reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Am buciki są przecudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eve to super, że się potwierdziło! Oszczędzaj się teraz!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
eve to suwaczek ciazowy ;-) to super ze ma taki dobry sprzet ze potwierdzil juz ;-) jeszcze raz gratuluje ;-)

Amalfi to ja już z miejsca ci mówie ze zamawiam u ciebie czapkę i buciki!

Powiem ci szczerze że marzy mi sie czapka żyrafa...

O taka:
8692.jpg
Tylko bez buźki i z brązowymi "rogami"! No i plami wiadomo inaczej zrobione bo na szydełku takich drobnych nie zrobisz. :-D a no i taka czapka zasłaniająca uszka! Czyli rozumiesz, taka tylko zupełnie inna XD

Ostatnia edycja:
Heheh te zyrafy to czesto sa zamawiane, juz mialam zamowienie na zabawke zyrafe, ale dziewczyna poroniła, wiec nie musialam robic.
Jak cos to wiecie gdzie mnie szukac, a ceny do negocjacji, bo na złotowkach to ja i tak majatku nie zrobie, tu wszystko drozsze jest ;-)

FIFKA mialam wlasnie przedwczoraj taka dluga robic, ale mi sie nie chciało:-)
ATAN a jak cuchnie fasola ?:confused:;-)

nio bo tak napisałas dałas wątpliwosc a nic niechcesz powiedziec a my ciekawe ;-) a tak kwiatowo radosnie ;-) pachnie :-D

reklama
Do góry