reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ale miło ile by sie dało zeby miec objawy ale jeszcze troche
paulina8820
Kwiatuszek i przyjdzie pora na nas szybciej niż myślisz
lillydelux
cześć dziewczyny!!!
devi, bigchild, jak miło się czytało Waszą pogawendkę ja też tak chcę
bogchild, ja już nawet nie pamiętam z jakiej strony brałam ten suwaczek
magenta, to mogę Cię już wpisać w liste?
fifka!!! to fajnie, że będziemy mogły razem postresować się przed @ a kiedy Ty masz termin @?
devi, bigchild, jak miło się czytało Waszą pogawendkę ja też tak chcę
bogchild, ja już nawet nie pamiętam z jakiej strony brałam ten suwaczek
magenta, to mogę Cię już wpisać w liste?
fifka!!! to fajnie, że będziemy mogły razem postresować się przed @ a kiedy Ty masz termin @?
Paluszek_
Oj jak fajnie czyta się posty tych zafaolkowanych ja juz odliczam dni do rozpoczęcia staran i czekam uparcie na wiosne chociaz nie wiem czy nie zaczniemy troche wczesniej jak zdam egzamin 28 lutego i na początku marca promotor zatwierdzi moje dwa rozdziały mgr to troche odetchne i moze to bedzie dobry moment zeby pożegnac się z gumkami A tak poza tym spotkałam sie w necie z takimi opiniami ze dzwiczyny które mają dlugie cykle tak powyżej 30 dni to maja wieksze problemy z zajsciem w ciaze? czy to takie glupie gadanie czy faktycznie cos w tym jest???powinnam sie tym przejmowac...?
Paluszek- ja miałam cykle 30-32 dni albo i dłuzęj i zaszłam w pierwszym starankowym cyklu. Dłuzsze cykle to poprotstu dłuzsze oczekiwanie na kolejna owu i ogolnie w ciagu roku mniej szans na zaplodnienie
Widze ze jestesmy na tym samym etapie edukacji, ja właśnie oddalm 2 rodziały mgr został mi tylko trzeci do napisania
Bzykaj sie , bzykaj to na obrone moze z brzuszkiem juz wskoczycsz i bedzie łatwiej
I dziekuje za komentarz na blogu
Widze ze jestesmy na tym samym etapie edukacji, ja właśnie oddalm 2 rodziały mgr został mi tylko trzeci do napisania
Bzykaj sie , bzykaj to na obrone moze z brzuszkiem juz wskoczycsz i bedzie łatwiej
I dziekuje za komentarz na blogu
Ostatnia edycja:
Paluszek_
devi - no to mnie troche uspokoiłas bo sie jakis głupot pod róznymi artykułami wczoraj wieczorem naczytałam i dzis siedze i mysle ze pewnie mnie lata staran czekaja a ja nawet nie zaczełam...co do mgr to ja własnie skonczyłam dwa rodziały niedługo je przesyłam do promotora i troche sie boje ... rewelacji nie bedzie, to wiem, ale mam nadzieje ze od poczatku pisac mi nie bedzie kazał...:/
a co do bloga to naprawde dawno nie miałam takiej przyjemnosci z ogladania przepisów i takiej checi do sprawdzania czy wyjdzie takie smaczne na jakie wyglada
Serduszek juz nie ma... w pracy zniknely po 10 minutach Z niecierpliwością czekam na cos nowego
a co do bloga to naprawde dawno nie miałam takiej przyjemnosci z ogladania przepisów i takiej checi do sprawdzania czy wyjdzie takie smaczne na jakie wyglada
Serduszek juz nie ma... w pracy zniknely po 10 minutach Z niecierpliwością czekam na cos nowego
Bardzo mi miło, dziękuje
reklama
Cześć
Oto mój pierwszy post na tym forum Troche go jeszcze do końca nie ogarniam, więc wybaczcie jakbym jakieś cuda wianki wyrabiała Postanowiliśmy z małżem zacząć produkcję potomstwa (chłop się cieszy zwłaszcza faktem produkcji, mówi, że natychmiast musi zacząć trenować ). Także oficjalnie chyba mogę dołączyć do staraczek, hmmm?
Jutro wyprawa do apteki o kwas foliowy (bo przecież mam do niej całe 50m. więc trzeba się do tej podróży dobrze przygotować ). Czy powinnam coś jeszcze zrobić? zaopatrzyć się jeszcze w jakieś witaminy czy zrobić jakieś badania?
Oto mój pierwszy post na tym forum Troche go jeszcze do końca nie ogarniam, więc wybaczcie jakbym jakieś cuda wianki wyrabiała Postanowiliśmy z małżem zacząć produkcję potomstwa (chłop się cieszy zwłaszcza faktem produkcji, mówi, że natychmiast musi zacząć trenować ). Także oficjalnie chyba mogę dołączyć do staraczek, hmmm?
Jutro wyprawa do apteki o kwas foliowy (bo przecież mam do niej całe 50m. więc trzeba się do tej podróży dobrze przygotować ). Czy powinnam coś jeszcze zrobić? zaopatrzyć się jeszcze w jakieś witaminy czy zrobić jakieś badania?
Podziel się: