reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tylko nie wiem jaki rozmiar.... ale znalazłam coś takiego
Prezent na Dzień TATY! DEJNA 62 krótki rękaw! (2398054051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Fifka ja też nie!!!!!!!!!!!!!!!! ale jak zdawałam historię pedagogiki to facet siedział i czytał gazetę a jak zaczął się podnosić to na sali taki szelest chowanych ściąg i notatek, że on się tylko uśmiał i powiedział: "spokojnie, chciałem tylko stronę przewrócić" :-D
Z tym samym gościem mam egzamin za tydzień w niedzielę a w sobotę idziemy na weselę :/
W każdym bądź razie trzymam mocno kciuki!! Na pewno zdasz ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hahaha Magdalena to u mnie to samo było na filozofii :-D Gość uzupełniał jakieś swoje notatki a jak wstał to nagle jeden wielki szelest :-) to też się z nas zgrywał ze tylko kości chciał rozprostować :-p

A ten co u nas ma Historie podobno lubi oblewać... i jego egzamin trawa 15 min... no ale obaczymy.. moze trafie na to co będe pamiętać...

Fifka trzeba wierzyć, że się uda :-)

Boziu Bartuś ostatnio tak pięknie śpi!!! W nocy od 20 do 5 rano - pobudka na cycuchy - i od 5 do 9 a dzisiaj nawet do 10 :szok: o 12 zrobił sobie drzemkę i śpi do teraz!!!!! Normalnie go nie poznaję ostatnio

Magdalena no mój też ma melodie do spania ostatnio... nie dosć ze noce przesypia to jeszcze praktycznie całymi dniami śpi... :szok:

A ja właśnie małego zważyłam i jestem w szoku!! :shocked2: W ciagu 11 dni przybrał ponad 400g!!!! :szok::szok: Tak właśnie ostatnio coś cieżko mi sie zaczęło robić nosząc go... i jakiś na buzi okrągły się zrobił... kurcze az strach go dokarmiać tymi warzywkami jak będzie tak tył!! :sorry2:

Fifka: Na pewno uda ci się zdać:-) Ja we wtorek wieczorem mam egzamin z technologii informatycznej. Nie wiem skąd im się coś takiego wzięło na rachunkowości:baffled: Mój J jak zobaczył co tam przerabiamy to stwierdził, że oni mieli to na 2 roku Informatyki na Politechnice:szok: Więc to dopiero będzie hardcore:-(

Atanku no, no Amelka kibicowała pełną parą :-)

Pati ja też miałam technologię informatyczną na pierwszym roku pedagogiki. Ale my tam przerabialiśmy jak się obsługiwać power pointem :-D a na zaliczenie miałyśmy zrobić prezentację z plikami muzycznymi i filmami.... :-D śmiechu warte :-p

A ja wstawię jeszcze dwie fotki, które teraz zrobiłam :-p
Zobacz załącznik 473142 Mamo!! Zobacz co ona mi robi :-p
Zobacz załącznik 473143 Dawaj ten aparat :-)

sliczny bartus ;-) no dres ma z tylu napis polska a z przodu herb ;-) doktor sie zachhwycal i pielegniarka ;-)ladnie jej w czerwonym ;-)

reklama
Do góry