reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale Wam dzieciaki pieknie rosna, wow!
Fifka a kto Twojemu taka piekna czapke chyba sowę na szydelku zrobil?

reklama
Amalfi Ty żyjesz opowiadaj co tam u Ciebie :-))

a Ty Fifek na mnie nie krzycz obiecałam,że będzie dalsza część wierszyku i jest :-p

Magda zyje zyje, u mnie zajebiscie, ale szczegoly jeszcze nie teraz ;-)
Aerleda czego??????????????????????????????????????????

Amalfi no bo gdzie Ty byłaś jak Cię tu nie było?!!?!?!?!
Ja się stęskniłam strasznie.
Poza tym no co u Ciebie, coś jest na rzeczy bo bez przyczyny się nie odzywasz, no pisz pisz pisz!!!

Bez przyczyny sie odzywam przeciez. Caly czas jestem na forum, tylko nie u Was. Jakbyscie tak tesknily to byscie mnie łatwo znalazly heeheh;-). Zobazcylam zdjecia Waszych pociech , wiec postanowilam sie z nudow odezwac. A ze na wolnym siedze, to mi sie okruuutnie nudzi.

MAGDA a Ty nadal jestes z tym samym facetem i z ta sama teściową, czy jakies newsy masz dla mnie??

ppyscek a ja kto bede dla twojego dziecka? &&&&&&&
haha kochana Ty możesz być następną chrzestną :) np. płodu :-p hihi bo Natkusia matka chrzestną II kreseczek , Fifka matką chrzestna dzieciaczka :-D haha no nie mogę ale moje dziecko będzie miało szczęście tyle matek chrzestnych i tyle zajefajnych ciotek :-D

Dziewczyny zdjęcia maluszków bardzo piękne, rosną jak na drożdżach :-D haha czym Wy je karmicie :-p
Ael opisy do zdjęć jak i same zdjęcia powaliły mnie na łopatki :-D hahaha

Amalfi!!!! Jak dobrze cię widzieć!!! :-D

A na Allegro zamówiłam... choć powiem ci szczerze że dupa wołowa ze mnie bo sama mogłabym ją zrobić... ja kiedyś maskotki na szydełku robiłam (jedna małpkę trzymam jako zabawkę dla Konrada) :-)

Magda nie krzyczę... ale mówiłaś ze już piszesz a ja zaglądam a tam nic nowego :zawstydzona/y: Ciekawe czy i ja na twoją twórczość się załapie! :-D
Piękny fragment!! Właśnie przeczytałam! :tak:

Ael Wiktorek rośnie jak na drożdżach! :-)

Pyscek a jak! :-) będzie szczęśliwe dzieciątko!!! :-D

A ja właśnie chciałam film pooglądać ale małego wzięło na zabawy... :dry: a już tak ładnie spał o 20 ale coś go przebudziło...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry