reklama
amalfi
Fanka BB :)
Bez przyczyny sie odzywam przeciez. Caly czas jestem na forum, tylko nie u Was. Jakbyscie tak tesknily to byscie mnie łatwo znalazly heeheh;-). Zobazcylam zdjecia Waszych pociech , wiec postanowilam sie z nudow odezwac. A ze na wolnym siedze, to mi sie okruuutnie nudzi.
MAGDA a Ty nadal jestes z tym samym facetem i z ta sama teściową, czy jakies newsy masz dla mnie??
MAGDA a Ty nadal jestes z tym samym facetem i z ta sama teściową, czy jakies newsy masz dla mnie??
Pyscek
:)
haha kochana Ty możesz być następną chrzestną np. płodu hihi bo Natkusia matka chrzestną II kreseczek , Fifka matką chrzestna dzieciaczka haha no nie mogę ale moje dziecko będzie miało szczęście tyle matek chrzestnych i tyle zajefajnych ciotekppyscek a ja kto bede dla twojego dziecka? &&&&&&&
Dziewczyny zdjęcia maluszków bardzo piękne, rosną jak na drożdżach haha czym Wy je karmicie
Ael opisy do zdjęć jak i same zdjęcia powaliły mnie na łopatki hahaha
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Amalfi!!!! Jak dobrze cię widzieć!!!
A na Allegro zamówiłam... choć powiem ci szczerze że dupa wołowa ze mnie bo sama mogłabym ją zrobić... ja kiedyś maskotki na szydełku robiłam (jedna małpkę trzymam jako zabawkę dla Konrada) :-)
Magda nie krzyczę... ale mówiłaś ze już piszesz a ja zaglądam a tam nic nowego Ciekawe czy i ja na twoją twórczość się załapie!
Piękny fragment!! Właśnie przeczytałam!
Ael Wiktorek rośnie jak na drożdżach! :-)
Pyscek a jak! :-) będzie szczęśliwe dzieciątko!!!
A ja właśnie chciałam film pooglądać ale małego wzięło na zabawy... a już tak ładnie spał o 20 ale coś go przebudziło...
A na Allegro zamówiłam... choć powiem ci szczerze że dupa wołowa ze mnie bo sama mogłabym ją zrobić... ja kiedyś maskotki na szydełku robiłam (jedna małpkę trzymam jako zabawkę dla Konrada) :-)
Magda nie krzyczę... ale mówiłaś ze już piszesz a ja zaglądam a tam nic nowego Ciekawe czy i ja na twoją twórczość się załapie!
Piękny fragment!! Właśnie przeczytałam!
Ael Wiktorek rośnie jak na drożdżach! :-)
Pyscek a jak! :-) będzie szczęśliwe dzieciątko!!!
A ja właśnie chciałam film pooglądać ale małego wzięło na zabawy... a już tak ładnie spał o 20 ale coś go przebudziło...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: