reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Melduję się :-)

To krwawe plamienie wczoraj ustało więc musiał mi lekarz coś wczoraj naruszyć podczas badania :dry:

Netka 100 lat dla Gosieńki i gratuluję ukończenia 2 msca! :*:*

Mag zapomniałam :zawstydzona/y: Gratuluję ząbka Bartusiowi! :tak:

Fifka Ty to masz z tą dietą przewalone.. ale trochę bezsensu że ostatni posiłek o 18 :sorry2: dasz radę! :*

Pyscek kOchana :* trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! :*

A ja czuję się jakbym siedziała na bombie zegarowej :szok::-D ale luźno, damy radę!

A u nas w rodzinie pogrzeb :-( od mojego Grzegorza dziadek-wujek - przekochany i przesympatyczny człowiek w poniedziałek pojechał na na grzyby do lasu i nie wrócił do domu.. Wczoraj go znaleźli martwego w lesie ehh

reklama
Eve poczytam Twoje posty i coś do wierszyka dodam :-) do grupy już zaprosiłam.. ( szkoda,że tam nie ma tak jak na FB ,że może kilka osób zapraszać.. :/ )

Ja lecę do pracy a stamtąd się nie odezwię :-D miałabym pogadankę o ciążach :-D haha

a wogóle, miała teraz wrócić młoda mama do pracy, ale przedłużyła sobie macierzyński ( syna wychowuje sama) i oświadczyła,że dziękuje bardzo za wszystko co zrobili dla niej, ale ona po tym macierzyńskim nie wraca już bo znalazła coś innego.. także babeczki.. ja byłam pozytywnie zaskoczona,że pracodawcy chętnie zatrudniają mamy :-)

Pyscku mam nadzieję ze te sutki to objaw na fasolkę!!! :-) Trzymam za ciebie kciuki i gorąco wierzę ze te CLO przyniesie ci szczęście!!! :-D

Necia wszystkiego dobrego dla Gosieńki!!! ♥

Natkusia nie musiał naruszyć, wystarczy ze poodtykał szyjki i przecież sprawdzał rozwarcie. To jest normalne ze wtedy szyjki odrobina krwi moze się wydobyć :tak: Ja po pierwszej wizycie na porodówce kiedy badali mi co chwila rozwarcie plamiłam przez parę dni :dry:

No z dietą przes^ane...ale wierzę ze jak Konrad zacznie raczkować a później chodzić to szybko wrócę do figury. Ja zawsze tak miałam ze raz przytyłam (choć nigdy gruba nie byłam) a później nagle zaczynałam chudnąć. Dlatego nigdy jakoś nie przejmowałam się wagą. Teraz po ciąży nie martwi mnie waga a bardziej zmienione ciało :zawstydzona/y:

Oj przekazuję kondolencję... u mnie 5 lat temu była podobna tragedia... moja babcia która miała Alzheimera ubzdurała sobie ze to nie jej dom i uciekła.... po dobie znaleźli ją w krzakach taką zwiniętą w kłębek i zawiniętą w sweter... biedaczka zamarzła a przez chorobe nie wiedziała gdzie jest... :no:

Magda trzeba pomyśleć kto jeszcze nie jest zaproszony z "naszych" i je pozapraszać, albo po prostu zrobić takie "ogłoszenie parafialne" kto jeszcze chciały a nie jest dodany...

A do zatrudniania to fakt, bardzo miło :-) Niewielu pracodawców teraz unika młodych kobiet jako pracowników, bo każdy sie boi e zajdzie ona w ciąże :sorry2:

Madziu ale w wierszyku nie ma nowej zwrotki :-(

Mój M ma dzisiaj wolne to się synkiem pozajmuje, bo ja będe się dzisiaj uczyć do szkoły... w niedziele mam egzamin - i to chyba najgorszy ze wszystkich... :baffled: i jeszcze mały bawi się kołdrą i gada zamiast spać.... :dry:

Ostatnia edycja:
Witam z rańca !! Zaraz jadę po wpis na uczelnie ! Cieszę się że już te studia za mną ! Jeszcze tylko albo aż obrona !!

Fifka trzymam kciuki za egzamin !! Podziwiam mamy studiujące ! Mi się już teraz w ciąży nie chciało ! Cieszę się że kończę ! ;p

Magda chętnie oddałabym całą stertę prania do prasowania!! Nienawidzę tego:-p

Pyscek trzymam kciuki ! Żeby tempka się utrzymała i okazała się fasolką !!

W ogóle zaczynam dzisiaj 18 tydzień !! Coraz bliżej połowy ! OMG ! :-) Muszę w końcu zrobić zdjęcie brzucha ! Tylko baterie trzeba naładować ! :)

Dzień dobry :-)

natka, Fifka dziękujemy :-)

my po nocy lepszej niż ostatnie bywały nawet spała, za to od 7.30 już nie śpi zjadła, czkawka, pielucha troszkę poleżała grzecznie a teraz już jej się nudzi i kwiczy mi z łóżeczka ;-) chciałam śniadanie zjeść ale chlebek nie jechał jeszcze :/

gocha gratulacje obrona to tylko formalność już
fifka dasz radę no kto jak nie ty zda egzamin

a moje poczynania skromne aczkolwiek efekty przynoszą w dwa dni ubyło mi prawie 1 kg

No no Necia to gratuluje kilograma !! Zobaczysz ani się nie obejrzysz a będzie 10 w dół !!
Aaa no i najlepszego dla Małgosi ! Dopiero co się rodziła a tu już 2 miesiące !!:szok:

a moje poczynania skromne aczkolwiek efekty przynoszą w dwa dni ubyło mi prawie 1 kg

Zazdraszaczam :zawstydzona/y: ja z kolei przytyłam kolejny kilogram.......

Jakoś zdać zdam ale pytanie czy w niedziele czy na poprawce we wrześniu... :nerd:

Gocha to ja czekam na brzuszek!!! Co do studiowania z dzieckiem, to jak dla mnie jest to sport ekstremalny... :no:

Mój mały na szczęście śpi. On zawsze po pobudce o 6-7 później koło 9 jeszcze godzinkę kima :tak:

gocha ja też czekam na fotkę

ja wieczorem jak ją ubierać będę zrobię fotkę w bodziaku w którym ma zdjęcie w inkubatorze dla porównania :-)

mozolnie ale chyba będzie szło w dół, ale ile kalorii daje herbatka laktacyjna :szok:

Witajcie słoneczka moje,trochę mało mnie będzie bo mam chłopa w domu,remont łazienki trwa,bałagan taki,że szkoda gadać...
Teściu póki co pomaga,razem z mężem działają,wczoraj po 2 piwach wyzwał teściową od kur... była niezłaa awantura,mąż się na szczęście domyślił i zabrał mnie na spacerek,żebym tego nie słuchała,dzisiaj mam nadzieję,że już bez piwek,ale słychać,że teściu w innym humorze i co drugie słowo k.... Ah
A u Nas skończył się 24 tc ale ten czas leci,zbliżam się do magicznego 60 kg,dzisiaj waga pokazała 58,2 to chyba nie źle co? Za parę min zdj brzucholka wstawię,chcecie?

O nik to odp to edytuję posta

Załączniki

• DSC_0086-1.jpg
    DSC_0086-1.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry