reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka: super ciuszki, na ostatniej fotce to chusteczka ? super

natkusia: no widzisz juz 36 tyzien i lada tydzien michas bedzie z wami, tylko z tej radosci nastepnego tygodnia nie szalej tylko ładnie wypoczywaj

ael: no tak bezmózgi są wśród nas, ale co poradzić,

miq: współczuję remontu, ale jak to przetrwasz to będziesz cieszyła sie sliczna łazienką, a nie ma nic przyjemniejszego niż kąp[iel w wygodnej łazience :tak:

fifka: ja wstaję około 5tej ale mała jeszcze zasypia i po 7 juz trzeba ją zabawiać , ooo smiała sie przed chwilą do mnie odwróciłam głowe a teraz patrze juz śpi
Dziekuje, za komentarze w albumie a szczegolnie ze Ada do mnie podobna czekałam na te słowa :-D bo wszyscy mowia ze do meza

eva: a juz dziewczyny ci wszystko napisały, żeby faceci byli bardziej rozgarnięci to by nam w czasie ciąży ustępowali a tak tomy musimy uważać na słowa, ton jakim mówimy bo oni strasznie obrażalscy :-), moj mąz po porodzie powiedział że 2giej moje ciazy nie wytrzyma, a wcale nie miałam aż takich wahań nastrojów

atan: oj nie mam pojęcia co to za śrubki ,a meza nie mka bo pracy wiec nawet nie zapytam czy mamy cos takiego

magdalena: ja tez wczorja alkoholu sie napiłam , tzn. jedno piwoko musze poiedziec ze dobre Somersby jabłkoe smakuje jak szampan pycha, i po jednym zaszumiało mi w głowie
laugh.gif
, no ale nie dziwota jak ponad rok alkoholu w ustach nie miałam

a ja dzisiaj wybieram sie na działeczkę do rodziców, o ile pogoda sie nie popsuje, jutro idziemy do teściów na obiad bo teściowa zadzwoniła po ponad 3 tygodniach, chyba juz jej obraza przeszła :sorry2:. a ja na wtorek zapisałam sie do fryzjera - w koncu, ale tylko na podcinanie, cienioanie i wracam do grzyki, a w lipcu na malowanie sie zapisze

Ostatnia edycja:
reklama
Necia ubranka śliczne!! A swojej synowej będe bronić jak Lwica!! gdzie ona znajdzie inną taką fajną teściowa :-D

Miq mi się marzy mała wanna... teraz mamy taką wieeeelką starą... i nasz bojler nie jest wstanie wypełnić jej na tyle zeby można było się wykąpać... Chciałabym mieć taką malutką... nie cierpię pryszniców... :-( Całe zycie miałam wanne i wody ile chciałam - mieszkając w bloku... - a teraz brakuję mi takiego wylegiwania się w wodzie... tylko te cholerne prysznice na szybko :no:

Lamia gdzie do męża??? Wykapana mamusia! Nawet uśmiechy macie takie same! Aż cofnęłam się do albumu żeby porównać...
Mój synek to mieszanka - niby do tatusia, ale oczka, usta i brode ma po mnie (a dokładnie dziurę w brodzie):tak:

A mój mały to spryciarz... wczoraj raz jedyny uśpiłam małego na rękach kołysząc się w fotelu bujanym - swoja drogą fajna sprawa przy dziecku - bo oglądałam mecz... dzisiaj skubaniec nie chciał sam zasnąć... no taka rozpacz była... i znowu zasnął na rękach wtulony w mamusię i w bujanym fotelu... no!! Ja ci mały dam! Ja wiem ze to milusie... ale masz zasypiać sobie sam! :dry:

o masz bujany fotel ,ale ci fajnie :tak: kiedy ja ostatnio w takim fotelu siedziałm, to nuie pamietam , tez bym sie pobujała ;-)

a ja sie przyznam ze mam taką ochote na sex ze hej, mąz to wykorzystuje i mnie kusi,ale twardo sie powstrzymuje oby do środy do kontroli i moze sie odważę :-D

DZień doberek!!! Ja się wyspałam jak nigdy dzisiaj chociaż jakby nie Tosiek to mogłabym jeszcze spać do 12 :-p

Natka super fotelik ;-) ja też mam Maxi Cosi Cabrio fix, są jednymi z najbezpieczniejszych fotelików ;-) ale moja rada dla Ciebie bo Michaś urodzi się latem... kup sobie pokrowiec bo mimo, że foteliki są rewelacyjne to jednak Maxi Cosi nie popisało się jakością tapicerki... :dry: wiem, że nie tylko ja na to narzekam. My nawet teraz oglądaliśmy w przedziale 9-18kg Maxi Cosi Tobi i są takie same opinie....

