reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jeszcze trochę a sobie wąsy dokleję i będę własnego, zaginionego przed laty, brata udawać. a to żeby wierzący był, a to praktykujący, ślub żeby miał kościelny i żeby jeszcze kochones były. Taki kandydat nie istnieje!

nec: ja wczoraj odkryłam, że w dziurze wentylacyjnej w garażu u mnie zrobiły sobie gniazdo jakieś fajne malutkie ptaszki. Nie wiem co to za cudaki ale są śliczne! mają czarne łebki, tak jakby twarz;P, brązowy czy pomarańczowy brzuszek a reszta szara. Śliczne!!

reklama
Fifka to dopiero pierwsze 2 pary:) a pamiętam o tych ściągaczach już kiedyś pisałaś, więc od razu je przetestowałam w sklepie. U Nas w domu zimą jest gorąco, więc pewnie mała będzie bez skarpetek fikała ale gdzieś na spacer to już się przydadzą

ale dzisiaj mała jest niegrzeczna ojjj

Bry Pyscek co za smutas?
Już widziałam robiłaś testa,miałas tydz poczekać,ale temp w górze,to głowa twż do góry

Ostatnia edycja:
a ma dziś cholernie pechowy dzień ... byłam na rozmowie kwalifikacyjnej od 9 -12 się wystałam w kolejce a przede mna 5 osób które wychodziły mówiły że już nie ma miejsc pracy :wściekła/y: więc nastałam się tyle godzin aby zostawić cv i wpisać się na listę .... wróciłam do domu i zrobiłam test bo dziś temp 36,7 a tu grubaśna I krecha :angry: mam dziś totalny brak chęci do życia ... jeszcze teściowa mnie wqrwiła ;/

fifka u nas też takie zaświadczenie potrzebne jest

pysckuuuuu nie smutaj się :* tempka się trzyma i niech się trzyma :-) moje testy też nie wychodziły na początku ba beta nawet nie wyszła a widzisz kochana rozdarciuszka mam w domku :*

sleep ooo to masz lokatorów fajnych :-)

a ma dziś cholernie pechowy dzień ... byłam na rozmowie kwalifikacyjnej od 9 -12 się wystałam w kolejce a przede mna 5 osób które wychodziły mówiły że już nie ma miejsc pracy :wściekła/y: więc nastałam się tyle godzin aby zostawić cv i wpisać się na listę .... wróciłam do domu i zrobiłam test bo dziś temp 36,7 a tu grubaśna I krecha :angry: mam dziś totalny brak chęci do życia ... jeszcze teściowa mnie wqrwiła ;/

Kochana co do pracy to doskonale Cię rozumiem, bo ja rok szukałam i nic nie mogłam znaleźć i tak jak ty chodziłam od rozmowy do rozmowy i nic z tego nie wychodziło... Miałam dni, że wyłam cały dzień (a miałam dochód, bo pracowałam jako niania - i zarabiałam więcej niż teraz :-D - no ale etat to etat)... ale jakoś udało się znaleźć i teraz pracuję tu przeszło 1,5 roku... Tak więc głowa do góry i trzymam kciuki, abyś szybko ją znalazła, bo doskonale rozumiem co czujesz.... ;-)

A co do I kreseczki, to spokojnie... pamiętaj, że niektórym dziewczyną nie wychodziły testy... a były w ciąży... a kiedy planowo powinnaś mieć @ ????

Pyscku kochany to nic straconego... Nawet jeśli przyjdzie ta wredna @ to masz tą pewność, że CLO na Ciebie działa i jest nadzieja... Ale mimo wszystko ja trzymam kciuki abyś jednak teraz zobaczyła II piękne kreseczki :tak::tak::tak:

reklama
Do góry