reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jedynym podejrzeniem byl bol piersi po owulacji,jednak on minal po kilku dniach wiec mysallam ze sie nie udalo, do tego plamilam wiec bylam pewna ze @ przyjdzie. Takze w tym cyklu szczesliwym nie mialam jako tako przeczuc. Choc troszke moze tak skoro zrobilam testa przed pojsciem na solarium. No ale 2 dni przed @ pilam z mezem za kolejny cykl, bo bylam pewna ze sie nie udalo, a plamienie to poczatek @.

reklama
O kurcze faktycznie? Jak na suwaczku mam 7 tydzien to zaczynam 8? Wow! Ale fajnie.
A czuje sie dobrze, kregoslup czasem o sobie przypomina, zoladek rowniez, ale ogolnie to okaz zdrowia jestem :-)

No raczej tak. Policzyłam dni od @ i w przyszłym tyg bedzie juz 56dc, czyli 8tyg juz minie, a zacznie sie 9;)

Ale numer, ja ma dokladnie ten sam termin ostatniej miesiaczki i ten sam termin porodu, z tym ze ja obstawiam 30 wrzesien bo tak wychodzi. Fajnie, mozemy sie dzielic doswiadczeniami! Jak sie czujessz?

Ale numer, ja ma dokladnie ten sam termin ostatniej miesiaczki i ten sam termin porodu, z tym ze ja obstawiam 30 wrzesien bo tak wychodzi. Fajnie, mozemy sie dzielic doswiadczeniami! Jak sie czujessz?

Ja czuje sie dobrze. Zadnych mdlosci , nudnosci. Jedyne oznaki ciazy to bol piersi i ich powiekszony rozmiar no i to,ze co jakis cza musze cos zjesc bo czuje jak mi zoladek do kregoslupa si przykleja.

Mnie tez wychodzi 30.09, ale ja mialam IUI, wiec dokladnie wiadomo,kiedy bylo zaplodnienie, wiec mam taki ogolny termin podany. MOja mama tez miala ze mna termin na 1.10 a urodzilam sie 26.09;)

A Ty jak sie czujesz? Jakie objawy Ci towarzysza?;)

To ekstra ze dobrze sie czujesz! Kiedy nastepna wizyta? Ja 28 lutego. To bedzie juz sie 10 tydzien zaczynal wiec mam nadzieje zobaczyc serducho.

To ekstra ze dobrze sie czujesz! Kiedy nastepna wizyta? Ja 28 lutego. To bedzie juz sie 10 tydzien zaczynal wiec mam nadzieje zobaczyc serducho.

ja juz jestem po jednej wizycie (5.02) i nasze szczescie mialo juz cale 3,5 mm i serducho tez bylo widac (taki pulsujacy punkt), a kolejna wizyta za tydzien w sobote.

reklama
hej dziewczyny która mi pomoże rozszyfrować wynik progesteronu badanie robione 21 dc

Załączniki

• BIG_001.jpg
    BIG_001.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Do góry