reklama
S
Silmiriel
Gość
Pati śliczna suknia
Ja Wam zaraz dam "staro". Emeryturę mi będziecie płacić, jak tak będziecie mówić. Ja już bliżej 3 z przodu, niż dalej. A jak Iwasek przeczyta to Wam da jeszcze bardziej
Ja Wam zaraz dam "staro". Emeryturę mi będziecie płacić, jak tak będziecie mówić. Ja już bliżej 3 z przodu, niż dalej. A jak Iwasek przeczyta to Wam da jeszcze bardziej
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
No ja też właśnie nie wiem skąd im się to "staro" wzięło Stare to my wszystkie będziemy jak będziemy po siedemdziesiątce
Silmiriel: Dziękuję;-)
Silmiriel: Dziękuję;-)
S
Silmiriel
Gość
Po siedemdziesiątce to zamierzam zacząć nowe życie
Zapomniałam się pochwalić posiedziałam sobie dziś w swojej łazience. Chłopaki wstawili tam stolik i trzy kartony ze styropianem, czyli mam łazienkę z pokojem socjalnym, ale jest pięknie I kuchnię mam, a nie jakiś twór pt tu będzie ściana orgazm dla zmysłów normalnie
Zapomniałam się pochwalić posiedziałam sobie dziś w swojej łazience. Chłopaki wstawili tam stolik i trzy kartony ze styropianem, czyli mam łazienkę z pokojem socjalnym, ale jest pięknie I kuchnię mam, a nie jakiś twór pt tu będzie ściana orgazm dla zmysłów normalnie
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Sil: Ja po siedemdziesiątce będę leżeć do góry brzuchem i odpoczywać
Mnie dopiero po ślubie czeka remont łazienki, cała kuchnia do zrobienia:-( Aż sobie tego nie wyobrażam... Chciałabym żeby było już po, ale wiadomo, że tak się nie da...
Mnie dopiero po ślubie czeka remont łazienki, cała kuchnia do zrobienia:-( Aż sobie tego nie wyobrażam... Chciałabym żeby było już po, ale wiadomo, że tak się nie da...
neciuszka: a ja dla odmiany zjadłam o 10 śniadanie i cąły dzien nic dopiero jak wrociłam po 17stej pożarłam dwa talerze makaronu z sosem i zdycham z przejedzenia mam nauczkę ze trzeba jesc regularnie a nie tak o
wspóołczuje wam z jednej strony remonów, ale plus tego taki ze potem będziecie cieszyc oko swoimi pięknymi wnętrzami
Ja przekroczyłam juz 30stkę i czuję sie akbym ciagle maiała 22 lata
wspóołczuje wam z jednej strony remonów, ale plus tego taki ze potem będziecie cieszyc oko swoimi pięknymi wnętrzami
Ja przekroczyłam juz 30stkę i czuję sie akbym ciagle maiała 22 lata
reklama
S
Silmiriel
Gość
Necia, na kąpiel to musiałabyś czekać z rok jeszcze, więc lepiej idź do własnej łazienki
Lamia, do wody z solami morskimi, pumeks i dużo kremu pod bawełniane skarpety na noc parę dni i będą piękne
Lamia, do wody z solami morskimi, pumeks i dużo kremu pod bawełniane skarpety na noc parę dni i będą piękne
Podziel się: