reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq...to dawaj fluida, z tego brzuchala:laugh2:
Neciuszka...taaaa, fajne sobie pogrzebac:confused2: jezeli chodzi o tamte rejony to wygrzebana po maxie jestem ostatnio:rofl2: umiech od Malgosi rozpromienil ten deszczowy, beznadziejny dzien...
Natkusia...dobrze, ze buszuje po brzuszku, widze po suwaczku, ze godzina 0 juz niedlugo...ahh, jak ten czas leci

a ja nie zagladam do was, bo nie chce sie nakrecac, wroce na dobre jak sie uda...a narazie nie chce zapeszac i wpadam tylko, zeby poinformowac i zebyscie sie nie martwily...
do pozniej kochane :*:*

reklama
oj to się Konradęk namęczył, Ty przy okazji też, ale najważniejsze, że badania wyszły elegancko:tak:
heh dzisiaj zakupiłam córce pierwsze skarpetki, takie niby nic a jak cieszy he he

miliaa już lecą ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

fifka małgosia na tym badaniu na szczęście spała :) no to macie z głowy :) a w lidlu z tego co widziałam to koszulki bodziaczki termometr do ucha ma być też zajrzymy jak od okulisty będziemy wracać. właśnie jutro okulista mam nadzieję że ostatni raz

milaa zaglądaj czasem moc buziaków i uśmiechów Małgosinych a ode mnie staruszki &&&&&&&&&&&

miq mała rzecz a cieszy :-)

nat: jak to nie odpisuje?!;P no dobra.. nie odpisała.. :zawstydzona/y:ale tylko dlatego że nie pytałaś o nic:) A że u was ok to ja się baardzo cieszę:) Już jesteś tak bliziutko! nie mogę się michasia doczekać:)

nec: no hahaha doprawdy;P śmiać się z ludzkiej tragedii.. już miałam przed oczami osraną tetrówkę;P a ty to zaproszenie pokazywałaś? bo widziałam że mówiły babki o nim i chwaliły a ja się cofam i nic nie widzę..

milia: no masakra jak dla mnie.. ja tam wychodzę z założenia że bezpieczne to jest ogumienie a reszta na bank nie jest dla organizmu obojętna. potem może wyjść taka checa i dramat gotowy. Niby jest szansa 0,000000000(...)1% ale na kogoś w końcu pada..

miq: denerwujesz mnie;P jak ja bym chciała mieć taki ładniutki brzuszek no;P cmok od ciotki sleepy:*

necia: !!?? Co ty tam widzisz jak w dół spoglądasz?!:p ;)

fifka: a czemu miałaś badanie słuchu? to się powtarza? Mojemu w szpitalu robili, to teraz znów będzie trzeba? Dobrze że wyniki ok

necia: :) zaproszenia eleganckie! I jest dla filipa w przykładzie;)

ja mam znowu problem z tymi chrzestnymi. Moja kuzynka o której myślałam żeby była drugą matką razem z siostrą michała nie ma ślubu kościelnego zapomniałam. A mieszka na wsi gdzie każdy się zna i w życiu nie dostanie zaświadczenia od księdza. Ja się załamię słowo daję..

u nas co do chrzestnych nie będzie problemu, sami się nominowali he he ale już sama myśl o imprezie mnie przeraża:szok: moja mama dla bratowej i brata, w sumie to dla wnuka zrobiła całą imprezę sama, ale rodzice mieszkają za daleko:(

sleep no widzisz ;) weź mi nawet nie mów bo u nas musiała być zmiana terminu a to za sobą co innego pociągnęło niestety, nie ma za to u nas problemów z facetami bo tych na pęczki za to kobitek nie ma

jaskółki mi latają przy oknie samym prawie :szok:

reklama
Necia to powodzenia u okulisty!! U nas to było ostatnie badanie... więc mamy z głowy :tak:

Sleepy
ja musiałam powtarzać bo u nas wyszło ze badanie było "niejednoznaczne"... po prostu mały miał uszy zapchane po porodzie mazią płodową i nie byli pewni czy on dobrze słyszy. Ja w prawdzie widziałam ze on ma słuch pierwsza klasa obserwując jego zachowanie ale wiesz... jednak nic nas nie kosztowało sprawdzić jeszcze raz i mieć spokojne sumienie.

Pierwszy słyszę o takim zaświadczeniu! :szok: U nad brało sie tylko zaświadczenie ze jest się bierzmowanym i tyle... nawet spowiedzi nie wymagali...:no:

Miq
śliczne skarpetki! Nie kupuj ich dużo, bo z nich się rzadko kiedy korzysta... I patrz zeby miały szeroki ściągacz bo większość tych skarpetek uciska nóżki tak ze ich najlepiej w ogóle nie zakładać... ja nie wiem co za idiota projektuje takie rzeczy dla dzieci... :no:

Ale u nas pogoda do d... dzisiaj bede uziemiona w domu... :-(

Do góry