reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Śliczne te nasze dziewczyny forumowe.
Necia Małgosia bardzo urosła :-) i oby tak dalej :-)
Atanku ale Amelcia zdziwiona :-)
Fasolka, Łucja jest cudna, tak ślicznie śpi :-)

No to jak macie te zdjęcia to na razie chłopa mojego nie daje :-)

A mnie dziąsła przy dwóch zębach spuchły....no zwariuje zara....

reklama
Necia ooo ja!! Teraz Małgosia wygląda jak pulchniutki niemowlaczek!! Ależ urosła... :szok: Pięknotka moja kochana :*

Atanku ta mina zdziwiona jest po prostu nieziemska!!! :-D:-D I muszę ci powiedzieć ze Amelcia ślicznie okrąglutka się zrobiła!! Mało się z buźki zmieniła przez ostatni miesiac ale za to buźka się pyzowata zrobiła! Wdać że mamusi mleczko służy :tak:

Magdalena mi też... jakbym wiedziała ze trafię w córkę to mogłabym nawet teraz juz w ciąży chodzić... :zawstydzona/y: Nie to ze chłopaki są złe... ale jeden mi wystarczy na razie :-D

To ja też sie pochwalę!!
Tu porównanie "wzrostu" Konrada (dobrze widać porównując do rąk tatusia) :-D

Tutaj mój bąbel przed wczorajszym spacerem:

Tu z mamusią na dzisiejszym spacerku! (no i tatusiem, ale tatuś robi zdjecie :-D) o w takim wiązaniu ostatnio spacerujemy, bo inaczej mały śpi.... a wole żeby pozwiedzał świat a w domu pospał...Podoba mu się :-)

A tu mój bąbel dzisiaj ćwiczył z mamusią na golasa :-D

Ostatnia edycja:
no fifka sliczny konradek no rosnie ze hej ;-)

no tez zauwazylam ze pyzata sie zrobila a nie wprowadzilam zadnej wody z glukoza olalam pediatre ;-P najwyzej mi sie oberwie ale uwazam ze jak dziecko wypija mleczko mamy i zasypia i widac ze rosnie to logiczne ze moje mleczko sluzy ;-) dziekuje ;-) za potwierdzenie fifka ;-)

ael ja sie od kilku dni domagam zdjec wiktora!!

Właśnie mi uświadomiłyście, że ja ostatnio w ogóle nie robiłam żadnych nowych zdjęć Bartowi :szok: kurczę muszę się poprawić!! :-p

Fifka Konradek śliczny. Nie mogę rozgryźć jak to on siedzi w tej chuście??? :confused::-p

Ael dawaj też Don Wiktoro!!!!

A ja chcę na suwaczki z ząbkami wprowadzić naszą jedyneczkę ale doopa! Coś ze stroną nie tak...

Róbta i dawajta ;-) ja porobię jutro i się też pochwalę, a co?! teraz paskuda już śpi twardo to nie będę mu błyskać po oczkach

Ael czekamy!!

Magdalena
tu jest lepiej widać!

To jest podwójny X ale zamiast przedkładać przez niego nóżki to robię z niego takie siedzisko na którym sadzam Konrada i opieram o swoje piersi :-) Jak go jiosę to jedną ręką trzymam go pod paszkami żeby był wyprostowany (ze względu na kręgosłup bo on jeszcze siedzącym dzieckiem nie jest)

Ostatnia edycja:
Kurde Fifcia.. z mojego punktu widzenia on strasznie niestabilnie siedzi.. nie wiem jak to ująć.. ale wg mnie jakby się przechylił do przodu to by spadł :-p

zaraz się biorę za nadrabianie..

reklama
Tylko tak wygląda :-) On tam ma pupkę w dole (jak na sedesie) i nie ma szans wypaść - no... jakbym się ja nachyliła to i owszem, ale w takiej pozycji jest cały czas przeze mnie trzymany :tak:

Ale to noszenie tylko na spacerku po okolicy przed snem który twa od pół do godziny. Normalnie noszę go przodem w "kieszonece" :tak:

Do góry