reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Właśnie szukam takiej jakiejś spacerówki... Najlepiej tu na miejscu żebym mogła ją najpierw wymacać... Szukam takiej rozkładanej na płasko, zeby można było już z małym podróżować :tak:

Bo też chcemy pojechać gdzieś na wakację... nawet na jeden dzien a ten wózek jest za duży co mamy bo nam cały bagażnik zjada...

reklama
fifka: bo ty z białegostoku? Czy się wydało że nie wiem?:p

nat: Zdjęcie brzucha wstaw skoro już możesz wstawać;)

nala: Daje wyłącznie mm od jego 2 czy 3 dnia życia. Nic nie odciągam i walczyłam zaciekle żeby mi się tam nic już nie tworzyło. I tak do dziś są dni że jak ścisnę to kropelka wylatuje.. A teraz mi suchutko, milutko, mogę jeść co chcę, kontroluję ile je mały, może go karmić tata, babcia, pan z ulicy- nie ma znaczenia. on zadowolony, ja zadowolona - jest super!

Fifka to fakt.. lepiej po dotykać przed kupieniem :tak: ejj.. Ty tam nie szalej z tym stresem bo zanim urodzę to Ty padniesz ;-)

Pyscek :-( a może się nie rozkręci..

Sleepy łap foto takie na szybko.. Jutro mam lekarza to małż mi porobi jakieś ;-)

Na szczęście poszło mi tylko w brzuch :-) ale też dzięki diecie cukrzycowej bo przez nią dużo nie przytyłam - przez całą ciąże +7kg :tak: bez diety pewnie byłoby dwa razy więcej..

Ty tam dopiero masz zgrabny brzuchol!

nat: piękny brzuszek! Jaki malutki:) Michaś tam się musi nieźle kulić żeby się zmieścić pewnie;P Buziak:*

pyscek: dopóki nie ma @, dopóty są szanse. A i jak jest @ to nie zawsze wiadomo;) &&&&&&&&&

no muszę jeszcze... +7KG?! Trzeba przyznać że nie jest to to samo co moje +30kg.. Życie jest niesprawiedliwe słowo daje;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry