reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

necia: trzeba było nie pytać;P tak serio to chyba źle stanęłam bo to przecież nie możliwe z dnia na dzień.
A co do teściowej, to po blisko trzech latach jest szansa/obawa że mamy się spotkać z rodzicami męża:szok: Nie wyobrażam sobie tego całkowicie.

miq: &&& za wizytę i donoś nam co i jak

milia: wszystko możliwe. Szefowa przyjaciółki chciała się starać o dziecko więc poszła pozbyć się spirali i dowiedzieć co ma robić. okazało się, że jest w 5 tygodniu. (Teraz pozbyć się spirali nie mogą bo 100% że poroni, a zostawić to duże ryzyko że coś się dziecku stanie- to tak dla miłośniczek spirali)

łał! przyszła w końcu wypłata męża! kurcze, powiem wam, że posiadanie na koncie dokładnie 1,48zł bawi tylko do momentu zauważenia że zostały ci 4 papmersy;P

Ostatnia edycja:
reklama
kwiatuszeq...tak kochana mozna z endo zajsc w ciaze, bo jezeli jej stopien jest I lub II to raczej nie ma wiekszych problemow, tylko ja mam stopien IV i zrosty w jajowodach...stad moje IVF, to nie bylo "widzimisie"...
powiedz co tam u was ? jak starania?
ja wiem kochana
u nas starania pomalutku m juz zaczeł 3 miesiac kuracji w lipcu kontrola nasienia

sleep będę donosiła, ale wizyta dopiero wieczorkiem, co do konta to faktycznie, mąż się ostatnio przejął jak rozeszły się pieniądze z wózka na łazienkę i powiedział, że pampersy trzeba zacząć kupować, bo przecież to już nie długo a my nic nie mamy i panika, a ja tylko powiedziałam, że mówiłam, że tak będzie, a śmiał się ze mnie, że tak szybko chciałam wszystko kupować, dobrze, że łóżeczko już stoi he he

Meldunek :-)

Pyscek jejq ale czekam na wieści :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :*

Sleepy mnie ochrzaniasz a sama nie odp na moje posty :-p niedobra Ty ;-)

Lilly Julia już taka duża? :szok: Śliczna pannica.. Buziak od cioci :*

Milia ja się przyznaje, że czasami Cię podczytuję :zawstydzona/y: trzymam strasznie mocno &&&&&&&&&&& za Ciebie! :*

Neciuszka zdjęcia są boskie! Ty to masz małą modelkę w domu :tak: i które foto dajesz na zaproszenia?

Ael gratuluję bratanka! :-)

Miq &&&&&&&&&& za wizytę!

Fifka co Ty tak mało aktywna z rana?

Ale mi się wczorajszy mecz podobał :tak: już czekam na sobotni z Czechami hihi :-)

kwiatuszeq...ty wiesz :* bedzie OK!

sleepy...no to niezle jaja...ja tam nigdy bym sobie spirali nie wlozyla, mnie nawet wkladanie globulek doprowadza do szalu...a teraz jeszcze robie jakies irygacje to juz w ogole dla mnie masakra...:-D

Natkusia..a gdzie ty mnie tak podczytujesz kochana? :laugh2: szpiegu ty:-D a jak Michas sie miewa?

już tradycyjnie wklejam brzucha bez pytania;-) a drugie takie śmieszne, tak naprawdę to jak stoję prosto to już od dawna nic nie widać, musiałam się wychylić, żeby stópki zobaczyć he he

netka jaki Małgosia nosi rozmiar? w tej koszuleczce się taka duża wydaje, śliczniutka jest

Załączniki

• 25 tc.jpg
    25 tc.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_0096.jpg
    DSC_0096.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 31
milaa czyli grzebanie tu i ówdzie na porządku dziennym ;) hihi :-) a to uśmiech od Małgosi która leży mi na kolanach wszystko ją bawi ;) i wzdycha bo ciężki żywot ma dziewczyna ;)

miq cmoczek w brzuszek :) ja wkońcu zaczynam coś widzieć spoglądając w dół :-D

Ostatnia edycja:
Netka ładne zdjęcia wybraliście ;-) zaproszenia będą cudne

Milia :zawstydzona/y: .. bo rzadko u nas bywasz to jestem zmuszona Cię szpiegować :-p cieszę się, że wszystko idzie do przodu :* a Michał, cwaniaczek buszuje w brzuchu że zaraz mi skóra pęknie :dry: a tak to dobrze, odliczamy czas do godziny 0 ;-)

Miq brzusio już duuży.. ja patrzę na Twój suwaczek a Ty już kończysz 25t :szok: ale ten czas leci

reklama
Necia fajnie ze piszesz! Na pewno jutro się przejedziemy i pooglądamy co tam nowego jest :tak:
A zdjęcie mi się najbardziej podoba to czarno białe z bliska robione :-)

Atan ja mam tak samo, dlatego małego nie zostawiam... czasem tylko kiedy naprawdę muszę, ale zaraz szybko do niego wracam... podziwiam kobiety które zostawiają dziecko nawet na noc i gdzieś wychodzą... ja bym nie potrafiła na razie :no:

Sleepy coś o tym wiem... mój M wczoraj wypłate dostał! Na szczęście... :-p

Natkusia aj... nie zawsze muszę się zawszeudzielać, ale miło ze zauważyłaś! :*

Mi też się podobał!! Byłam pod wrażeniem jak super nasi zagrali! Jak chcą to potrafią!

Miq buzi w brzuszek!! No no! Pięknie już cię "wywaliło"! Ślicznie w ciąży chodzisz! :tak:

A my wróciliśmy z badania słuchu :tak: - dzisiaj na 10 mieliśmy. - Czy ja już mówiłam jak bardzo służby zdrowia nie cierpię?? No więc na tym badaniu dziecko ma spać.... a weź i go uśpij w szpitalu gdzie jest gwarno i tyle ciekawych rzeczy do oglądania :no: przetrzymałam go rano, zeby chciał spać... jak przyjechaliśmy na miejsce zaplątałam go w chustę i zasnął. - ZWYCIĘSTWO! Ale zanim ja znalazłam ten pokój 1317.... to minęło z 20 min i mały się obudził.... :dry: no więc bujanie... i chodzę i chodzę a ten w końcu zaczął sie denerwować i płakać... dałam mu cyca i lekarka widząc ze jest taki spokojny zbadała mu jedno ucho... ale drugiego już nie dał bo był wisk... :crazy: później znowu chodzenie i usypianie... UDAŁO SIĘ! Ale jak wsadziła mu coś do ucha to się obudził z płaczem... no co? Durna baba będzie mu coś pchała do ucha jak on chce spać... znowu bujanie... zasnął... i znowu płacz jak poczuł coś w uchu... :baffled: No ale w końcu się udało! Wyniki prawidłowe! Dostaliśmy certyfikat że mały na dobry słuch i wróciliśmy do domu... teraz mały śpi bo biedny się wymęczył...

Do góry