reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ale macie dziś tempo! ciocia sleepy jest dumna;)

necia: byłaś już u tego dietetyka? jak gosi problemy? odstawiliście już to żelazo?
tapeta- liczyłam że któraś spyta;) Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.deco-indoor.com/204-1564-thickbox/wallpaper-hw-secret-garden-birds-46051-46055.jpg

lam: no meczy się kurcze.. i tak jest dobrze po tym espuczymstam, ale nadal jest ryk.. muszę poczytać o tym co ty piszesz!
co to za krostki u synowej? takie białe? mojemu powolutku się zmniejszają takie.

fifka: jak tam konradek?

mag: gratuluję uzębienia! karmisz jeszcze cycem? będzie wesoło;)
okazało się, że moje dziecię urodziło się z zębem. moja przyjaciółka go zauważyła i twierdzi ze to możliwe. ja tam nie wiem, ale kuleczka biała i twarda jest jak byk:p

miq: jaki wózek kupujesz?

Karmię tylko w nocy! :-) Nie, nie moja kochana nie odczekasz się pogryzionych sutków :-D a figa z makiem! :-p

Miq ja mam MAXI COSI ale kupiłam używany bo strasznie drogie są! Tylko kupując używany fotelik ważne jest pewnie źródło żeby wiedzieć czy fotelik nie brał udziału w wypadku! Ja patrzę tylko i wyłącznie na oceny w crash testach! Uważam, że nie ważne jest czy się dużo jeździ czy mało bo wypadek zdarza się i niedzielnym kierowcą :-) następny również mam już wybrany wg testów zderzeniowych choć wizualnie podoba mi się wiele innych fotelików...

A my znów byliśmy u lekarza i chyba zmienie tą moją pediatrę!!!!!!! :wściekła/y: Stwierdziła, że Bartek jest zdrowy jak ryba a kaszel taki mokry i katar ma przez ząbkowanie ponieważ bardzo się ślini i mu to zalega... dała jakieś kropelki żeby mu to spływało i powiedziała, że bardzo dobrze, że kasze bo się tego pozbywa...
to niby OK ale nie mogę się jej nic dopytać o dietę dla Bartka, daje mi takie wymijające odpowiedzi, że szkoda gadć :baffled: szczepienie znów odłożone w czasie,.... no i poprosiłam ją żeby mi go zważyła i przez ostatnie 2 miesiące przytył 700g! więc chyba teraz zacznie stopować z przybieraniem i wyciągać się do góry...

Sleep co do tego ząbka to Bartkowi też teraz wychodzi dolna 4 :-p i też ma taką kuleczkę! Bo przy jedynkach były kreski! teraz już są na wierzchu

reklama
Kwiatuszku no mam nadzieje ze nas nie zamierzasz porzucić :*

Ewika ależ pocieszna ta Twoja malutka! I jakiego ma zdolnego tatusia!! :-)

Magdalena
może faktycznie się poradź kogoś... kurcze nie słyszałam o jakiś katarach i kaszlach z powodu ząbkowana :baffled: i nasi synowie się teraz zamienili.... bo mój w ciągu 10dni pół kilo przybrał.... teraz zaczął rosnąć i tyć jak szalony :szok:

A my po USG... bioderka w porządku! Ale droga na usg i powrót to była droga przez mękę... :szok: jeden wielki wisk i płacz.... cała drogę w samochodzie jechałam z małym na rękach... ja nie wiem dlaczego ale on tak reaguję na samochód teścia... w naszym jeździ grzecznie w foteliku a u ojca wisk... :no: teraz padł z tego krzyku... wiec korzystając z okazji ze spi idę kuchnie posprzątać.

ewika śliczna:) jak już harcuje w łóżeczku :-)

fifka ja cię proszę ty nie jeździj z małym trzymając go choć by nie wiem co, przewrażliwiona jestem ale koleżanka w ub roku jechała tak mieli stłuczkę i dziecko zmarło.

magdalena może warto zmienić tą pediatrę jednak jakaś taka niewydarzona chyba ;-)

my przed chwilą miałyśmy kryzys brzuszkowy ale już lepiej chwilowo

wrzuciłam kilka fotek do galerii :-)

Ewika, mała śliczna :) taka radosna :)

Fifka, podziwiam, nie odważyłabym się wziąć dziecka na kolana, bo jak pisze Magdalena, o wypadek nietrudno i plułabym sobie w brodę do końca życia. wolę sluchać wrzasków.

ja to rozumiem w pełni... i się zgadzam... co prawda nie mam aż takiego strachu... choć rozumiem zagrożenie... ale jak on tak krzyczy ze mu tchu brakuję i przestaje oddychać to się nie da jechać... Nie mam pojęcia co jest takiego w samochodzie teścia ze on tam tak panikuję,... :no:

Po prostu muszę jeździć albo z mężem w naszym aucie albo autobusem...

Melduje się coby Was nie stresować ;-)

Wczoraj już myślałam, że coś na rzeczy.. straszny ból jak na @, skurcze (na szczęście nieregularne), mega ból kręgosłupa-krzyża i pot mnie zalewał :sorry2: gorący prysznic, garść tabletek, modlitwa i przeszło ;-)
Aż ze strachu dzisiaj się już spakowałam :-D najwyższa pora ajj

Fifka podziwiam z tą jazdą na rękach :szok: ja bym się w życiu nie odważyła i mam swoje zdanie na ten temat.. Ale nie będę Cię oceniać :* masz swój rozum.. widocznie zaszła taka sytuacja że nie miałaś innej opcji. Swoją drogą ciekawe, że mu to auto tak nie pasuję hmm.. Dobrze, że bioderka super! cmOk dla przystojniaka :*

Pyscek mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :* i czekam na wieści!

Miq fajny wózio :-) my kupiliśmy Maxi Cosi Citi, też ma dobre noty w testach a jest tańszy od Cabrio Fix jakieś 200zł :tak: dla mnie bezpieczeństwo Małego jest najważniejsze, tym bardziej, że lubimy jeździć i kolejny fotelik samochodowy też będzie z dobrymi notami.

Netka Gosieńka cud, miód orzeszki :-) przekochana :*

Mag Bartuś z tymi zębami to ładnie szaleje :szok: ale super, że bez dolegliwości większych, szczęściarze :-p

A ja dzisiaj już zamówiłam wózio, będzie za 2 tyg bo uparłam się na kremowy stelaż :-D

Dziewczyny zakochałam się w tej maskotce (Piesek Hanno): STERNTALER żółw Sammy Z BIJĄCYM SERCEM 0m+ (2401748373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja ją CHCĘ!! Ale na razie szkoda mi kasy bo jeszcze wózek eh.. :-( może kiedyś go kupię.. Jak dla mnie rewelka!

reklama
No właśnie szukam po necie jakiś opini o dobrych piediatrach u mnie w mieście... niby ona leczyła i mnie i mojego brata od dziecka ale wydaję mi się, że rutyna ją zeżera!

Do góry