reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

moja mała jak zasnęła o 8smej tak nadal spi, między czasie co,s marudziła,ale nie wglada żeby miała sie zaraz obudzić, chyba pogoda tak na nią wpływa.

co tam gotujecia bo ja juz nie mam pomysłu i zapowiedziałm męzowi ze jak do 13stej nie wpadne na pomysł na obiad to bedzie zmuszony jeść danie awaryjne- frytki z jakiem sadzonym z mizerią ;-)

reklama
sil już był? :szok: poczta mnie czasem zaskakuje ;-)

sleep sprawdziłam ta biała kropa na dziąsełkach twarda jest i tak mniej więcej jak czwórka cóż to jest :confused: muszę pediatry zapytać jak będziemy

pyscku &&&&&&&&&& za wizytę i dobre wieści :-)

miq ja mam taki KARWALA - Fotelik samochodowy Karwala 0+ żółty ale my dostaliśmy po moim chrześniku a w następny zainwestujemy jakiś porządny ten też niezły moim zdaniem a oni jeździli dużo bo z pl do danii i spowrotem co kilka mcy
a ja normalnie dziś w szoku jestem teściowa zabrała wnusię na spacer pierwszy raz :szok: mam chwilę dla siebie i na popisanie dla małża co nieco

ja na obiad mam udko gotowane z kuskusem i ogórkiem z jogurtem, dla małża mam krokiety ale kupne i rosołek

kurcze sporo jest tych fotelików na rynku a ceny też różne, do tego wózka pasuje fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix ale są potrzebne adaptery i taki nie jest

Maxi Cosi jest super fotelikiem ale ma swoja cene...mnie stać by nie było... :no:

A na obiad mam figę... bo mężowi do sklepu się iść nie chciało a teraz to ja jestem obrażona i nigdzie nie pójdę... :crazy:

witam

miq sliczny wozek

sleepy witam;-)

necia no ciekawa jesttem co to na dziaselku czy moze zabek ;-)

fifka ahh ci faceci...

a i zapomnkialam co jeszcze chcialam napisac,,,

Ostatnia edycja:
witam laski
blenderek zakupionu o taki
BLENDER ZELMER 491.20 KRUSZARKA LODU MINIMALAXER (2381078623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie bede sobie zalowac raz mozna zaszalec

pati suknia piekna
fifcia gratki za egzamin
madzia no ale zabki rosna szybko faktycznie
atanku sliczne wypieki

a ja zaraz uciekam z gadzina do weta
juz 4dc leci troche bede mniej zagladac chce troche odpuscic w tym cyklu ale was nie zostawiam babolki nie martwcie sie

miq moja siostra tez miala espiro neo tani i w miare wygony był no ale maxi cosi mozna uzywany kupic wazne zeby powypadkowy nie był

Sprawę fotelika zostawię mężowi,niech podejmie decyzję,te z tako wydają mi się płytkie i nie wygodne hmm a maxi cosi za drogie

hej wpadłyśmy na chwile się pochwalić a co..
Zobacz załącznik 473818tak cyrkujemy w łóżeczku
Zobacz załącznik 473820a tu w krzesełeczku zrobionym własnoręcznie przez tatę

co do fotelików to my miałyśmy ten mały z tako i sobię chwalę. Tylko pod tyłeczek podkładałam kocyk żeby niunia leżała a nie siedziała. Zgrabny i podobalo mi się to że w każdej chwili mogłam na stelaż wpiąć. Maxi cosi fajne ale cena nie dla nas.
A drugi mamy z firmy ramatti http://www.ceneo.pl/;0151570231-10.htm i też jestem zadowolona
miq wózeczek śliczny.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry