reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszku myślę, że jeśli poprzecierasz łyżką to kakao z mlekiem przez sitko to na jedno wyjdzie ;-) granulowane ma to do siebie, że się lepiej rozpuszcza więc myślę, że nie będzie problemu ;-)

reklama
witam, Przepraszam ale nie jestem w stanie Was nadrobić, Przepraszam jeżeli komuś czegoś nie odpiszę ... Dziś bardzo ostro boli mnie brzuch, słabo mi kręci mi się w głowie wogole wszystkie kończyny mi się trzęsą :-( do tego @ się leje jak tralala ... :wściekła/y:
macie jakieś sposoby aby brzuch nie bolał aż tak, abym mogła normalnie funkcjonować ?? dziś chyba przeleżę cały dzień w łóżku :-(

magdalena właśnie o to chodzi o ten spokój... o to, żeby mieć miłe wspomnienia a nie pot na czole, nie wiadomo jaka mała będzie, ja będę zalatana, ją mi na pewno wymęczą i to na pewno się dobrze nie odbije na Nas, ale mam na szczęście jeszcze czas, ale decyzja podjęta:tak:

kwiatuszku chętnie wypróbuję, aż mi się czekolady zachciało mniam ja bym jeszcze rodzyneczki dała:tak:

Pyscku tulę, chyba tylko No-spa tu pomoże

weź co masz, swoją drogą też muszę uzupełnić apteczkę, bo ani no-spy, ani apapu już nie mam, wczoraj musiałam wziąć na noc apap bo tak mnie łepek bolał, że myślałam, że wybuchnie

no popatrz a mi mój byly gin kazał brać no-spę bo działa rozkurczowo:confused:

pyscku biedulko może ten paracetamol ci pomoże :*

magdalena haha mnie to już zaczęło śmieszyć bo często ma poglądy albo zachowuje się jak z ciemnogrodu jakiegoś my i tak robimy po swojemu zawsze a jak już przegnie to małż jej powie co myśli to w odpowiedzi czasem usłyszy jak ostatnio że ma niezrównoważony charakter haha

tak więc jak to pięknie sleepy powiedziała wczoraj będę mieć w domu wykształciucha wariata :D

reklama
Pyscku nie łykaj nospy na @, nospa rozrzedza krew przez to leje się z Ciebie więcej. Paracetamol będzie dobry.

Ael co ty pie^&olisz..... boże... to PARACETAMOL! A DOKŁADNIE ASPIRYNA W NIM ZAWARTA ROZRZEDZA KREW!! A NIE NOSPA! NOSPA DZIAŁA ROZKURCZOWO! :no:
To już któryś raz kiedy nie masz żadnych informacji na jakiś temat a z jaką pewnością wygłaszasz swoje "teorie".... JAK SIĘ NIE ZNASZ TO NIE RADŹ ŹLE LUDZIOM!

Pyscek Paracetamol nie jedt dobry w czasie @. Ja kiedyś bardzo często miałam krwotoki z nosa przez branie paracetamolu podczas @. Lekarz kazał ostawić apirynę i wszytko wróciło do normy... więc jeśli się leje to paracetamolem pobudzisz krwawienie

Miq bo działa... Ael jakieś herezje tu wygłasza... Nospa to podstawowy lek na bóle podczas menstruacji bo działa bezpośrednio na macicę.

Ostatnia edycja:
Do góry