reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku no to super ze z wózkiem wam się tak udało! Ja teraz też będe poszukiwać bo maż dał mi "zielone światło" na poszukiwania :-) Nasz wózek ledwo mieści się do bagażnika... nie narzekam bo bardzo go lubię.... ale jednak potrzeba nam czegoś małego "w razie czego" :tak: Ten mój duży jako spacerówka zimą będzie idealny :-D

Sil to rozumiem ze w tym roku już panujecie dom doprowadzić do stanu surowego zamkniętego tak? Kurcze... niby jeszcze dużo pracy ale jak już będzie "zamknięty" to już krok milowy w stronę wspólnego zamieszkania! Oj zazdroszczę :-D

Necia nocka mineła dobrze :tak: Mały wstał tylko raz na karmienie i troszkę się powiercił i bąki popuszczał ale później spał do 7 więc jestem wypoczęta :-)
A jak tam Małgosia ze swoim brzuszkiem?
Hahahahaha a teściówka dobra XD

Miq mój mąż w tamtym roku był świadkiem na bierzmowaniu u mojego brata :tak: i też nie lubię jak mi się plączą po pokojach... ale musisz przywyknąć bo jak urodzisz i zaczną się odwiedki to będą łazić w tą i we w ta cały czas.... :no:

Sleepy ale wy pokemony jesteście normalnie :wściekła/y: czy ja napisałam ze nie wolno o sobie pisać? Cytuję to co napisałam Olci: " rozumiem ze nie każdy ma czas na nadrabianie odpisywanie wszystkim itp... ale tak jak na przykład z twojej strony jest jakieś zainteresowanie innymi... Niektórzy wchodzą i proszą o jakieś streszczenie ostatnich dni. Wszystko jest jak najbardziej na miejscu. Ale co innego jest tu wpaść ni z gruszki ni z pietruszki wygłosić swój monolog i zniknąć tak?"

I w sumie to już chcę zakończyć ten temat bo tylko nie potrzebnie jakaś burze wywołuję.... to po prostu moje spostrzeżenie... Powiem tylko ze najbardziej mam jedną osobę na myśli na którą coraz bardziej jestem zła...

Hahaha no dają sobie! Mały wcale mnie nie gryzie :-p

My już po nocy która fajnie nam minęła aż mój mąż pojechał na 4 rano do pracy.... wszystko pięknie i fajnie... :tak: aż tu nagle telefon wydzwania... i teściowa wpada do domu bez pukania! :szok: Ja sie zrywam jak poparzona z łóżka... patrze na zegarek 4.30... i co się okazuję? Mój mąż pojechał na rano do pracy a ma na popołudnie i chciał żebym się upewniła i spojrzała w jego grafik - a jak... ma na popołudnie... no i wrócił, nie mógł już zasnąć to przyszedł do nas do łóżka i od rana sobie rozmawialiśmy :-D

reklama
miq: ja nie rozumiem ludzi. (uwaga, będzie kolejna głęboka myśl sleepy.. ;)) Mi się w życiu sprawdza jedna zasada. To co czyni się innym zawsze do ciebie wróci z podwójną siłą. Ci zazdrośnicy nigdy niczego w życiu nie osiągną wg mnie. Ja się staram nie zazdrościć, ale przy lam i jej wypiekasz to kurcze ciężko..;)
ale to dobra myśl:tak: jest zazdrość a zazdrość, my sobie tu na forum zazdrościmy a to pięknych wypieków, a to zdolności w gotowaniu a to artystycznych, ale my o tym mówimy i to jest budujące dla danej osoby a Nas motywuje do tego, żeby czegoś nowego spróbować. A pozostali ludzie zazdroszczą tak z zawiścią i jeszcze w myślach pewnie nie raz przeklinają. Ja wiem, że na wszystko co mam ciężko pracuję, nie raz wiąże się to z wyrzeczeniami, no niestety coś za coś. Ale jestem dumna z siebie i męża, że mimo niedługiego stażu i zarobków (zdecydowanie po niżej średniej) tak sobie radzimy, i oczywiście są osoby, którym mogę i chcę się pochwalić bo wiem, że one to docenią, ale nie zaraz całej rodzinie, bo po co?
Sil ale ja uwielbiam prace na ogródku, koszenie trawy... ale dzisiaj nie dam rady, za gorąco
ooo a ja zazdraszczam Sil budowy, wiem ile to pieniędzy, potu i łez, zazdraszczam i podziwiam... my jesteśmy na etapie rozmów z moimi rodzicami, żeby nam przepisali kawałek pola i wtedy może za 2-3 latka...
Fifka a po porodzie to rozumiem, do małej przyjdą, ale wtedy będę miała porządek a teraz przy tym remoncie w salonie mam brodzik a w sypialni wc stoi:szok: a teściowa taka nawiedzona to zaraz będzie się chciała chwalić mimo , że z remontem nie ma nic wspólnego grrrr

