reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej necia ostatnio weszlismy tak jak przyjmuuje i nie kazali sie rejestrowac a dzis 6tyg pozniej mowia ze bylo trzeba zadzwojnic a 6 tyg wczesniej pigula mowila przyjsc 18 czerwca i nic wiecej a ogolniee nie lubie tehj przychodni...

reklama
Łucja hmmmmm Taty nie zjadła :biggrin2:
Nasza Kobietka ładnie rośnie, wszystkie kontrole przechodzi pomyślnie. Rozwija się praktycznie tak jak normalnie urodzone dziecko, jej opóźnienie do książkowych opisów to może jakieś 2 tygodnie nie licząc wagi bo tyo różnica znaczna :-). Jutro idę tak prywatnie do rehabilitantki i zobaczę czy mi da jakieś sposoby i metody żeby wielka ŁU szybko zaczęła siedzieć i później raczkować :-)

czesc dziewczyny,
pierwszy swój wpis miałam miesiac temu a dzis juz miałam...dwie kreseczki!! jestesmy z mężem przeszczesliwi. staram się nie wariować i upewnić sie u lekarza ale co zrobic??
moje objawy- miesiaczki brak (opóznienie juz 2 dni a zawsze jak w zegarku), bola mnie piersi i wczoraj nie mogłam zjesc obiadu bo wszystko było meeega słone! mam temperature 38,8.
trzymajcie kciuki, żeby to było to ale nie wiem czy to możliwe zeby były 2 kreski i nie było ciąży??!
pozdrawiam

Fasolka superowo :) niech Łucja dalej się tak rozwija :tak:

a gdzie szczypiorki się podziewają? objadacie się??!! :-p ja zassałam muzykę do ćwiczeń jutro kolejne podejście hihi

Necia ja zdycham!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu zaraz się rozpłynę!

Fasollka to super, że Łucja tak dobrze sobie radzi! Silna kobieta! :*

a ja mam dzis jakis ciezki dzien sorki ze wam nie odpisalam kazdej z osobna ale ten upal mnie dobija,,

Mum Gratuluję :) tak po cichu, ale gratuluję. Testy bywają omylne, jasne, pewność daje tylko beta :)

O rany, to ja muszę powiększyć salon, jak chcecie wpaść :p

Magdalena.. boszz ale on pucek fajny ;-)))

Sil koniecznie jak Ci się zjedzie tyle babeczek i dzieciów to nie wiem działka ogólnie starczy hihihi :-)

Fasolka nie wolno przyśpieszać rozwoju dziecka... zresztą zapewne powie ci to rehabilitantka. Każde dziecko raczkuję i chodzi we "własnym" czasie kiedy jego organizm, mięśnie i kości są na to gotowe. Owszem można stymulować mięśnie zyby była silniejsza ale to nie ma wiele wspólnego z późniejszym raczkowaniem i chodzeniem.

Ale super ze Łucja tak fantastycznie się rozwija! :-)

I powiem ci ze strasznie dużo od niej wymagasz. Co raz piszesz o tym jak to byś chciała żeby ona potrafiła więcej. A to ze głowy nie trzyma a to teraz z tym popędzaniem z rozwojem. Łucja jest najwspanialszą dziewczyną taka jaka jest.

Mum czasem tak sie zdarza ale częściej testy wychodzą negatywne a ciąża jest niż na odwrót! Tak więc trzymam kciuki!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Fasolka nie wolno przyśpieszać rozwoju dziecka...

Ale super ze Łucja tak fantastycznie się rozwija! :-)

Fifcia wiem,ze niewolno przyspieszać :-) miałam właśnie na myśli stymulowanie mięśni, żeby później było jej łatwiej. My stosujemy ćwiczenia metody NDT i to właśnie polega na stymulowaniu mięśni i chciała bym, żeby teraz pokazała kolejne ćwiczenia i masaże adekwatne do kolejnego etapu rozwoju :-)

Do góry