reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejo !! Witam w słoneczny dzień :D

Fifka trzymam kciuki za egzamin ! :-)

Dziewczzyny ja też wychodziłam za mąż w wieku 20 lat i wszyscy byli pewni że w ciąży jestem. Terraz mam 22 i cieszę się że tak się wszystko potoczyło :)

Necia też oglądam grę o tron ! Dobry serial ! Jeszcze oglądałam fringe ale niestety się skończył :(

Dziewczyny odkryłam źródło moich bóli jelit i zołądka zaczęły się jak zaczęłam brać falvit mama i były codziennie. Wczoraj nie wzięłam i dziś i nic zero bólu !! Chyba będę brać tylko jod magnez i kwas foliowy bo nie wiem co mam robić..

Magda śliczny chłopak z tego Twojego Bartusia !! :-) Jakbym miała dziewczynkę to kto wie.. blisko mamy do siebie mogliby się zaprzyjaźnić :-D

Eve daj mi tego deseru !!!!! :D A w ogóle nie wiem już kto pisał o fasolce ale jutro będę robić ! Takiego smaka mi robicie bestie ! :p

Ostatnia edycja:
reklama
No Gocha można nad tym pomyśleć :-) a za niedługo w sumie poznasz już płeć :-)
A co do witaminek to spróbuj zmienić... ja też kupowałam Falvit mama ale potem stwierdziłam, że są za drogie! Z OLIMPU są bardzo fajne dla kobiet w ciąży albo VITAMINER :-)

Fifka no to faktycznie jest Ci czego gratulować!!!! Teraz jak o tym myślę to wydaje mi się, że w życiu bym nie pozwoliła żeby facet mi niszczył życie ale wiem, że w praktyce by już było inaczej....
No i trzymam kciuki mocno za egzamin :* chociaż już pewnie jesteś po....

gocha mnie też żołądek bolał po tych tabletkach, kupowałam sobie vitaminer prenatal i dobrze wszystko było :-) ja jeszcze zaczęłam oglądać rodzinę borgiów ale jestem jeszcze w 1 sezonie bo nie mam kiedy

Kwiatuszku a czemu dopiero od sierpnia chcesz zacząć pracę? Zresztą nieraz jak się wysyła internetem CV to oni się odzywają po miesiącu, dwóch jak człowiek już zazwyczaj coś ma albo zmienił plany :sorry2:
Dlatego ze moj micho ma cały lipiec urlopik i pewnie bedziemy chcieli gdzies wyjechac a to jego jedyny urlop w roku i zawsze gdzies jedziemy

Magdalena oj nie raz pisałam... z tamtym miałam CAAAŁE SZCZĘŚCIE tylko cywilny ślub... Pobraliśmy się zaraz po mojej maturze bo przecież musiałam udowodnić chorobliwie zazdrosnemu facetowi że jestem tylko jego - nie pytaj ja do dzisiaj dziwie się swojej głupocie..... później urządził mi piekło nie zycie i płakałam w każdą noc myśląc o tym ze tak juz będzie wyglądać moje życie... dobrze ze rozwiodłam się po półtora roku - zanim dostałam rozwód minęły dwa lata... - moja mama do dziś mi gratuluję bo większość dziewczyn nie potrafi wyrwać się z takiego małżeństwa i żyje tak aż facet ją kompletnie wyniszczy... Mój teraźniejszy mąż to anioł przy tamtym i jego zupełne przeciwieństwo... ALE TO TAKIE przeciwieństwo ze nawet donre cechy mojego byłego ma na odwrót :-D
O 9 zaczynam pisać egzamin!! TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fifka Boze podziwiam Cie

Pati a ja nie widzialam sukienki

magda cerazette ;-)

maz spi teraz niunia nie ja nie ;-) a mysle ze trzeba by sniadanie zjesc ;-P a glodna nie jestem nadal...

magdalenko no slicznie spi ;-)

a moja dzis zasnela na boku i obudzila mnie krzykiem bo na boku pampers przeciekl i bylo mokro... i jej sie to nie spodobalo...ahh... dzis na spacerek pojdziemy maz ma wolne i odsypia a to ja powinnam pospac.. jak co dzien po 5h spie bo ona o 22;30 zasypia i o 5 sie budzi a ja chodze po 24 spac dopiero i zasypiam kolo 1...

fifka pewnie juz po egzaminie ale &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

Hej dziewczyny. CO jakis czas do Was tu zagladam ... Moje zycie przewrocilo sie do gory nogami. Jestem w UK.... Dalej staram sie o dzidzie.. Ostatnio kupilam test ciazowy tutaj z wyswietlaczem ktory pokazuje czy jest ciaza czy nie.... Dzisiaj z rana zrobilam test... Wyszlo ze niem a ciazy ale po jakis 7 minutach wyciaglam ten pasek i widze tam taka jasna 2 kreske i teraz niewiem co mam na ten temat myslec.. CZy moze zaszly jakies reakcje chemiczne i pokazala sie 2 bo w sumie po 7 gdzies min ja zobaczylam .....
IMG122.jpg widzicie cos czy mam juz cos z oczami?

kurcze nic nie widac na tym zdjeciu :(:(:(:( a kurcze widze cos bladegoo AAAAAA

niestety zmartwie cie mi raz tez po 6 minutach wyszla 2 kreska leciutka i w ten sam dzien przyszedl okres po czasie nie wolno patrzec na test bo nawet sprawdzilam wczesniejsze testy po godzinie zawsze wychodzila jakas nitka kreseczkowa jesli w instrukcji napisane ze po 7 to jest nadzieja zale zawsze jest do 5 z tego co pamietam a na zdjeciu niestety nic nie widac... trzymam za fasoleczke twoja &&&& zeby szybko byla ;-)

Ziombelek to zależy od tego po ilu minutach pisze,żeby spr na instrukcji... ale trzymam kciuki żeby jednak to była ciąża :-)

reklama
Do góry