reklama
paulina8820
Fanka BB :)
no ja też nie dzwoniłam do gina i po wyniku powiedział mi że owulacji nie było i że będzie stymulacja ale znowu TO wyszedł pozytywnie i był skok temp i nie wiem co o tym myśleć
paulina8820
dobrze mówisz ale okaże się w poniedziałek być może że owulacja się przesunęła i dlatego
kwiatuszekq20
witam panienki dziwnie to jest ujete jakos w tych wynikach
BC- juz ci kiedys pisłam ze na suwaczku sa pełne skoczone tygodnie wiec dziś kończysz pełen 7 tygodni i zaczynasz tydzień 8-my
Gratulacje dla Ciebie i nanusi z tej okazji fajnie, że leci wam ciąża bez meczacych mdłości oby tak dalej
paulinka- nie pomoge z interpretacja wyników
jaga- mój ulubiony serial to Kasia i Tomek mamy wszystkie 3 serie na dvd i czesto wracamy do tych płytek....czasami jakbysmy siebie ogladali
Tak brzydko na dworze to w ramach rozpogodzenia porcja fluidków dla starczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
Gratulacje dla Ciebie i nanusi z tej okazji fajnie, że leci wam ciąża bez meczacych mdłości oby tak dalej
paulinka- nie pomoge z interpretacja wyników
jaga- mój ulubiony serial to Kasia i Tomek mamy wszystkie 3 serie na dvd i czesto wracamy do tych płytek....czasami jakbysmy siebie ogladali
Tak brzydko na dworze to w ramach rozpogodzenia porcja fluidków dla starczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
paulina8820
devi ale zleciało już 15 tydzień niedługo u ciebie jak się czujesz ?
paulina- no fakt, czas leci jak szalony A ja sie czuje bardzo dobrze, wciąz bezciązowo a nawet bardziej niż w pierwszych tygodniach ciazy bo juz nawet cycki nie bola...brzuch ledwo, ledwo wystaje...i tak sobie czas leci
Oczekuja aktualnie pierwszego kopniaczka
Oczekuja aktualnie pierwszego kopniaczka
Dzieki Devi! Fajnie... Dopiero co 5 tydzien byl Niezle...
Juz bym chciala II trymestr. No faktycznie poki co dolegliwosci nie wiele, ale niby duzo osob wymiotuje kolo 8 tygodnia wiec wiesz.. Choc jakos mi te mdlosci przeszly... Jestem tylko wiecznie zmeczona, ale licze ze niedlugo to sie skonczy, bo moj to juz mowi ze ja sie naczytalam objawow i sobie wkrecilam to zmeczenie, ze niby symuluje
Juz bym chciala II trymestr. No faktycznie poki co dolegliwosci nie wiele, ale niby duzo osob wymiotuje kolo 8 tygodnia wiec wiesz.. Choc jakos mi te mdlosci przeszly... Jestem tylko wiecznie zmeczona, ale licze ze niedlugo to sie skonczy, bo moj to juz mowi ze ja sie naczytalam objawow i sobie wkrecilam to zmeczenie, ze niby symuluje
reklama
to prawda BC, jak ja byłam na pierwszym usg na poczatku 8 tygodnia i mówiłam gince ze nie mam mdłosci to mi właśnei powiedziała ze spokojnie bo moga sie jeszcze pojawic :/ naszczescie sie nie pojawiły.
Ze zmeczeniem musisz sobie jakos poradzić...u mnie zmeczenie znikneło nagle w ciagu jednego dnia tak ok. 9-10 tygodnia
Ze zmeczeniem musisz sobie jakos poradzić...u mnie zmeczenie znikneło nagle w ciagu jednego dnia tak ok. 9-10 tygodnia
Podziel się: