reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia jajeczka przed pęknięciem powinny mieć koł 20mm (+/-) a endometrium masz niezłe bo norma to 8-14 :tak:

Nooooo to w takim razie trzeb kciuki trzymać!!

Magdalena u mnie to nie z powodu mleka... mały wcina co 3 godziny... U nas to chyba zęby mu tak dokuczają teraz...
A łańcuszek słabo trzyma ale mi był potrzebny głównie w chuście, zeby przy buzi mu nie wisał ten plastik...

Ostatnia edycja:
reklama
Lilly pisałam chyba.... Młody nosi 74-80 i czasem 86 jak jest zryta rozmiarówka. Waży wydaje mi się ok 9200.
Nabił mi się ostatnio, bandziocha ma dużego :-)
A Julcia cudna!

MILIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tak Fifeczko wiem, ze ok 20mm, ale ja dopiero tydzien na stymulacji jestem, mam jeszcze czas, zeby sie powiekszyly:tak: jak na moja chorobe to liczba jest calkiem niezla:-D teraz dostalam jeszcze dodatkowe zastrzyki (juz 3ecie:-() zeby wlasnie ladnie podrosly...

a co tam w ogole u was slychac moje drogie?? dzis bociany mi mowily, ze Pyscek mama ma zostac:-):tak:

Ael :*:*:*

Ach dziękuję dziewczyny za komplementy na temat Juli :-) mamuśka dumna :-p:tak:

Ael, a to przepraszam, jakoś musiało to umknąć mojej uwadze, to Wiktorek podobnych rozmiarów jak moja Julia, ona teraz 9300 waży i 80 nosi :)

Fifka
z tym smokiem to fakt... fajnie jak dziecko ciumka bo łatwiej jest mu zasnąć, ale często jest problem z oduczaniem... sama nie wiem co lepsze.... ja Julie też uczyłam ciumać smoka, i przez jakiś czas lubiła, ale maks miesiąc i potem odmówiła :p

Dziewczyny, ja STRASZNIE lubię oglądać zdjęcia naszych forumowych maluszków, i zawsze ogromnie się ciesze, jak któraś dodaje jakieś nowe fotki, ale niestety na tym ogromniastym wątku zaraz one gdzieś giną, i już się praktycznie do nich nie wraca... co byście powiedziały na nowy wątek z galerią naszych maluszków? byłby to wątek tylko ze zdjęciami, żeby zawsze można było zajrzeć i sobie wszystkie pooglądać :) oczywiście można by też wstawiać tutaj, ale przy okazji też tam, aby wszystkie były razem w jednym miejscu :) co Wy na to?
Miliaa ja niestety nie pomogę z tymi pęcherzykami, bo sama nic a nic nie wiem na ten temat... ale z całego serduszka życzę Ci, żeby wszytsko się udało, i żeby upragniona fasolka zamieszkałą w Twoim brzuszku :)

Lily z tym wątkiem ze zdjęciami to niby fajny pomysł ale ja ostatnio pisałam o sytuacji na innym forum na którym też sie udzielam... tam dziewczyna użyła zdjęć czyichś dzieci i wklejała je jako swoje... wymyślała sobie jakieś niestworzone historie i wklejała cudze zdjęcia... sprawa wyszła na jaw i dowiedziała się o tym mama tych dzieciaków... sprawa teraz jest w sądzie... :no: I właśnie po tym część dziewczyn pokasowała zdjęcia z forum i wkleja je albo w albumach w profilach - widzą to tylko "przyjaciele" albo tak jak ja z Lamiav w tym "Aguagu"...
Zresztą ogólnie jakoś wolałabym zeby zdjęcia Konrada jednak sie nie walały po internecie... później jego znajomi jak będzie nastolatkiem o gdzieś wygrzebią i będzie nie miło... dzieci potrafią być okrutne...

Milia Trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ależ mnie ten mecz nakręcił!!!! :-D Nie wiedziałam ze taką fanką footballu jestem :-)

dobra ael, był spalony no;P ale chociaż walczyli Żeby tak było z Grecją to by mój mąż w gdańsku naszych w ćwierć finale na stadionie dopingował!:angry:

fifka: smoczka mamy tego samego, może się skuszę na ten pasek bo też poszukuję;)

ael: don wiktorio blizny bojowe musi mieć - większy szacunek wzbudzi;)

Ostatnia edycja:
No spalony niestety był.... ale też już 5 minucie była prawie brama tylko bramkarz Rus miał ogromne szczęście bo piłka sama wpadla mu na nogę

A ja się pochwalę jaką ferajną dzisiaj się opiekowałam :-D
Zobacz załącznik 474302
słaba jakość bo z telefonu i ręka mi się ruszyła :-p :-p
Sama z nimi zostałam... :-p od lewej: Majka - moja chrześnica (bratanica), Bartuś i Kubuś - bratanek :-p
jak jedno zasnęło to drugim się zajmowałam i jak to drugie zasnęło to pierwsze się już obudziło!!! :-p sajgon!

Ostatnia edycja:
bdcc15c5db9632162d94774a1c3f2ebe.jpg

reklama
bryyyy :)

lilly cudowna twoja perełka :-) ja zdjęcia swojej Małgosi daję tutaj w galerii w profilu moim

ael ależ ma limko ;-) pewnie nie ostatnie

lamia fajnie się ułożyła marudka moja :-)

magdalena ależ gromadka fajna :-)

sleep
dzień dobryyy :p jak dietka :p

nie wiem co komu miałam korzystam na szybko póki Małgonia śpi

już wiem co miałam milaa trzymam kciuki za jajeczka &&&&&&&&&&

w galerii fotki jak z tatusiem wczoraj dyskutowała

od jutra w lidlu będą rzeczy dla maluszków :-)

Ostatnia edycja:
Do góry