reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
slyp: ty to jesteś wredna baba, gdzież tak szybko chudnąć poczekaj na nas :-D ja stoje w miejscu ale od dzisiaj dieta , ćwiczenia i rygor .
miq: sliczne skarpetki, ja mam parę par i używam bo moja Adka ma ciągle zimne stópki
Brzuszek całuśny - cmok
milia: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za jajeczka i obyś szybko cieszyła sie dobrą nowiną

pyscek: tule do moich małych i miekkich i lekko zwisających cysiów,
kolorowych snów, może ci humor poprawią i wyśnią małaą fasolkę

fifka: fajnie że ze słuchem \konradka wszystko w porządku,
atan: ja dzisiaj mała na 2,5 godz zostawiłam z moim tatem i siostrą to dzwoniłam co pół godziny, a jakwróciłam to myslałam ze zacałuję małą. Trzeba sie zacząć przyzwyczajać do zostawiania dziecka ale to jeste trudne
neciuszka: Małgonia sliczna i nie wiem któro zdjęcie bym wybrała bo wszystkie słodkie

Ja juz po lekarzu , zajrzał ,zbadał i że wszystko oki powiedział, stwierdziła że chyba mi @ idzie :crazy: myslłam ze jeszcze z mieśąc będę miała spokój

zaraz wstawie fotkę do albumu z swojej nowej fryzurki :-p

Ostatnia edycja:
Pyscku oj nie ma co się zadręczać... mi dwa tygodnie po terminie @ wyszła bladziutka, prawie nie widoczna kreska a w mojej pierwszej ciąży testy w ogól mi nie wychodziły... Ja tam mocno w ciebie wierzę!!

I trzymam kciuki za pracę bo wiem ze teraz z tym ciężko jak cholera... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lam ty i tak długo @ nie masz jak na mamę która dokarmia butlą małą :tak: Ja karmiąc tylko cycem dostałam @ równo 3 miesiące po porodzie...
Muszę ci powiedzieć ze w nowej fryzurze odmłodniałaś!!! :-D Teraz to Ada ma mamusie nastolatkę :-)

Mój mały źle się czuję... ma chrypkę straszną i w buzi dostał chyba pleśniawek... bo ma jakieś białe plamki na języku... od wczoraj smaruję Aftinem i na razie chyba jest lepiej.... eh... jakaś ostatnio zmęczona jestem...

fifka: dziekuję *):-)
a skąd ta chrupka, przeziębił się ? po aftinie plesniawki szybko schodza, tylko trzeba dobrze pędzlować

kurde mam masę sprzątania a nie chce mi sie weźcie mnie zmobilizujcie do roboty :confused:

Ostatnia edycja:
No mój teraz jest na etapie wkładania wszystkiego bo buzi bo go dziąsła bolą... i chyba coś brudnego do buzi wziął :no: Ale nie wygląda to źle i nie wygląda jakby go to bolało...

A chrypkę to pewnie dostał od ostatniego wydzierania się :dry: wtedy co pisałam ze miałam go dość.... teraz się troszkę martwię czy to tylko chrypka od krzyków czy coś z gardełkiem się dzieje... chyba do lekarz sie trzeba będzie przejechać...

Lam
a ty mnie weż zmobilizuj... bo ja mam to samo... :zawstydzona/y:

no nie ledwo wyciągnęłam mate do cwiczen, właczyłam flmik i mała sie rozbeczała, nie chce miac mamy laski:-) nakarmie ja uspie i od nowa spróbuje . teraz jej herbatkę daje, zobaczymy ile wypije

Dzień dobry! \
Bartek zrobił się taki ciekawski, że szkoda gadć!! Przez ostatni tydzień rozwinął się w takim tempie, że nie nadążam za nim!!! Pięknie nauczył się łapać zamiast w całą rękę to w dwa paluszki (kciuk o wskazujący) i w ten sposób próbuje wszystko złapać!! Do buzi też wkłada wszystko co popadnie: telefony, piloty! Nawet laptopa jak jest w pobliżu :szok: nawet teraz naciskA mi na klawiaturę :-p

Miq śliczny brzusio!! :*

Sleep o Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja od 3 dni na diecie ciężkiej i ani grama dólł :szok:
O kasie nawet nie gadaj bo ja mam 800zł na następne dwa tygodnie (do mojej wypłąty) dziś wydałam 150 w sklepie bo musiałam kupić sobie buty na to zakichane wesele no i wypłaciłam 400zł żeby wsadzić do koperty i kupić jakieś kwiaty.... :baffled::baffled: nie myślę naweyt o tym ile zostało :baffled:

a buciki się pochwalę kupiłam te pierwszev od lewej:
Zobacz załącznik 474436

magdalena: fajne buciki, no ja czekam na kasę z ZUS-u bo bida :-)

no mała przysnęła to ja robię 2gie podejście do ćwiczeń, może sie uda ;-)

reklama
Do góry