi "błędny host".... :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry