reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
ale macie dziś tempo! ciocia sleepy jest dumna
necia: byłaś już u tego dietetyka? jak gosi problemy? odstawiliście już to żelazo?
tapeta- liczyłam że któraś spyta Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.deco-indoor.com/204-1564-thickbox/wallpaper-hw-secret-garden-birds-46051-46055.jpg
lam: no meczy się kurcze.. i tak jest dobrze po tym espuczymstam, ale nadal jest ryk.. muszę poczytać o tym co ty piszesz!
co to za krostki u synowej? takie białe? mojemu powolutku się zmniejszają takie.
fifka: jak tam konradek?
mag: gratuluję uzębienia! karmisz jeszcze cycem? będzie wesoło
okazało się, że moje dziecię urodziło się z zębem. moja przyjaciółka go zauważyła i twierdzi ze to możliwe. ja tam nie wiem, ale kuleczka biała i twarda jest jak byk
miq: jaki wózek kupujesz?
necia: byłaś już u tego dietetyka? jak gosi problemy? odstawiliście już to żelazo?
tapeta- liczyłam że któraś spyta Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.deco-indoor.com/204-1564-thickbox/wallpaper-hw-secret-garden-birds-46051-46055.jpg
lam: no meczy się kurcze.. i tak jest dobrze po tym espuczymstam, ale nadal jest ryk.. muszę poczytać o tym co ty piszesz!
co to za krostki u synowej? takie białe? mojemu powolutku się zmniejszają takie.
fifka: jak tam konradek?
mag: gratuluję uzębienia! karmisz jeszcze cycem? będzie wesoło
okazało się, że moje dziecię urodziło się z zębem. moja przyjaciółka go zauważyła i twierdzi ze to możliwe. ja tam nie wiem, ale kuleczka biała i twarda jest jak byk
miq: jaki wózek kupujesz?
sleep dietetyka mam 21ego dopiero, a żelazo do końca czerwca bierzemy pod koniec miesiąca robimy badania i jak będzie ok to odstawiamy. wiesz co małgonia ma też na dziąsełkach taką białą kuleczkę muszę to jakoś jej obmacać bo nie wiem co to
fiufiu tapeta pierwsza klasa :-)
ja szukam obrazka z jakimś śmiesznym ludzikiem
fiufiu tapeta pierwsza klasa :-)
ja szukam obrazka z jakimś śmiesznym ludzikiem
slyp: najpierw to były maluskie krosteczki na buzi z białymi łepkami - aż sie prosiły żeby je wydusić :-), ale sie powstrzymałam, potem zaczęły robić się czerwone plamy, krostki przygasły ale pojawiły sie nowe krosteczki taki ledwo widoczne pod słońce lub musi byc dobre światło i ma na całej główce, policzkach czole, na ramionach i na pleckach
sleepyhead9996
Fanka BB :)
necia: a dziękuję Odważna jak na mnie ale raz się żyje
a co do tych zębów o ciekawa sprawa. Mój tą kulkę ma od urodzenia, ale ona jest zupełnie z tyłu. Myślałm, że zęby rosną od przednich;P
lam: to nie to samo.. mój ma tylko takie białe do wyduszenia właśnie. a czym ją myjesz? mój miał problem na twarzy po mydełku. zaczęłam myć tylko wodą przegotowana i jest ok.
dziewczyny, co myślicie o tym, żeby dzieciak miał dwie matki chrzestne? Mam ogromny problem z facetem;P
a co do tych zębów o ciekawa sprawa. Mój tą kulkę ma od urodzenia, ale ona jest zupełnie z tyłu. Myślałm, że zęby rosną od przednich;P
lam: to nie to samo.. mój ma tylko takie białe do wyduszenia właśnie. a czym ją myjesz? mój miał problem na twarzy po mydełku. zaczęłam myć tylko wodą przegotowana i jest ok.
dziewczyny, co myślicie o tym, żeby dzieciak miał dwie matki chrzestne? Mam ogromny problem z facetem;P
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lam mój też miał po urodzeniu białe krosteczki ale pediatra mówiła ze to niedojrzałość kanalików łojowych i samo przejdzie... no i przeszło. Mały nie jest całe szczęście na nic uczulony.