Ostatnia edycja:
fifcia: no widzisz, coś zaczynasz nie kończysz i tak powstają spięcia niepotrzebne. mój mężu zawsze w tych samych godzinach pracuje.. zawsze go nie ma te 9,5h.., caaaały dzień gdy można coś załatwić i wraca wieczorem.. eh.. Ale to jeszcze tylko przez chwilę- dopóki nie wygramy w totka!;)

nala: fifki pytaj, ona mądra. Ja w podobnej sytuacji... rzuciłam to karmienie..;) baardzo sobie chwalę:)

dziewczyny, za co obrywa miq bo chyba nie doczytałam? ja też bym opierdzieliła- ja świetnie opierdzielam, ale teraz nie wiem za co;P

witam się i jestem niewyspana, moja pannica śpi ładnie od 22- 4 a potem szał ciał, marudzi wierci się, wzdycha a nad ranem mi sie najlepiej śpi i jestem zmęczona, wolałabym w nocy wstawać a nad ranem sobie pospać,

sleep: kobieto wpadaj do Zamościa, :-Dczekamy na was i ugścimy was syto hihih boś coś za chuda się robisz :-p,
a co do pięt to szukałam rady na popękane, bo jak zaczynam chodzić w klapkach to mi się tak robi , no i sil doradziła moczenie w wodzie z solą , a ja sobie ta maścią nagietkową jeszcze smaruje i juz sa ładne ze całować można :tak:
co do krostek to jakos nie do końca, wśrode do lekarza jedziemy, chociaz te kropelki fenistil troche pomogły
A jak wy soboe radzicie, jaim mlekiem małego karmisz?

milia, martocha : trzymam mocno za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

magdalena: mase robiłam z: serek maskarpone zmieszany z ropuszczoną ostudzona czekolada biała + ubita smietana 36% do białej masy dodałam pokorjone w kostke truskawki, a do masy w środku dodałam to samo tylko czekolada ciemna

cos komus ialam jeszcze ale nie pamiętam, bo skleroza, a piszac dyskutuje z Adusią i mnie to wyrywa z kontekstu , ostatnio tak się rogadała ze jeste mw szkou.
a kiedy ma dziecko acząć sie przekręcać, bo maoja nic a nic nie chce ?

Fifcia jak pozbędzie się problemów z kupką to spokój jest jak nie wiem kochane dziecko, nawet zdarza jej się wtedy spać 5 godzin już :-)

skończyłaaaaaaaaaaaam rozdział małża :-) teraz modlić się trzeba żeby dał tydzień na napisanie tego ostatniego jeszcze

Miq masz ty się z tą teściówką.... :no: Boze ja gdybym ze swoimi mieszkała to bym ich zjadła!
w dupe powinnaś dostać za tą trawę.... :dry:

Sleepy to jak wygracie to się podzielcie :-D

Lam wszystkiego dobrego z Okazji ROCZNICY!!!!!!!!!!!!!!!
Przewracać się powinna koło 4 miesiaca dopiero :tak: Ma czas!

Necia gratulację!!!

Idę się z małym pobawić bo się domaga! :cool2:

reklama
Fifka no mam się mam, aaa koszenie to sam relaks, wtedy nie myślę o teściowej ale dzisiaj to faktycznie przegięcie by było
Nieciuszka normalnie dzień dobroci czy co?

Do góry