reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Necia czekam na forteczkę Małgosi!! :tak: Mój Konrad teś skończył już 4 miesiące to chyba zrobię znowu porównanie :-D

Miq buzi w pępuszek!! Jeju jak patrzę na ciebie to mi sie mój brzuszek przypomina... też taka zgrabna w ciąży byłam... a teraz... ola boga... :no:

Kwiatuszku moje fluidki nie działają... ale kciuki trzymam zeby @ nie przyszła! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mój mały znowu poszedł spać, ja już mam materiały do nauki i idę się ubierać :-p - w końcu!

reklama
Kwiatuszku specjalnie dla Ciebie(tylko takie znalazłam w tel)≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
I trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby ten zakręt trwał 9 miesięcy

Ostatnia edycja:
miq buzi w brzuszek :) ale masz zgrabny :-)

kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ode mnie i od Małgosi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a ~~~~~~~~~~~~ przesyłam ale pozytywnego nastawienia bo innych nie mogę niestety :-)

fifka jak tylko wieczorem zrobię pokażę wam :)

Małgonia grzeczniejsza już niż wczoraj ale pospała godzinę i finito, ale kocham tę huśtawkę, zaniosłam do kuchni wsadziłam bujała się a ja wstawiłam pulpeciki na obiad bo zaczęłam jak spała robić, teraz się buja w pokoju już pranie nawet wstawiłam. haha myślałby kto że sukcesem będzie czasem zrobienie obiadu i wstawienie prania. Po południu wyślę tatusia na spacer to będę miała chwilę dla siebie :-)

Chyba ktoś zabawia się moim ost postem bo pół się kasuje,w każdym razie ja połowy nie widzę
Tak.czy siak &&&&&&& kwiatuszku żeby @ nie pojawiła się

Fifka eee jeden egzamin to pestka, dasz na pewno radę! ;-) a Ty nie szalejesz z tymi podziękowaniami :-p

Netka już kg? Jak będziesz szła takim tempem to za chwilę będzie z Ciebie chudzielec ;-) ja też bym chciała już coś ze sobą zrobić..

Miq brzuchol rośnie, ślicznie :tak:

Kwiatuszek a ja jednak jeszcze na ten cykl wysyłam masę fluidów od Michała ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ oby pomogły i cykl był szczęśliwy :*

Gocha zaraz połowa ciąży a potem leci.. :-)

reklama
Do góry