W ogóle zastanawiam sie nad przejściem na zwykły płyn do prania taki jak nasz... mały i tak śpi w pościeli pranej w naszym płynie codziennie i nic mu nie jest....
Sleepy a Konradek dobrze! Współczuję problemów brzuszkowych bo ja miałam to samo przez długi czas... teraz już wyrósł z tego na szczęście...
Hm... w sumie to nie jest przecież zabronione... ja bede miała z kolei problem z kobietą jak przyjdzie czas na drugie dziecko
A tapeta super! Będzie oryginalnie wyglądać :-) Koniecznie wstawcie zdjęcie jak skończycie!
Miq ładny wózeczek! Co do koloru to dla dziewczynki będzie bardzo ładnie, ale ja jestem zwolenniczką kupowania takich rzeczy typowo pod płeć dopiero po porodzie... bo ja tyle się nasłuchałam o błędach w ocenie płci na USG...
Jessssssssssssssssssss małemu udało się usnąć!! Już tak marudził wredota mała!
W ogóle zastanawiam sie nad przejściem na zwykły płyn do prania taki jak nasz... mały i tak śpi w pościeli pranej w naszym płynie codziennie i nic mu nie jest....
Sleepy a Konradek dobrze! Współczuję problemów brzuszkowych bo ja miałam to samo przez długi czas... teraz już wyrósł z tego na szczęście...
Hm... w sumie to nie jest przecież zabronione... ja bede miała z kolei problem z kobietą jak przyjdzie czas na drugie dziecko
A tapeta super! Będzie oryginalnie wyglądać :-) Koniecznie wstawcie zdjęcie jak skończycie!
Miq ładny wózeczek! Co do koloru to dla dziewczynki będzie bardzo ładnie, ale ja jestem zwolenniczką kupowania takich rzeczy typowo pod płeć dopiero po porodzie... bo ja tyle się nasłuchałam o błędach w ocenie płci na USG...
Jessssssssssssssssssss małemu udało się usnąć!! Już tak marudził wredota mała!
Ostatnia edycja:
a najpierw mylismy ja w j&j,a jak juz krostki były to zmienilismy na oilatum, ale to nie przez to, lekarz zgaduje,trzeba obserwowac i sie zobaczy co to
pytałas pediatre o tego ząbka?
Ja miałam tn sam problem i chciałam zeby moje siostry były matkami chrzestnymi -blizniaczki , ale w koncu poprosilismy wczoraj mojego meza brata syna ktory ma za 2 tygodnie bierzmowanie , ale dla mnie to fajny pomysł
miq: wozeczek ładny, tylko ostrzegam ze ciezki , a torba pod wózkiem mało praktyczna choc ładnie wyglada, za to prowadzi sie jak po masle i sunie na przód jak czołg po wszystkich wertepach, bo to widze ta sama rama co w moim tako tylko tapicerka inna
pytałas pediatre o tego ząbka?
Ja miałam tn sam problem i chciałam zeby moje siostry były matkami chrzestnymi -blizniaczki , ale w koncu poprosilismy wczoraj mojego meza brata syna ktory ma za 2 tygodnie bierzmowanie , ale dla mnie to fajny pomysł
miq: wozeczek ładny, tylko ostrzegam ze ciezki , a torba pod wózkiem mało praktyczna choc ładnie wyglada, za to prowadzi sie jak po masle i sunie na przód jak czołg po wszystkich wertepach, bo to widze ta sama rama co w moim tako tylko tapicerka inna
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Ello lasencje
Necia, był donosiciel, dziękujemy
ślini się, bo slinianki zaczęły pracować, a nie umie połykać
Zaproszenia bardzo ładne
Sleepy, ja rozumiem radość związaną z tapetą
Necia, był donosiciel, dziękujemy
ślini się, bo slinianki zaczęły pracować, a nie umie połykać
Zaproszenia bardzo ładne
Sleepy, ja rozumiem radość związaną z tapetą
reklama
fifka: a długo konradek miał te krostki, bo Adusia ma je juz ponad miesiąc
a w rosmanie dają karty na ktore trzeba sie zalogować i przy zakupach ma sie zniżki
http://www.rossnet.pl/rossne
a w rosmanie dają karty na ktore trzeba sie zalogować i przy zakupach ma sie zniżki
http://www.rossnet.pl/rossne
Ostatnia edycja:
Podziel się: