reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no ja też nie dzwoniłam do gina i po wyniku powiedział mi że owulacji nie było i że będzie stymulacja ale znowu TO wyszedł pozytywnie i był skok temp i nie wiem co o tym myśleć

O kurcze to pogmatwanie totalne, TO, temperatura i owulki nie bylo? W sumie moze pecherzyk nie pekl, bo TO wykrywa tylko wzrost hormonu a nie pekniecie pecherzyka. nie wiem czy dobrze mowie.

BC- juz ci kiedys pisłam ze na suwaczku sa pełne skoczone tygodnie wiec dziś kończysz pełen 7 tygodni i zaczynasz tydzień 8-my:)
Gratulacje dla Ciebie i nanusi z tej okazji :) fajnie, że leci wam ciąża bez meczacych mdłości oby tak dalej:)

paulinka- nie pomoge z interpretacja wyników :(

jaga- mój ulubiony serial to Kasia i Tomek :) mamy wszystkie 3 serie na dvd i czesto wracamy do tych płytek....czasami jakbysmy siebie ogladali :)

Tak brzydko na dworze to w ramach rozpogodzenia porcja fluidków dla starczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

paulina- no fakt, czas leci jak szalony :) A ja sie czuje bardzo dobrze, wciąz bezciązowo a nawet bardziej niż w pierwszych tygodniach ciazy bo juz nawet cycki nie bola...brzuch ledwo, ledwo wystaje...i tak sobie czas leci:)
Oczekuja aktualnie pierwszego kopniaczka :)

Dzieki Devi! Fajnie... Dopiero co 5 tydzien byl :) Niezle...
Juz bym chciala II trymestr. No faktycznie poki co dolegliwosci nie wiele, ale niby duzo osob wymiotuje kolo 8 tygodnia wiec wiesz.. Choc jakos mi te mdlosci przeszly... Jestem tylko wiecznie zmeczona, ale licze ze niedlugo to sie skonczy, bo moj to juz mowi ze ja sie naczytalam objawow i sobie wkrecilam to zmeczenie, ze niby symuluje :-D

reklama
to prawda BC, jak ja byłam na pierwszym usg na poczatku 8 tygodnia i mówiłam gince ze nie mam mdłosci to mi właśnei powiedziała ze spokojnie bo moga sie jeszcze pojawic :/ naszczescie sie nie pojawiły.
Ze zmeczeniem musisz sobie jakos poradzić...u mnie zmeczenie znikneło nagle w ciagu jednego dnia tak ok. 9-10 tygodnia

Do góry