reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ppyscek a ja kto bede dla twojego dziecka? &&&&&&&

fifka zdolniacha twoj konradek wow ;-)

magda i fifka wspolczuje bo ja caly czas chudne a wogle nie cwicze nawet wafelka dzis zjadlam a schudlam juz do 86,7 z 106 ;-)niechwalac sie bo sie ciesze jak glupia ;-)

fasolka łucja sliczniusia ;-)

a mnie glowa boli...

reklama
ja nie wiem co z tymi histeriami wprawdzie na chwilę ale Małgonia obudziła się z takim rykiem i tak się wyginała że nie wiedziałam co mam zrobić.

Fasolka Łucja pięknie rośnie :-)

a ja mam chwilę dla siebie małż rozpoczął długi weekend i wziął córcię na spacer właśnie :-)

natka pw

skleroza Pyscku ja nie widziała wykresiku ale mocno trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&& i ślemy ~~~~~~~~~pozytywnego nastroju

Ostatnia edycja:
Fasolka ja wiem ze nie powinno się tak robić bo to szkodzi na bioderka i kręgosłup. Aleprawda jest tka, ze jak dziecko wychodzi z tego okresu noworodka i staje się ruchliwym noworodkiem to sam szuka nowych sposobów na "atrakcję"... ostatnio mój mały coraz częściej podciąga się na własnych spodenkach i siada... aż strach go zostawiać w leżaczku... :szok:

Teraz mój w ogóle w wózku nie chce jeździć... stoi i sie kurzy... mam nadzieję ze jak mały będzie "siedzący" to wtedy go przeprosimy. No i niestety mamy problemy z długimi spacerami bo jednak mój kręgosłup sie buntuję...

No a teraz chyba pójdziemy sobie znowu na spacer przed snem :tak:

Kto wklejał przepis na babeczki z czekoladą,no niech mi się tu przyzna?PYCHOTA! Łatwe i szybkie,nie miałam czekolady bo zjadłam wczoraj,ale miałam posypkę czekoladową i też super się sprawdziła,jak ktoś jeszcze nie robił to polecam:tak:
to ja robilam dlatego wlasnie ze prosto jak barszcz sie je robi bede miala przepis jeszcze na babeczki z zmiksowanymi bananami tez dobre to dam przepisik

Natka ostatnio byłam u nas w lumpie i było duzo ciuszkow malutkich a wogole bodów i to prawie nie zniszczone jak bys chciała to moge ci zobaczyc ale nie wiem czy chcesz z lumpika

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry