reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale Wam dzieciaki pieknie rosna, wow!
Fifka a kto Twojemu taka piekna czapke chyba sowę na szydelku zrobil?

reklama
Amalfi Ty żyjesz opowiadaj co tam u Ciebie :-))

a Ty Fifek na mnie nie krzycz obiecałam,że będzie dalsza część wierszyku i jest :-p

Magda zyje zyje, u mnie zajebiscie, ale szczegoly jeszcze nie teraz ;-)
Aerleda czego??????????????????????????????????????????

Amalfi no bo gdzie Ty byłaś jak Cię tu nie było?!!?!?!?!
Ja się stęskniłam strasznie.
Poza tym no co u Ciebie, coś jest na rzeczy bo bez przyczyny się nie odzywasz, no pisz pisz pisz!!!

Bez przyczyny sie odzywam przeciez. Caly czas jestem na forum, tylko nie u Was. Jakbyscie tak tesknily to byscie mnie łatwo znalazly heeheh;-). Zobazcylam zdjecia Waszych pociech , wiec postanowilam sie z nudow odezwac. A ze na wolnym siedze, to mi sie okruuutnie nudzi.

MAGDA a Ty nadal jestes z tym samym facetem i z ta sama teściową, czy jakies newsy masz dla mnie??

ppyscek a ja kto bede dla twojego dziecka? &&&&&&&
haha kochana Ty możesz być następną chrzestną :) np. płodu :-p hihi bo Natkusia matka chrzestną II kreseczek , Fifka matką chrzestna dzieciaczka :-D haha no nie mogę ale moje dziecko będzie miało szczęście tyle matek chrzestnych i tyle zajefajnych ciotek :-D

Dziewczyny zdjęcia maluszków bardzo piękne, rosną jak na drożdżach :-D haha czym Wy je karmicie :-p
Ael opisy do zdjęć jak i same zdjęcia powaliły mnie na łopatki :-D hahaha

Amalfi!!!! Jak dobrze cię widzieć!!! :-D

A na Allegro zamówiłam... choć powiem ci szczerze że dupa wołowa ze mnie bo sama mogłabym ją zrobić... ja kiedyś maskotki na szydełku robiłam (jedna małpkę trzymam jako zabawkę dla Konrada) :-)

Magda nie krzyczę... ale mówiłaś ze już piszesz a ja zaglądam a tam nic nowego :zawstydzona/y: Ciekawe czy i ja na twoją twórczość się załapie! :-D
Piękny fragment!! Właśnie przeczytałam! :tak:

Ael Wiktorek rośnie jak na drożdżach! :-)

Pyscek a jak! :-) będzie szczęśliwe dzieciątko!!! :-D

A ja właśnie chciałam film pooglądać ale małego wzięło na zabawy... :dry: a już tak ładnie spał o 20 ale coś go przebudziło...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry