reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

necia: ty potworze, jak możesz pytać;P wiesz.. teraz czas meczy.. to pizza, to piwko.. z moją dietą bywa różnie.. raz jest gorzej, a raz.. jeszcze gorzej;P

reklama
witam ;-) a ja stanelam na wadze caly czas stoje na 85.8kg...

dziewczyny jak sobie radzicie z zostawianiem dziecka komus z rodziny bo ja strasznie wtedy mysle tylko o niej i tesknie strasznie ...

milii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

magdalenko no no ale mialas wesolo i meczaco z 3 dzieci... ;-)

lili sliczna julcia ;-)\

pyscek za rozmowe o prace !!&&&&&&&&&&&&&& i super tempka znowu w gore ;-) ale sie ciesze ;-)&&&&&&&&&&&&&&&

no i zpomnialam co jeszcze mialam...

Ostatnia edycja:
sleep osz ja wredna :p haha ja trwam nadal w postanowieniu ;) małż schudł 3 kg a ja 2 :-)

atan nie wiem ja owszem myślę o mojej perełce ale jakoś nie mam wielkiego problemu żeby ją z babcią zostawić na godzinę czy dwie

kobietki robiłam Małgoni fotki do zaproszeń macie w galerii mojej :-)

malgosia sliczna a jak patrzy co na glowe jej zalozylas ;-) slodziak

pytam bo w lipcu mi sie macierzynski konczy chce przedluzyc ale niewiem co on na to szef... ale i tak w sierpniu 10.bede musiala isc do pracy i boje sie strasznie tej rozlonki...z moja mama latwiej mi sie niunie zostawia niz z tesciowa...niewiem czemu...

Miq tu przepisu nie trzeba proste jak cep :D ugotuj makaron ( jaki chcesz - ja biore świderki) potem w innym naczyniu zmiksuj truskawki dodaj śmietany wymieszaj (można posłodzić ale nie koniecznie) w misce wrzuć kluchy i polej tą paćką :D wymieszaj i smacznego :D
ja tez to robie ale m nie je bo twierdzi ze dla niego to nie obiad
otoz moje kochane!!!
mam 11 jajeczek wyhodowanych w granicach 10,11mm. jeden jest tylko 8mm i nie wiadomo czy dorosnie...endometrium 11,5...tez nie wiem czy to dobrze, no ale ma jeszcze czas, zeby podrosnac :)
rofl.gif
jestem blizej niz dalej
yes2.gif

powiedzcie mi cos na temat tych moich jajek, sa ok?i na temat mojego endometrium...??? bo ja sie nie znam
confused.gif

no i jeszcze dr powiedzial mi, ze mam strasznie pokrzywiona macice, tzn na usg widzialam, ze moja macica wyglada jak kreta droga...nie jest to normalne...no ale wierze, ze jakos lekarze sobie poradza z wprowadzeniem tam maluszka
:tak:

edit: w czwartek nast wizyta i moze w poniedzialek juz punkcja a poooooteeeem dlugie oczekiwanie na TEST
mila miło ze wpadłas dla pocieszenia ci powiem ze dziewczyna z wteranek zaszła z endometrioza naturalnie a na ivf dawali jej 15%
sleep osz ja wredna :p haha ja trwam nadal w postanowieniu ;) małż schudł 3 kg a ja 2 :-)

atan nie wiem ja owszem myślę o mojej perełce ale jakoś nie mam wielkiego problemu żeby ją z babcią zostawić na godzinę czy dwie

kobietki robiłam Małgoni fotki do zaproszeń macie w galerii mojej :-)

sliczna Małgosia

kwiatuszeq...tak kochana mozna z endo zajsc w ciaze, bo jezeli jej stopien jest I lub II to raczej nie ma wiekszych problemow, tylko ja mam stopien IV i zrosty w jajowodach...stad moje IVF, to nie bylo "widzimisie"...
powiedz co tam u was ? jak starania?

necia: weszłam na wagę.. boję się stanąć jeszcze raz żeby potwierdzić ale jakimś cudem jest 64,6!:D wczoraj było 1,5kg więcej więc nie wiem jak to możliwe;P
Gośka super babka jest:) Ślicznotka słodka:)

atan: Ja sobie radzę fantastycznie. Powiem ci, że jak młody ma gorszy dzień i płacze od rana do wieczora, to ta godzinka spokoju jest zbawienna żeby nie zwariować. Moja mama miewa co prawda dziwne pomysły(jak zakładanie 2 czapeczek na mróz + 18stopni;) ) ale póki co mnie zawsze słucha i robi tak jak ja chce nawet jak się z tym nie zgadza. tylko gada swoje- w kółko to samo:p

Witam
ja tez to robie ale m nie je bo twierdzi ze dla niego to nie obiad

a tak to ja też robię, myślałam, że jakieś kluseczki sama robisz;-)
byłam dzisiaj znowu na pobraniu krwi, teraz to już wcale ręką ruszać nie mogę, a żelazo mam 65,8, ktoś wie jakie są normy?ciekawe jak morfologia mi wyjdzie
dzisiaj wizyta o 17.40:-)

sleep: a pffffffff noo diety nie ma pizzę je i 1,5 kg mnie pfffff :-p

miq w takim razie &&&&&&&& za wizytę i może jakieś fotki Lilianki :-)

moją teściową chyba ktoś podmienił ostatnimi czasy ;) bierze na spacer w domu jak trzeba też się zajmie jak mam coś do zrobienia a Małgonia inne plany niż spanie ;) nawet stwierdziła że nam cosik dołożą do organizacji chrzcin :szok:

reklama
no mam nadzieję, że mała da się sfotografować, chociaż dzisiaj jest bardzo niegrzeczna i kopie mamę
jejku mnie temat chrzcin przeraża, wiem, że na teściową to nie mam co liczyć ani finansowo ani w pomocy tym bardziej, jak na złość u Nas nawet nie ma żadnej restauracji, nie wiem jak to będzie:(

Do góry