reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka: super ciuszki, na ostatniej fotce to chusteczka ? super

natkusia: no widzisz juz 36 tyzien i lada tydzien michas bedzie z wami, tylko z tej radosci nastepnego tygodnia nie szalej tylko ładnie wypoczywaj

ael: no tak bezmózgi są wśród nas, ale co poradzić,

miq: współczuję remontu, ale jak to przetrwasz to będziesz cieszyła sie sliczna łazienką, a nie ma nic przyjemniejszego niż kąp[iel w wygodnej łazience :tak:

fifka: ja wstaję około 5tej ale mała jeszcze zasypia i po 7 juz trzeba ją zabawiać , ooo smiała sie przed chwilą do mnie odwróciłam głowe a teraz patrze juz śpi
Dziekuje, za komentarze w albumie a szczegolnie ze Ada do mnie podobna czekałam na te słowa :-D bo wszyscy mowia ze do meza

eva: a juz dziewczyny ci wszystko napisały, żeby faceci byli bardziej rozgarnięci to by nam w czasie ciąży ustępowali a tak tomy musimy uważać na słowa, ton jakim mówimy bo oni strasznie obrażalscy :-), moj mąz po porodzie powiedział że 2giej moje ciazy nie wytrzyma, a wcale nie miałam aż takich wahań nastrojów

atan: oj nie mam pojęcia co to za śrubki ,a meza nie mka bo pracy wiec nawet nie zapytam czy mamy cos takiego

magdalena: ja tez wczorja alkoholu sie napiłam , tzn. jedno piwoko musze poiedziec ze dobre Somersby jabłkoe smakuje jak szampan pycha, i po jednym zaszumiało mi w głowie
laugh.gif
, no ale nie dziwota jak ponad rok alkoholu w ustach nie miałam

a ja dzisiaj wybieram sie na działeczkę do rodziców, o ile pogoda sie nie popsuje, jutro idziemy do teściów na obiad bo teściowa zadzwoniła po ponad 3 tygodniach, chyba juz jej obraza przeszła :sorry2:. a ja na wtorek zapisałam sie do fryzjera - w koncu, ale tylko na podcinanie, cienioanie i wracam do grzyki, a w lipcu na malowanie sie zapisze

Ostatnia edycja:
reklama
Necia ubranka śliczne!! A swojej synowej będe bronić jak Lwica!! gdzie ona znajdzie inną taką fajną teściowa :-D

Miq mi się marzy mała wanna... teraz mamy taką wieeeelką starą... i nasz bojler nie jest wstanie wypełnić jej na tyle zeby można było się wykąpać... Chciałabym mieć taką malutką... nie cierpię pryszniców... :-( Całe zycie miałam wanne i wody ile chciałam - mieszkając w bloku... - a teraz brakuję mi takiego wylegiwania się w wodzie... tylko te cholerne prysznice na szybko :no:

Lamia gdzie do męża??? Wykapana mamusia! Nawet uśmiechy macie takie same! Aż cofnęłam się do albumu żeby porównać...
Mój synek to mieszanka - niby do tatusia, ale oczka, usta i brode ma po mnie (a dokładnie dziurę w brodzie):tak:

A mój mały to spryciarz... wczoraj raz jedyny uśpiłam małego na rękach kołysząc się w fotelu bujanym - swoja drogą fajna sprawa przy dziecku - bo oglądałam mecz... dzisiaj skubaniec nie chciał sam zasnąć... no taka rozpacz była... i znowu zasnął na rękach wtulony w mamusię i w bujanym fotelu... no!! Ja ci mały dam! Ja wiem ze to milusie... ale masz zasypiać sobie sam! :dry:

o masz bujany fotel ,ale ci fajnie :tak: kiedy ja ostatnio w takim fotelu siedziałm, to nuie pamietam , tez bym sie pobujała ;-)

a ja sie przyznam ze mam taką ochote na sex ze hej, mąz to wykorzystuje i mnie kusi,ale twardo sie powstrzymuje oby do środy do kontroli i moze sie odważę :-D

DZień doberek!!! Ja się wyspałam jak nigdy dzisiaj chociaż jakby nie Tosiek to mogłabym jeszcze spać do 12 :-p

Natka super fotelik ;-) ja też mam Maxi Cosi Cabrio fix, są jednymi z najbezpieczniejszych fotelików ;-) ale moja rada dla Ciebie bo Michaś urodzi się latem... kup sobie pokrowiec bo mimo, że foteliki są rewelacyjne to jednak Maxi Cosi nie popisało się jakością tapicerki... :dry: wiem, że nie tylko ja na to narzekam. My nawet teraz oglądaliśmy w przedziale 9-18kg Maxi Cosi Tobi i są takie same opinie....

