Jedynym podejrzeniem byl bol piersi po owulacji,jednak on minal po kilku dniach wiec mysallam ze sie nie udalo, do tego plamilam wiec bylam pewna ze @ przyjdzie. Takze w tym cyklu szczesliwym nie mialam jako tako przeczuc. Choc troszke moze tak skoro zrobilam testa przed pojsciem na solarium. No ale 2 dni przed @ pilam z mezem za kolejny cykl, bo bylam pewna ze sie nie udalo, a plamienie to poczatek @.
reklama
O kurcze faktycznie? Jak na suwaczku mam 7 tydzien to zaczynam 8? Wow! Ale fajnie.
A czuje sie dobrze, kregoslup czasem o sobie przypomina, zoladek rowniez, ale ogolnie to okaz zdrowia jestem :-)
No raczej tak. Policzyłam dni od @ i w przyszłym tyg bedzie juz 56dc, czyli 8tyg juz minie, a zacznie sie 9
Nanusia a na kiedy masz termin?
Ja korzystam z tej stronki, www.dziecko.haczewski.pl
Tez pisze ze to 7 tydzien.. Pogubilam sie.
Ja korzystam z tej stronki, www.dziecko.haczewski.pl
Tez pisze ze to 7 tydzien.. Pogubilam sie.
Nanusia a na kiedy masz termin?
Ja korzystam z tej stronki, Termin porodu - Wiek dziecka - Ci
3 razy pisze posta, bo cos nie wskakuje, tylko ten cytat sie pojawia.
Termin mam na okolo 1.10 ( a ostatnia @ mialam 24.12)
Dzis masz 7tyg, ale jutro zaczniesz juz 8 tydzien, bo bedzie 7 tyg i 1 dzien.
Ostatnia edycja:
Ale numer, ja ma dokladnie ten sam termin ostatniej miesiaczki i ten sam termin porodu, z tym ze ja obstawiam 30 wrzesien bo tak wychodzi. Fajnie, mozemy sie dzielic doswiadczeniami! Jak sie czujessz?
Ja czuje sie dobrze. Zadnych mdlosci , nudnosci. Jedyne oznaki ciazy to bol piersi i ich powiekszony rozmiar no i to,ze co jakis cza musze cos zjesc bo czuje jak mi zoladek do kregoslupa si przykleja.
Mnie tez wychodzi 30.09, ale ja mialam IUI, wiec dokladnie wiadomo,kiedy bylo zaplodnienie, wiec mam taki ogolny termin podany. MOja mama tez miala ze mna termin na 1.10 a urodzilam sie 26.09
A Ty jak sie czujesz? Jakie objawy Ci towarzysza?
To ekstra ze dobrze sie czujesz! Kiedy nastepna wizyta? Ja 28 lutego. To bedzie juz sie 10 tydzien zaczynal wiec mam nadzieje zobaczyc serducho.
ja juz jestem po jednej wizycie (5.02) i nasze szczescie mialo juz cale 3,5 mm i serducho tez bylo widac (taki pulsujacy punkt), a kolejna wizyta za tydzien w sobote.
reklama
paulina8820
Fanka BB :)
Podziel się: