reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Śliczne te nasze dziewczyny forumowe.
Necia Małgosia bardzo urosła :-) i oby tak dalej :-)
Atanku ale Amelcia zdziwiona :-)
Fasolka, Łucja jest cudna, tak ślicznie śpi :-)

No to jak macie te zdjęcia to na razie chłopa mojego nie daje :-)

A mnie dziąsła przy dwóch zębach spuchły....no zwariuje zara....

reklama
Necia ooo ja!! Teraz Małgosia wygląda jak pulchniutki niemowlaczek!! Ależ urosła... :szok: Pięknotka moja kochana :*

Atanku ta mina zdziwiona jest po prostu nieziemska!!! :-D:-D I muszę ci powiedzieć ze Amelcia ślicznie okrąglutka się zrobiła!! Mało się z buźki zmieniła przez ostatni miesiac ale za to buźka się pyzowata zrobiła! Wdać że mamusi mleczko służy :tak:

Magdalena mi też... jakbym wiedziała ze trafię w córkę to mogłabym nawet teraz juz w ciąży chodzić... :zawstydzona/y: Nie to ze chłopaki są złe... ale jeden mi wystarczy na razie :-D

To ja też sie pochwalę!!
Tu porównanie "wzrostu" Konrada (dobrze widać porównując do rąk tatusia) :-D

Tutaj mój bąbel przed wczorajszym spacerem:

Tu z mamusią na dzisiejszym spacerku! (no i tatusiem, ale tatuś robi zdjecie :-D) o w takim wiązaniu ostatnio spacerujemy, bo inaczej mały śpi.... a wole żeby pozwiedzał świat a w domu pospał...Podoba mu się :-)

A tu mój bąbel dzisiaj ćwiczył z mamusią na golasa :-D

Ostatnia edycja:
no fifka sliczny konradek no rosnie ze hej ;-)

no tez zauwazylam ze pyzata sie zrobila a nie wprowadzilam zadnej wody z glukoza olalam pediatre ;-P najwyzej mi sie oberwie ale uwazam ze jak dziecko wypija mleczko mamy i zasypia i widac ze rosnie to logiczne ze moje mleczko sluzy ;-) dziekuje ;-) za potwierdzenie fifka ;-)

ael ja sie od kilku dni domagam zdjec wiktora!!

Właśnie mi uświadomiłyście, że ja ostatnio w ogóle nie robiłam żadnych nowych zdjęć Bartowi :szok: kurczę muszę się poprawić!! :-p

Fifka Konradek śliczny. Nie mogę rozgryźć jak to on siedzi w tej chuście??? :confused::-p

Ael dawaj też Don Wiktoro!!!!

A ja chcę na suwaczki z ząbkami wprowadzić naszą jedyneczkę ale doopa! Coś ze stroną nie tak...

Róbta i dawajta ;-) ja porobię jutro i się też pochwalę, a co?! teraz paskuda już śpi twardo to nie będę mu błyskać po oczkach

Ael czekamy!!

Magdalena
tu jest lepiej widać!

To jest podwójny X ale zamiast przedkładać przez niego nóżki to robię z niego takie siedzisko na którym sadzam Konrada i opieram o swoje piersi :-) Jak go jiosę to jedną ręką trzymam go pod paszkami żeby był wyprostowany (ze względu na kręgosłup bo on jeszcze siedzącym dzieckiem nie jest)

Ostatnia edycja:
Kurde Fifcia.. z mojego punktu widzenia on strasznie niestabilnie siedzi.. nie wiem jak to ująć.. ale wg mnie jakby się przechylił do przodu to by spadł :-p

zaraz się biorę za nadrabianie..

reklama
Tylko tak wygląda :-) On tam ma pupkę w dole (jak na sedesie) i nie ma szans wypaść - no... jakbym się ja nachyliła to i owszem, ale w takiej pozycji jest cały czas przeze mnie trzymany :tak:

Ale to noszenie tylko na spacerku po okolicy przed snem który twa od pół do godziny. Normalnie noszę go przodem w "kieszonece" :tak:

Do góry