reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej :)
na wstępie żonko Gratulacje zdania egzaminu :)) dumna jestem z Ciebie :)

u mnie dziś wizyta ... boję się jej strasznie, nie wiem dlaczego ... w ciąży nie jestem ... kurcze może dlatego że dawno nie byłam u tego gina :confused:

reklama
Fifka dla tego właśnie troszkę boję się tego koloru, sam kolor mi się podoba, ale jestem w szoku, że mąż taki wybrał, odbiło mu odkąd wie, że będzie miał córkę, zobaczymy co lekarz powie w środę, jeżeli nadal będzie mówił, że dziewczynka to może zdecydujemy się na ten kolor

lamiav wiem, że ciężki i chyba to jest dla mnie jedyna wada, a my musimy mieć taki czołg bo dużo na spacerki po lasach chodzimy...
co do kart to wiecie, że można je zarejestrować jak dziecko jest na świecie? ja troszkę to obeszłam i wpisałam datę ur małej (przewidywaną) z rokiem wstecz:sorry2:

dziewczyny powiedzcie mi jakie miałyście te pierwsze foteliki dla maluszków? wystarczy mi taki co ma Tako w zestawie, czy lepiej dołożyć troszkę i kupić taki lepszy?ile w ogóle korzystałyście z tego fotelika?

Miq, fotelik to bardzo ważna rzecz, często nie wypuszczą ze szpitala bez. Zresztą, gdziekolwiek nie jedziesz, wpinasz dziecko. Ja mam z espiro i sobie chwalę. Oczywiście jestem maksymalną przeciwniczką wożenia dzieci w fotelikach zamiast gondoli, bo to bardzo niezdrowe. Możesz mieć Tako, ja w ten większy zamierzam zainwestować więcej (o ile nas będzie stać :confused:)

Miq to zależy ile jeździsz... ja też mam fotelik espiro i dla mnie jest spoko...i jeśli nie jeździcie daleko i dużo to ten z tako powinę wystarczyć. :tak:

U nas też ze szpitala nie wypuszczali bez fotelika.

Pyscek zobaczymy co gin ci dzisiaj powie :* Nie ma co gdybać, a ja nie chce cię nakręcać niepotrzebnie... choc wierzę ze jednak cos tam jest :*

miq: ja mam ten z zestawu tako,co prawda nie wiem czy małej jest wygodnie, bo on jest jak dla mnie za mało odchylony do tyłu a za bardzo tak do siedzenia, ale korzystam z niego non stop, praktycznie co 2gi dzien gdzieś jedzimy, zabueramy ramę wózka i po skalepach jeździmy własnie z fotelikiem,nie wiem przez ile czau mała w nim sie bedzie miesciła ale jest bardzo potrzebny, no chyba ze samochodem nie jeździcie

oj my jeździmy baaardzo dużo, do rodziców mamy 50 km a jesteśmy tam czasami kilka razy w tyg. kurcze teraz nie wiem, na pewno w ten większy też zainwestujemy, nie wiem czy nie kupimy używanego ale porządnej firmy, a z tym pierwszym muszę się teraz zastanowić

reklama
Do góry