Necia ubranka ślicznie! Ja zawsze uważałam, że dla dziewczynek jest więcej fajnych rzeczy :-p

Eve olej męża!! Po prostu jesteś za dobra! ;-) tzreba było powiedzieć: ""rzeczy" piszę się przez "rz" i na pewno by poprawił i jeszcze zrobiłoby mu się głupio! A teraz daj mu do zrozumienia, że bardzo Cie zabolało to jak się zachował....
A ja powtórzę swoje pytanie :-p Do jakiego lekarza w końcu się wybrałaś??

A my mamy drugą jedynkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

O boze... to tylko ja jestem taka zimna jak lód? :dry: Pocieszam się tym ze podobno karmie piersią bardzo obniża libido... bo mam nadzieję ze mi tak nie zostanie... :no: Nie kochamy się częściej niż raz w tygodniu a to i tak dla mnie dużo... bo mogłabym wcale... :sorry2:

lamiav masz rację nie ma jak to czyściutka łazienka, ta stara to był koszmar, w sumie to nie można było nazwać tego łazienką, tu było pomieszczenie z wanną i klopem i wisiał sznurek z ręcznikami (ciekawe co mi teściowa teraz wykombinuje)
widzisz Fifka a mi się właśnie marzy prysznic, chyba przez tą łazienkę przestałam lubić leżeć w wannie, tu też była taka wielka i nigdy wody nie starczało, a zresztą jak tu się relaksować w tak paskudnej łazience. Teraz kupiłam taką mniejszą, zgrabniejszą, to kto wie, marzy mi się kąpiel przy świecach ah
ale z prysznica bardzo się cieszę, bo ma siedzonko, a to mi się teraz przyda bo ciężko mi już w wannie, chociaż muszę powiedzieć, że wczoraj szybciej poszło mi mycie w misce:-D
a co do podobieństw to na forum najbardziej podobny jest Konrad to swojego tatusia i Wiktorek do swojego, no Ci ojcowie nie wyprą się swoich maluchów:tak:
co do seksików to ja bym teraz mogła codziennie, aż mąż ostatnio mnie pytał tzn wczoraj czy to małej nie szkodzi...

Miq na zdjęciach tak, podobny, a zwłaszcza na tych kiedy miał z 2-3 miesiące. Ale każdy kto widział go najpierw na zdjęciu a później na żywo to mówi ze jednak nie jest taki podobny jak się na początku wydawało :tak:

My mamy bardzo dużą łazienkę i bez problemu moglibyśmy wstawić i prysznic i wanne ale mi się marzy o coś takiego:
Zobacz załącznik 473101
Taka mała wanna z wbudowaną kabiną :tak:

Ooo tu lepiej widać!:
Zobacz załącznik 473102

Ostatnia edycja:
fifka: bo ja od porodu ani razu wiec pewnie dlatego mam taka ochote :-D
mi sie marzy tez cos takiego jak pokazałas

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki:-) Jak tam pogoda u was? U mnie nie bardzo, zbiera się chyba na deszcz:-(

Neciuszka: Ubranka cudowne!:tak: Uwielbiam takie malutkie ciuszki, mam nadzieję, że już w przyszłym roku będzie dane mi je kupować:-D

A co do seksiku, to ja dopiero znów zaczynam po laparo. 2 tygodnie minęły, wizyta u gina zaliczona, żadnych przeciwwskazań. Ale wiadomo, zawsze jest jakaś obawa, żeby sobie krzywdy nie zrobić...

reklama
noo też fajna sprawa, ale nam sie trafił prysznic w promocji, a potem stwierdziliśmy, że zrobimy im też wannę i tak wyszło jak jest tzn będzie:) nich się cieszą z mojej dobroci

Do góry