reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Eve no i prawidlowo ;)

a ja jestem zla jak nie wiem. Dopiero co bylam z Bartkiem u lekarza i powiedzxiala, ze jest OK i tylko mamy psikac woda morska do nosa a on ma z dnia na dzien coraz gorszy kaszel :| jutro znowu bede musiala go ciagnac do tego siedliska bakterii. Ja nie wiem co to za lekarze...

Eve no... suwaczek pierwsza klasa!!! :-D

Atan dziękuję ale ja już mam kocyk z żyrafką :-D U mnie nie ma jakiegoś szału na te żyrafki ale po prostu taka żółta czapa bardzo by mi się podobała! :-) Kurcze... ale mnie naszło żeby sama uszydełkowac taką czapę... :sorry:

Magdalena mam ten sam kocyk z tej samej firmy tylko z innym wzorkiem! :tak: Jest bardzo fajny! :-) Ja mam 3 kocyki i powiem szczerze mi mi wystarczy... im dziecko starsze tom będzie się ich mniej używać. - tak myślę...

Co do służby zdrowia to szkoda słów... mówię jak potrzebna jest dobra rada czy pomoc to nie... na odwal sie.. ale jak chodzi o inne rzeczy które są niepotrzebne to wciskają cie bo dla nich to przecież jest kasa :confused2:

A ja też się pochwalę swoimi "umiejętnościami" O to Chu-Chu (czu czu) Małpka z mojej niegdyś ulubionej bajki którą uszydełkowałam :-D

P1080711.jpgP1080713.jpg414a1.gifpicture-23.jpg

Jest już strasznie potargany... bo jednak przeleżał już z 10 lat....

reklama
witam dziewczyny pewnie niektore z Was mnie pamietaja, pisalam jakis czas temu, no i w koncu udalo sie i mnie ;)

jestem swiezo po 1 wizycie, wykonanej w 7w 5d, fasolka mierzy 11mm i serduszku rytmicznie bije 180. Widok niesamowity, a glos pulsujacego serduszka do teraz odbija mi sie echem w glowie ;)

dla staraczek mnostwo fluidkow i przedstawiam Wam moja chmurke ;)

1.jpg

Do góry