reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Melduję się :-)

To krwawe plamienie wczoraj ustało więc musiał mi lekarz coś wczoraj naruszyć podczas badania :dry:

Netka 100 lat dla Gosieńki i gratuluję ukończenia 2 msca! :*:*

Mag zapomniałam :zawstydzona/y: Gratuluję ząbka Bartusiowi! :tak:

Fifka Ty to masz z tą dietą przewalone.. ale trochę bezsensu że ostatni posiłek o 18 :sorry2: dasz radę! :*

Pyscek kOchana :* trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! :*

A ja czuję się jakbym siedziała na bombie zegarowej :szok::-D ale luźno, damy radę!

A u nas w rodzinie pogrzeb :-( od mojego Grzegorza dziadek-wujek - przekochany i przesympatyczny człowiek w poniedziałek pojechał na na grzyby do lasu i nie wrócił do domu.. Wczoraj go znaleźli martwego w lesie ehh

reklama
Eve poczytam Twoje posty i coś do wierszyka dodam :-) do grupy już zaprosiłam.. ( szkoda,że tam nie ma tak jak na FB ,że może kilka osób zapraszać.. :/ )

Ja lecę do pracy a stamtąd się nie odezwię :-D miałabym pogadankę o ciążach :-D haha

a wogóle, miała teraz wrócić młoda mama do pracy, ale przedłużyła sobie macierzyński ( syna wychowuje sama) i oświadczyła,że dziękuje bardzo za wszystko co zrobili dla niej, ale ona po tym macierzyńskim nie wraca już bo znalazła coś innego.. także babeczki.. ja byłam pozytywnie zaskoczona,że pracodawcy chętnie zatrudniają mamy :-)

Pyscku mam nadzieję ze te sutki to objaw na fasolkę!!! :-) Trzymam za ciebie kciuki i gorąco wierzę ze te CLO przyniesie ci szczęście!!! :-D

Necia wszystkiego dobrego dla Gosieńki!!! ♥

Natkusia nie musiał naruszyć, wystarczy ze poodtykał szyjki i przecież sprawdzał rozwarcie. To jest normalne ze wtedy szyjki odrobina krwi moze się wydobyć :tak: Ja po pierwszej wizycie na porodówce kiedy badali mi co chwila rozwarcie plamiłam przez parę dni :dry:

No z dietą przes^ane...ale wierzę ze jak Konrad zacznie raczkować a później chodzić to szybko wrócę do figury. Ja zawsze tak miałam ze raz przytyłam (choć nigdy gruba nie byłam) a później nagle zaczynałam chudnąć. Dlatego nigdy jakoś nie przejmowałam się wagą. Teraz po ciąży nie martwi mnie waga a bardziej zmienione ciało :zawstydzona/y:

Oj przekazuję kondolencję... u mnie 5 lat temu była podobna tragedia... moja babcia która miała Alzheimera ubzdurała sobie ze to nie jej dom i uciekła.... po dobie znaleźli ją w krzakach taką zwiniętą w kłębek i zawiniętą w sweter... biedaczka zamarzła a przez chorobe nie wiedziała gdzie jest... :no:

Magda trzeba pomyśleć kto jeszcze nie jest zaproszony z "naszych" i je pozapraszać, albo po prostu zrobić takie "ogłoszenie parafialne" kto jeszcze chciały a nie jest dodany...

A do zatrudniania to fakt, bardzo miło :-) Niewielu pracodawców teraz unika młodych kobiet jako pracowników, bo każdy sie boi e zajdzie ona w ciąże :sorry2:

Madziu ale w wierszyku nie ma nowej zwrotki :-(

Mój M ma dzisiaj wolne to się synkiem pozajmuje, bo ja będe się dzisiaj uczyć do szkoły... w niedziele mam egzamin - i to chyba najgorszy ze wszystkich... :baffled: i jeszcze mały bawi się kołdrą i gada zamiast spać.... :dry:

Ostatnia edycja:
Witam z rańca !! Zaraz jadę po wpis na uczelnie ! Cieszę się że już te studia za mną ! Jeszcze tylko albo aż obrona !!

Fifka trzymam kciuki za egzamin !! Podziwiam mamy studiujące ! Mi się już teraz w ciąży nie chciało ! Cieszę się że kończę ! ;p

Magda chętnie oddałabym całą stertę prania do prasowania!! Nienawidzę tego:-p

Pyscek trzymam kciuki ! Żeby tempka się utrzymała i okazała się fasolką !!

W ogóle zaczynam dzisiaj 18 tydzień !! Coraz bliżej połowy ! OMG ! :-) Muszę w końcu zrobić zdjęcie brzucha ! Tylko baterie trzeba naładować ! :)

Dzień dobry :-)

natka, Fifka dziękujemy :-)

my po nocy lepszej niż ostatnie bywały nawet spała, za to od 7.30 już nie śpi zjadła, czkawka, pielucha troszkę poleżała grzecznie a teraz już jej się nudzi i kwiczy mi z łóżeczka ;-) chciałam śniadanie zjeść ale chlebek nie jechał jeszcze :/

gocha gratulacje obrona to tylko formalność już
fifka dasz radę no kto jak nie ty zda egzamin

a moje poczynania skromne aczkolwiek efekty przynoszą w dwa dni ubyło mi prawie 1 kg

No no Necia to gratuluje kilograma !! Zobaczysz ani się nie obejrzysz a będzie 10 w dół !!
Aaa no i najlepszego dla Małgosi ! Dopiero co się rodziła a tu już 2 miesiące !!:szok:

a moje poczynania skromne aczkolwiek efekty przynoszą w dwa dni ubyło mi prawie 1 kg

Zazdraszaczam :zawstydzona/y: ja z kolei przytyłam kolejny kilogram.......

Jakoś zdać zdam ale pytanie czy w niedziele czy na poprawce we wrześniu... :nerd:

Gocha to ja czekam na brzuszek!!! Co do studiowania z dzieckiem, to jak dla mnie jest to sport ekstremalny... :no:

Mój mały na szczęście śpi. On zawsze po pobudce o 6-7 później koło 9 jeszcze godzinkę kima :tak:

gocha ja też czekam na fotkę

ja wieczorem jak ją ubierać będę zrobię fotkę w bodziaku w którym ma zdjęcie w inkubatorze dla porównania :-)

mozolnie ale chyba będzie szło w dół, ale ile kalorii daje herbatka laktacyjna :szok:

Witajcie słoneczka moje,trochę mało mnie będzie bo mam chłopa w domu,remont łazienki trwa,bałagan taki,że szkoda gadać...
Teściu póki co pomaga,razem z mężem działają,wczoraj po 2 piwach wyzwał teściową od kur... była niezłaa awantura,mąż się na szczęście domyślił i zabrał mnie na spacerek,żebym tego nie słuchała,dzisiaj mam nadzieję,że już bez piwek,ale słychać,że teściu w innym humorze i co drugie słowo k.... Ah
A u Nas skończył się 24 tc ale ten czas leci,zbliżam się do magicznego 60 kg,dzisiaj waga pokazała 58,2 to chyba nie źle co? Za parę min zdj brzucholka wstawię,chcecie?

O nik to odp to edytuję posta

Załączniki

• DSC_0086-1.jpg
    DSC_0086-1.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry