no już że dwie, trzy proszę Pań
Martocha: &&&&&&&&&&&&&&& i ja i filip
sil: jak budowa? Całe forum żyje twoim domkiem
fifka: Gratuluję ząbka
Konrad się robi uzbrojony;P Ja nie wiem jak te matki karmiące dają radę w takiej sytuacji- butla zniesie wszystko, a...
;P A co do tego pisania na forum, to zgadzam się z dziewczynami. Myślę, że lepiej jest napisać do kogo coś się ma, albo nie pisać nic. Bo teraz każda będzie myśleć czy to o niej. Jeżeli masz mnie na myśli, to wybacz, ale tak jak magda pisze.. Jak nie mam czasu, to nie nadrabiam bo piszecie zazwyczaj jak szalone. I jak mam odpisywać każdej? Staram się wejść w temat po prostu i pisać dalej z wami. Sorki, ale teraz trochę strach napisać co u mnie żeby nie wyjść na egoistkę.
A z innej beczki zazdroszczę tych spacerów! Ja się boję wyjść gdzieś dalej, bo jak małego coś chwyci tonie wiem co miałabym z nim zrobić gdzieś na mieście..
necia: jak kolki? Coś do przodu? U dietetyka już byłaś? u gosi to białe to ząbek czy nie?
i luuubie twoją teściową
nat: ja ząbków jeszcze nie przerabiałam, ale nie wyobrażam sobie, żeby było gorzej niż z kolkami. Po prostu sobie nie wyobrażam;P gratuluję donoszenia! Wiedziałam, że michaś nie może być taki głupi żeby w te mrozu wychodzić
Teraz się ładne lato zaczyna, to można dopiero przemyśleć
pyscek: &&
magenta: a zdjęcie przepraszam to dała?
Super że u was wszystko ok i zaglądaj częściej!
lam: Ja nie wiem, ale chyba muszę się przejechać do tego zamościa bo mnie ciągle prowokujesz! Zaczęło się od mazurka przed świętami (tak, jeszcze tego nie odchorowałam;P) i tak do dziś. Nie wstyd ci?!
Jak moja synowa piękna? Na krostki coś zaczęło działać w końcu?
I ja nie w temacie, ale... czemu sil pytała się ciebie jak pięty?
Jakoś mnie to bardzo zaciekawiło;P
miq: padłam z tym kiblem;P hehehe;P Ale nam pokażesz?