reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej :)
na wstępie żonko Gratulacje zdania egzaminu :)) dumna jestem z Ciebie :)

u mnie dziś wizyta ... boję się jej strasznie, nie wiem dlaczego ... w ciąży nie jestem ... kurcze może dlatego że dawno nie byłam u tego gina :confused:

reklama
Fifka dla tego właśnie troszkę boję się tego koloru, sam kolor mi się podoba, ale jestem w szoku, że mąż taki wybrał, odbiło mu odkąd wie, że będzie miał córkę, zobaczymy co lekarz powie w środę, jeżeli nadal będzie mówił, że dziewczynka to może zdecydujemy się na ten kolor

lamiav wiem, że ciężki i chyba to jest dla mnie jedyna wada, a my musimy mieć taki czołg bo dużo na spacerki po lasach chodzimy...
co do kart to wiecie, że można je zarejestrować jak dziecko jest na świecie? ja troszkę to obeszłam i wpisałam datę ur małej (przewidywaną) z rokiem wstecz:sorry2:

dziewczyny powiedzcie mi jakie miałyście te pierwsze foteliki dla maluszków? wystarczy mi taki co ma Tako w zestawie, czy lepiej dołożyć troszkę i kupić taki lepszy?ile w ogóle korzystałyście z tego fotelika?

Miq, fotelik to bardzo ważna rzecz, często nie wypuszczą ze szpitala bez. Zresztą, gdziekolwiek nie jedziesz, wpinasz dziecko. Ja mam z espiro i sobie chwalę. Oczywiście jestem maksymalną przeciwniczką wożenia dzieci w fotelikach zamiast gondoli, bo to bardzo niezdrowe. Możesz mieć Tako, ja w ten większy zamierzam zainwestować więcej (o ile nas będzie stać :confused:)

Miq to zależy ile jeździsz... ja też mam fotelik espiro i dla mnie jest spoko...i jeśli nie jeździcie daleko i dużo to ten z tako powinę wystarczyć. :tak:

U nas też ze szpitala nie wypuszczali bez fotelika.

Pyscek zobaczymy co gin ci dzisiaj powie :* Nie ma co gdybać, a ja nie chce cię nakręcać niepotrzebnie... choc wierzę ze jednak cos tam jest :*

miq: ja mam ten z zestawu tako,co prawda nie wiem czy małej jest wygodnie, bo on jest jak dla mnie za mało odchylony do tyłu a za bardzo tak do siedzenia, ale korzystam z niego non stop, praktycznie co 2gi dzien gdzieś jedzimy, zabueramy ramę wózka i po skalepach jeździmy własnie z fotelikiem,nie wiem przez ile czau mała w nim sie bedzie miesciła ale jest bardzo potrzebny, no chyba ze samochodem nie jeździcie

oj my jeździmy baaardzo dużo, do rodziców mamy 50 km a jesteśmy tam czasami kilka razy w tyg. kurcze teraz nie wiem, na pewno w ten większy też zainwestujemy, nie wiem czy nie kupimy używanego ale porządnej firmy, a z tym pierwszym muszę się teraz zastanowić

reklama
Do góry