reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam wrocilismy ze sklepu i wizyty u mojej mamy i spacerku ;-) dzionek fajny dzis ;-) szkoda ze pogoda sie zepsuła..

pyscek wiesz ze testy z porannego moczu bardziej sa wiarygodne !!&&&&&&&&&& co do pracy to wspołczuje... <głaszcze>

ncia fajne zaproszenia ja bym wybrala to zdjecie w sepii co masz jak patrzy lekko w ggore ;-)taka zamyslona ;-)

kupilismy jedzenie jednego pajaca za 15 takiego jak miala od babci rozmiar 56 to teraz 68 ;-) ja koszulke zwykla na naramkach i poszlo 250zl.. a nie kupowalismy pampersow... boze jak wszystko drozeje.. zlozylismy u babci lozeczko to za 20zl babcia niechciala pieniedzy powiedziala ze niechce...ale wole jednak kupic srobki bo lekko zniszczone to lozeczko nawet jak sie pomaluje od nowa to drewno w 2 miejscach popekalo... wiec kupimy pozniej srobki i tatus farbe i odmalujemy ;-)

miq sliczny brzusio i skarpetki ;-)

fifka super z e sluch super ;-) uu wspolczuje plecsniawek...mam nadzieje ze szybko zejda&&!!

Ostatnia edycja:
Aj ja czekam i czekam aż Amalfi sam sie pochwali ale chyba nie mam wyboru.... MAMY KOLEJNĄ ZACIĄŻONĄ!!! Magda!! Twórz wierszyk!!

Martocha ja fluidków nie wyślę ale kciuki trzymam!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Atan oj nic nie mów... my też musimy zrobić większe zakupy ale na sama myśl o tym słabo mi się robi.... :no:

Martuś ja jeszcze mogę więc łap od Michasia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a ja oczywiście trzymam &&&&&&&&&&&&&! :-)

Amalfi gratulacje! :-) ale żeś się ukrywała.. ale dziewczyny wyczuły hehe

Fifka Ty to masz przeboje z naszą służbą zdrowia.. :dry: dobrze, że badania wyszły ok

Pyscek może taki dzień.. i Ty nie testuj, tym bardziej o takiej godzinie Głupolku! Poczekaj kilka dni i test z rana! :tak: co do pracy to doopa.. trzymam &&&&& żebyś szybko znalazła! Ja będę szukać od września i też ciężko to widzę :sorry:

martoszka: trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
powodzenia kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja co zrobiłam, odgrzewałam sobie pyszną zupkę szczawiową - uwielbiam ją, i nalałam sobie do talerza, poszłam do małej i zapomniałam wyłączyć, siedzie w d.pokoju i słysze że cos jakby ni syczy ni co, myslałam ze to ten zasrany cieknący kran kapie, i siedzę dalej, ale coś mnie w końcu tknęło i idę do kuchni a tam co? juz po zupie zostało samo pire z warzy bo woda sie juz wygotowała jeszcze chwila i było by po garku i wielki smród :crazy: no i mąż nie ma zupki - dobrze ze ja sie załapałam , była taka dobra :-)

reklama
Do góry