reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a jest:tak: Liwia Ligia, chciałam takie na bierzmowanie ale ostatecznie nie wyszło:-D

Fifka nie obrażaj się, jak Ci się podoba to fajnie, ja akurat nie lubię swojego imienia:-p

reklama
Hej dziewczyny! Standardowo nie dam rady Was nadrobić, ale pewnie piszecie o jakichś rzeczach związanych z wychowywaniem dzieci, macierzyństwem itp. więc jeszcze mam czas żeby to sobie dokładnie przestudiować. A na pewno nie omieszkam tego zrobić!

a u mnie dziwne rzeczy... @ nie przylazła! Piersi mnie bolą jakoś dziwnie, sutki pieką przy najmniejszym dotyku, brzuch boli jak na @ i plecy w części lędźwiowej, ale to mogło mnie przewiać. A wredoty jak nie ma, tak nie ma. Ja już chciałam nowy cykl i nowe szanse, a ona mi na złość robi!

czytała któraś z was może bloga Kochamy Laurę???? to jest straszna co matka tego dziecka musi przechodzić.... :baffled: oczywiście dziecko też ale ono jeszcze wielu rzeczy nie rozumie...

Eve to kiedy testujesz?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
No namawiać Cię nie mogę ale ja osobiście bym nie wytrzymała ani minuty!!!! Kiedy miałaś termin @>????

namawiać mnie nie musisz, bo leże właśnie w łożku i myśle:
"zrobię rano test"
za chwilę:
"nie.. bez sensu"
:-)
ale chyba zrobię... a kiedy miałam termin dokładnie nie wiem. Moje cykle wahają się d 30 do 33 dni. Więc albo miałam dostać 1-ego czerwca albo dzisiaj. A jej ani widu, ani słychu!

I jeszcze pytanko Madziu mam. Czy na samym początku ciąży miewałaś biegunki?
I jeszcze! Jaki miałaś śluz mniej więcej w terminie spodziewanej @? Pamiętasz może?

Ostatnia edycja:
Co do biegunek to chyba się zdarzyło na początku ale to już wiedziałam, że jestem w ciaży... a co do śluzu to niestety Ci nie pomogę bo nie zwróciłam na to większej uwagi... Zrób rano test... jak przyjdzie @ to tak samo się podłamiesz pewnie jak wyjdzie I kreska... a przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz... a nóż widelec się miło zaskoczysz!! Czego Ci życzę z całego sercaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! a więc trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*:*:*

Mam nadzieję, że się mile zaskoczę :) dziekuję za &&&& i na pewno rano napiszę co mi tam wyszło ;**

Kurde... chciałabym szybko zasnąc i sie obudzic rano :)

To uciekaj do wyrka! Przytul się do poduchy i licz owieczki :-p Ja również uciekam bo padam na pyszczek :-p dobranoc :* no i jeszcze raz powodzenia :*

reklama
w takim razie też uciekam :) niestety musze przytulić się do poduchy, bo mąż na nocce :(
ale może rano przywitam go miłą niespodzianka!
kolorkowych snów ;**

Do góry