reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A wiesz Amalfi ze zamówię? Podeślij na PW jakieś wzory które robisz! :-D Bo ta jest taka tylko tylko... a jakby nie patrzeć zaraz będzie lato :tak:zamówię coś na jesień!

Poza tym marzy mi sie taka czapa w wielkim pomponem na sesję zdjęciową :-)

reklama
a ja niewiem niunia zasnela z pielucha mokra.. niewiem ile pospi ale niechce jej z lozeczka wyciagac jak zacznie jej przeszkadzac to sie obudzi nie ?

Atanku obudzi się, nie martw się. Jak śpi nie budź :-)

Amalfi to ja proszę o przesłanie mi to co masz na sprzedaż bo widziałam parę zdjęć :-)

Bez przyczyny sie odzywam przeciez. Caly czas jestem na forum, tylko nie u Was. Jakbyscie tak tesknily to byscie mnie łatwo znalazly heeheh;-). Zobazcylam zdjecia Waszych pociech , wiec postanowilam sie z nudow odezwac. A ze na wolnym siedze, to mi sie okruuutnie nudzi.

MAGDA a Ty nadal jestes z tym samym facetem i z ta sama teściową, czy jakies newsy masz dla mnie??

Nadal bez zmian... a mam nowość prace mam nazajebistsza na swiecie :p

Amalfi No to ja też bym chciała pooglądać co to za cuda tworzysz.... :zawstydzona/y:

No i zdradź nam już tą swoją tajemnicę bo umieram z ciekawości... . w każdym bądź razie to "wolne" śmierdzi z daleka!!

Ostatnia edycja:
almaFI po 1 zdradz tajemnice bo cos nam tu cuchnie ;-P ze masz fasolke ;-P
a po 2 ja za ile mi zrobbisz zabkowa czapke ;-) i zielonkawe buciki wow ;-) zdolniacha z ciebie ;-)

reklama
Hej dziewczyny! Nie mam czasu nadrabiać, ale obiecuję, że to zrobię w piątek jak już wrócę do domciu, bo teraz jestem u mamy.
Byłam u lekarza. Macica powiększona, ciąża jest. Biorę duphaston co 8 godzin i no spę też 3 razy dziennie. Za dwa tygodnie mam podjechać znowu żeby bijące serduszko zobaczyć :)
buziaki dla Was ;** miłego weekendu wszystkim!

Do góry