Necia ubranka ślicznie! Ja zawsze uważałam, że dla dziewczynek jest więcej fajnych rzeczy :-p

Eve olej męża!! Po prostu jesteś za dobra! ;-) tzreba było powiedzieć: ""rzeczy" piszę się przez "rz" i na pewno by poprawił i jeszcze zrobiłoby mu się głupio! A teraz daj mu do zrozumienia, że bardzo Cie zabolało to jak się zachował....
A ja powtórzę swoje pytanie :-p Do jakiego lekarza w końcu się wybrałaś??

A my mamy drugą jedynkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

O boze... to tylko ja jestem taka zimna jak lód? :dry: Pocieszam się tym ze podobno karmie piersią bardzo obniża libido... bo mam nadzieję ze mi tak nie zostanie... :no: Nie kochamy się częściej niż raz w tygodniu a to i tak dla mnie dużo... bo mogłabym wcale... :sorry2:

lamiav masz rację nie ma jak to czyściutka łazienka, ta stara to był koszmar, w sumie to nie można było nazwać tego łazienką, tu było pomieszczenie z wanną i klopem i wisiał sznurek z ręcznikami (ciekawe co mi teściowa teraz wykombinuje)
widzisz Fifka a mi się właśnie marzy prysznic, chyba przez tą łazienkę przestałam lubić leżeć w wannie, tu też była taka wielka i nigdy wody nie starczało, a zresztą jak tu się relaksować w tak paskudnej łazience. Teraz kupiłam taką mniejszą, zgrabniejszą, to kto wie, marzy mi się kąpiel przy świecach ah
ale z prysznica bardzo się cieszę, bo ma siedzonko, a to mi się teraz przyda bo ciężko mi już w wannie, chociaż muszę powiedzieć, że wczoraj szybciej poszło mi mycie w misce:-D
a co do podobieństw to na forum najbardziej podobny jest Konrad to swojego tatusia i Wiktorek do swojego, no Ci ojcowie nie wyprą się swoich maluchów:tak:
co do seksików to ja bym teraz mogła codziennie, aż mąż ostatnio mnie pytał tzn wczoraj czy to małej nie szkodzi...

Miq na zdjęciach tak, podobny, a zwłaszcza na tych kiedy miał z 2-3 miesiące. Ale każdy kto widział go najpierw na zdjęciu a później na żywo to mówi ze jednak nie jest taki podobny jak się na początku wydawało :tak:

My mamy bardzo dużą łazienkę i bez problemu moglibyśmy wstawić i prysznic i wanne ale mi się marzy o coś takiego:
Zobacz załącznik 473101
Taka mała wanna z wbudowaną kabiną :tak:

Ooo tu lepiej widać!:
Zobacz załącznik 473102

Ostatnia edycja:
fifka: bo ja od porodu ani razu wiec pewnie dlatego mam taka ochote :-D
mi sie marzy tez cos takiego jak pokazałas

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki:-) Jak tam pogoda u was? U mnie nie bardzo, zbiera się chyba na deszcz:-(

Neciuszka: Ubranka cudowne!:tak: Uwielbiam takie malutkie ciuszki, mam nadzieję, że już w przyszłym roku będzie dane mi je kupować:-D

A co do seksiku, to ja dopiero znów zaczynam po laparo. 2 tygodnie minęły, wizyta u gina zaliczona, żadnych przeciwwskazań. Ale wiadomo, zawsze jest jakaś obawa, żeby sobie krzywdy nie zrobić...

reklama
noo też fajna sprawa, ale nam sie trafił prysznic w promocji, a potem stwierdziliśmy, że zrobimy im też wannę i tak wyszło jak jest tzn będzie:) nich się cieszą z mojej dobroci

Do góry