reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej Pati! Ja nie śpię od 6 już! :tak: czy lepiej... dalej krwawię i stemple stawiam. :no: ale już troszkę mniej.

U nas pogoda też paskudna... A wczoraj było tak pięknie....

Necia Dobry!!

Magdalena jak kartę NFZ? :confused: Ja chodzę wszędzie z nim ze swoim ubezpieczeniem.

A dzisiaj na 14.30 idziemy na USG bioderek :tak: ostatnie było dobre wiec teraz to powinna być tylko formalność. :-) Malutki dzisiaj znowu ma melodię do spania! Ale to dobrze :-D

reklama
u mnie w nocy burza była a teraz brzydko i pochmurno jest nic tylko spać

Pati dzień dobry :-)

Fifka może ty idź do lekarza z tym, a bioderka to pewnie formalność tylko :-)

i ja się juz dzisiaj melduję, mała spała od 23 do 5 :szok:szok wiec nawet sie wyspałam:happy:
Wczoaj byliśmy na imieninach u teściowej, i tylko raz dała swoją radę wiec moze to obrażenie jej przez męza przyniosło jakiś efekt i już nie będzie sie wtrącac :tak:

U mnie pogoda tez paskudna a chciałm iść na spacerek
fifka: owodzenia na usg bioderek oby było oki

moje małej nadal nie schodza krostki, ciekawe ile jeszcze róznych lek wypije zanim trafi na to odpowiednie, poczekam jeszcze z tydzien, bo kropelki bierze i jak nie znikną to znowu do lekarz, moze da skierowanie do alergologa

hihi a ja ciemnota jestem szukam bodziaka na dzień taty jak szwagier może mi zrobić przecież mam 3 białe bodziaki gładkie :-) i zrobi mi nadruk na nich niech no tylko mi się pokaże tutaj dzisiaj :-)

lam a to na pewno od mleka ma te krostki? no to się wyspałyście moja jeszcze tyle nie śpi w nocy ale czasem zdarza jej się ok 4 godzin spać

muszę kiedy Małgosię wystroić i zrobić zdjęcie jakieś do zaproszeń na chrzest :-)

a i pożalić się chciałam bądź tu człowieku na diecie jak szwagier z narzeczoną nazwozili nam ciasta wczoraj z wesela jej brat :sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam kobietki
ja ostatnio spać nie mogę, nie wygodnie mi w każdej pozycji...
byłam dzisiaj na pobraniu krwi i ręka boli jak zawsze... ale dałam d... zamyśliłam się i zamiast poprosić o morfologię to powiedziałam żelazo, i chyba będę musiała jutro pojechać specjalnie jeszcze raz:(

neciuszka: a to pierwszy raz tyle spała bez pobudki :-)oby to była zapowiedź kolejnych nocy .
A właśnie przypomniałs mi bo sie zastanawiałm czy zaproszenia robić na chrzciny czy nie, m juz księdza mamy, tylko jeszcze nie wiemy ile kasy chce, bo my w kościele wojskowym robimy, bo przeciez slubu koscielnego nie mamy, restaurację juz wybraliśmy, robimy tylko uroczysty obiad 40 zł od osoby w tym zupa, danie glówne, kawa napoje i deser, no i tort oddzielnie zamawiamy .
A nie wiemy czy to od mleka, ale wiecej nic nie możemy wymysleć od czego mogło by to byc

miq: no toś sie rozmarzyła skoro sie tak pomyliłaś :-) ale kobety w ciązy tak mają :-D ja to byłam ciągle roztargniona i gafy popełniałam

lamia my dopiero będziemy ustalać z księdzem ale zdjęcie można zrobić. zaproszenia damy chrzesnym i kilku osobom spoza domu że tak powiem BATTESIMO Zaproszenia na Chrzest zdj. ~PROMOCJA~ (2335955692) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie będziemy robić bardzo nam się podobają :-) u nas będzie poza obiadem jeszcze zimna płyta i jedno danie ciepłe bo połowa przyjedzie spory kawałek to 80 zł od osoby (3 ciepłe dania, owoce, ciasta, napoje, zimna płyta) tylko tort sami a dworek jest od mojego domu 5 min na pieszo

a to fajnie ze maciem tak blisko , bardzo ladne te zaproszenia moze i ja sie zdecyduję, u nas tylko 16 osób będzie, rodzice ,teście, i moje i męża rodzeniśtwo z dziećmi a no i moja babcia.

reklama
halo halo, Gdynia sie kłania, co tam w kraju słychać?:)
za nic nie mam kiedy was nadrobić. Ja nie wiem jak to się dzieje że ten czas tak leci. Żeby waga tak leciała jak czas..:cool2:

z nowości u mnie.. dementuje że kolki przechodzą. wczorajszy dzień dobitnie dowiódł iż dupa.. A dziś mój syn się do mnei uśmiechnął i jestem przekonana że świadomie! Pierwszy raz wydaje mi się, że to nie przypadek:) I tak oto mam +10 do miłości;)
W weekend po wielu bojach i walkach samej ze sobą ... wybrałam tapetę na zabudowę tv do siebie.. Wiem że nie robi to na was wrażenia, ale ja jestem dumna jak paw;)

Do góry