reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Eve no i prawidlowo ;)

a ja jestem zla jak nie wiem. Dopiero co bylam z Bartkiem u lekarza i powiedzxiala, ze jest OK i tylko mamy psikac woda morska do nosa a on ma z dnia na dzien coraz gorszy kaszel :| jutro znowu bede musiala go ciagnac do tego siedliska bakterii. Ja nie wiem co to za lekarze...

Eve no... suwaczek pierwsza klasa!!! :-D

Atan dziękuję ale ja już mam kocyk z żyrafką :-D U mnie nie ma jakiegoś szału na te żyrafki ale po prostu taka żółta czapa bardzo by mi się podobała! :-) Kurcze... ale mnie naszło żeby sama uszydełkowac taką czapę... :sorry:

Magdalena mam ten sam kocyk z tej samej firmy tylko z innym wzorkiem! :tak: Jest bardzo fajny! :-) Ja mam 3 kocyki i powiem szczerze mi mi wystarczy... im dziecko starsze tom będzie się ich mniej używać. - tak myślę...

Co do służby zdrowia to szkoda słów... mówię jak potrzebna jest dobra rada czy pomoc to nie... na odwal sie.. ale jak chodzi o inne rzeczy które są niepotrzebne to wciskają cie bo dla nich to przecież jest kasa :confused2:

A ja też się pochwalę swoimi "umiejętnościami" O to Chu-Chu (czu czu) Małpka z mojej niegdyś ulubionej bajki którą uszydełkowałam :-D

P1080711.jpgP1080713.jpg414a1.gifpicture-23.jpg

Jest już strasznie potargany... bo jednak przeleżał już z 10 lat....

reklama
witam dziewczyny pewnie niektore z Was mnie pamietaja, pisalam jakis czas temu, no i w koncu udalo sie i mnie ;)

jestem swiezo po 1 wizycie, wykonanej w 7w 5d, fasolka mierzy 11mm i serduszku rytmicznie bije 180. Widok niesamowity, a glos pulsujacego serduszka do teraz odbija mi sie echem w glowie ;)

dla staraczek mnostwo fluidkow i przedstawiam Wam moja chmurke ;)

1.jpg

Do góry