reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Necia czekam na forteczkę Małgosi!! :tak: Mój Konrad teś skończył już 4 miesiące to chyba zrobię znowu porównanie :-D

Miq buzi w pępuszek!! Jeju jak patrzę na ciebie to mi sie mój brzuszek przypomina... też taka zgrabna w ciąży byłam... a teraz... ola boga... :no:

Kwiatuszku moje fluidki nie działają... ale kciuki trzymam zeby @ nie przyszła! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mój mały znowu poszedł spać, ja już mam materiały do nauki i idę się ubierać :-p - w końcu!

reklama
Kwiatuszku specjalnie dla Ciebie(tylko takie znalazłam w tel)≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
I trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby ten zakręt trwał 9 miesięcy

Ostatnia edycja:
miq buzi w brzuszek :) ale masz zgrabny :-)

kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ode mnie i od Małgosi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a ~~~~~~~~~~~~ przesyłam ale pozytywnego nastawienia bo innych nie mogę niestety :-)

fifka jak tylko wieczorem zrobię pokażę wam :)

Małgonia grzeczniejsza już niż wczoraj ale pospała godzinę i finito, ale kocham tę huśtawkę, zaniosłam do kuchni wsadziłam bujała się a ja wstawiłam pulpeciki na obiad bo zaczęłam jak spała robić, teraz się buja w pokoju już pranie nawet wstawiłam. haha myślałby kto że sukcesem będzie czasem zrobienie obiadu i wstawienie prania. Po południu wyślę tatusia na spacer to będę miała chwilę dla siebie :-)

Chyba ktoś zabawia się moim ost postem bo pół się kasuje,w każdym razie ja połowy nie widzę
Tak.czy siak &&&&&&& kwiatuszku żeby @ nie pojawiła się

Fifka eee jeden egzamin to pestka, dasz na pewno radę! ;-) a Ty nie szalejesz z tymi podziękowaniami :-p

Netka już kg? Jak będziesz szła takim tempem to za chwilę będzie z Ciebie chudzielec ;-) ja też bym chciała już coś ze sobą zrobić..

Miq brzuchol rośnie, ślicznie :tak:

Kwiatuszek a ja jednak jeszcze na ten cykl wysyłam masę fluidów od Michała ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ oby pomogły i cykl był szczęśliwy :*

Gocha zaraz połowa ciąży a potem leci.. :-)

reklama
Do góry