reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ewika cudna Twoja córa!! strasznie mi się podobają te puzzle, pokazywałam nawet mężowi... kupię po mojej wypłacie :-p gdzie kupowałaś je jeśli można wiedzieć?

Pyscku ja mimo wszystko nadal trzymam kciuki! to forum jest przykładem, że różnie bywa ;-) :*

A ja się pochwalę jak Bartuś zabiera się do raczkowania :-p
Zobacz załącznik 474503Zobacz załącznik 474507
Tylko ręce mu przeszkadzają bo zostają w tyle :-D

My już po wizycie,mała ładnie rośnie,aktualnie waży 740 gram,wyraźnie było widać cipulkę jak to lekarz porównał do ziarenka kawy,więc już źadnych wątpliwości nie ma,w sumie to lekarz nigdy nie miał;-)
Ślicznie było widać bijące serduszko,najpiękniejsze jakie widziałam
A to dzisiejsza fotka,mała była zamyślona...
dostaliśmy płyte,ale nie wiem co tam jest

Załączniki

• DSC_0077.jpg
    DSC_0077.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 40
Ewika jeszcze raz gratuluję zdolnego raczka!! :-) Te puzzle są super! Ja też na ich zakup się przymierzam :tak:

Natkusia a no mam się.... mówie ja jak mam do lekarza isć to od razu czuję się chora... nie ważne czy sama czy z małym... :dry:

Lam ja ostatnio spaliłam jeden garnek gotując dla małego marchewkę... i ostatnio czajnik też zostawiłam na ogniu aż sie woda wygotowała... :szok: ja nie wiem gdzie ja mam ostatnio głowę...

Pyscku czekaj!! A my będziemy trzymać kciuki zebyś sie nie doczekała!! :*

Magdalena ależ Bartek śmiesznie wygląda :-D Konrad na razie nie podnosi dupki do góry tylko pełza :-p

Miq patrzę ze twoja mała to taka sama ekshibicjonistka jak Konrad :-D On też już od 14 tygodnia pokazywał co ma miedzy nogami i na każdym USG się odsłaniał!

A niunia śliczna! Kurcze, fajne są te zdjecia 3D!

A u nas nic... mały śpi a ja odpoczywam....

pyscek co taka mina ??

miq sliczna coreczka ;-)

magdalenko bartus zdolniacha ;-)

ewika ojoj jak slicznie i jaka juz duza ;-)

fifka a najgorsze jest to ze wcale duzo nie kupilismy... bo lodowka jeszcze ma miejsce..

almafi no nieladnie tak nie pochwalic sie u nas buuuu ale gratulujemy ;-) !!!

martocha fluidkow nie moge ale kciuki oczywiscie &&&&&&&&&&&&i amelka tez Zobacz załącznik 474544

dzisiejszy wypad do sklepu Zobacz załącznik 474546
mama popraw czape bo nic nie widzeZobacz załącznik 474547
mamo goraco w tym samochodzieZobacz załącznik 474548
nie budzic bo bede grysc Zobacz załącznik 474549
dzisiejsza kapiel niema niuni tylko glowa zostala ;-)Zobacz załącznik 474550
oo i jest reszta ciałka ;-)Zobacz załącznik 474545

Aj... obejrzałam teraz "wielkie historie małych pacjentów" i płaczę jak dziecko.... :-( A zaraz zaczyna sie porodówka to już w ogóle siebie dobije psychicznie i pójdę spać... :zawstydzona/y: Boże jaka ja wrażliwa się zrobiłam... teraz temat dzieci porodów itp to u mnie od razu ryk... nawet na reklamie oreo i tej o tym że "bycie mamą to najcięższa praca" płaczę... :no:

Atan muszę ci powiedzieć ze prześliczną tą czapeczkę kupiłaś!!! Amelcia ślicznie w niej wygląda!!

Pyscek Uszka do góry :*

Boże ja z dnia na dzień coraz bardziej chciałabym zajść w ciąże... :zawstydzona/y: Tulę Konrada i marzę o kolejny.... eh...

reklama
Do góry