reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Właśnie szukam takiej jakiejś spacerówki... Najlepiej tu na miejscu żebym mogła ją najpierw wymacać... Szukam takiej rozkładanej na płasko, zeby można było już z małym podróżować :tak:

Bo też chcemy pojechać gdzieś na wakację... nawet na jeden dzien a ten wózek jest za duży co mamy bo nam cały bagażnik zjada...

reklama
fifka: bo ty z białegostoku? Czy się wydało że nie wiem?:p

nat: Zdjęcie brzucha wstaw skoro już możesz wstawać;)

nala: Daje wyłącznie mm od jego 2 czy 3 dnia życia. Nic nie odciągam i walczyłam zaciekle żeby mi się tam nic już nie tworzyło. I tak do dziś są dni że jak ścisnę to kropelka wylatuje.. A teraz mi suchutko, milutko, mogę jeść co chcę, kontroluję ile je mały, może go karmić tata, babcia, pan z ulicy- nie ma znaczenia. on zadowolony, ja zadowolona - jest super!

Fifka to fakt.. lepiej po dotykać przed kupieniem :tak: ejj.. Ty tam nie szalej z tym stresem bo zanim urodzę to Ty padniesz ;-)

Pyscek :-( a może się nie rozkręci..

Sleepy łap foto takie na szybko.. Jutro mam lekarza to małż mi porobi jakieś ;-)

Na szczęście poszło mi tylko w brzuch :-) ale też dzięki diecie cukrzycowej bo przez nią dużo nie przytyłam - przez całą ciąże +7kg :tak: bez diety pewnie byłoby dwa razy więcej..

Ty tam dopiero masz zgrabny brzuchol!

nat: piękny brzuszek! Jaki malutki:) Michaś tam się musi nieźle kulić żeby się zmieścić pewnie;P Buziak:*

pyscek: dopóki nie ma @, dopóty są szanse. A i jak jest @ to nie zawsze wiadomo;) &&&&&&&&&

no muszę jeszcze... +7KG?! Trzeba przyznać że nie jest to to samo co moje +30kg.. Życie jest niesprawiedliwe słowo daje;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry