reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena no to super wieści!!!! Brawo Bartek!! :-D Ja sie jutro umówię na Usg bioderek kontrolne, ale u nas ostatnio było wszytko w porządku wiec myślę ze nic się nie zmieniło :tak:

No a mnie już niby aż tak nie zalewa... ale czasem jak Konrad zrobi przerwę dłużej niż 3 godziny to później kiedy je mleko leci z drugiej piersi... :zawstydzona/y: więc niby noszę mniej ale wciąż potrzebuję, zwłaszcza w nocy... idzie mi około 2 paczki w miesiącu tych wkładek (wcześniej i po 3-4 szły...)

reklama
No ja na początku też dość dużo używałam więc jeśli chcesz to również mogę Ci je wysłać!! ;-)

Bardzo lubiałam te z Johnson's bo jak ra zkupiłam takie tanie to normalnie tak mi się piersi pociły w nich, że szkoda gadć!!!!! Zero przepuszczalności powietrza :/

Będe bardzo wdzięczna! :*

Ja nienawidzę tych z belli bo są zupełnie nie chłonne i mimo tego ze były założone to wylewało mi się mleko bokami... :no: Kiedyś w lidlu kupiłam bo akurat były takie jakieś niemieckie i było BOSSSKIE! Ale niestety juz ich nie ma :-(

Te o których ja mówie, że były takie kiepskie to kupiałam w realu jakieś Helen Harper czy jakoś tak :baffled: paskudne! Wyślę Ci również bez opakowania :-) jak możesz to prześlij adres sms'em to jutro jak będę jechała na szczepienie to wpadnę na pocztę ;-)

A no i zgapiłam od Ciebie i zrobiłam sobie "stróża waga" w sygnaturze :-p

Okej już wysyłam! Dziękuję!!! :*

A dla mnie te z reala są nawet nawet... czasem je kupuję :tak: Bo one przynajmniej się nie przelewają :no:

A co do suwaczka to ja trzymam go bez sensu bo w domu wagi nie mam :zawstydzona/y: a jak waże się raz u mamy raz u teściów to bez sensu... czuje po ciuchach ze od tych brzuszków z małym i mniejszej ilości żarcia nieco spadłam z wagi...ale dopiero jutro zobaczę ile...

A ty wiesz ze nie mamy nadwagi? BMI 25 to normalna waga :tak:

Wiem właśnie widziałam!!! Nawet mi napisali, że mam nie słuchać koleżanek, że jestem gruba bo mi po prostu zazdroszczą :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mijenka witaj!! Ty... ja ci oddam nawet i 10 kg jak chcesz :-D

Magdalena dokładnie tak! Dlatego jak ja zgubię choć z 5 kg tak dla lepszego samopoczucia to i tak będzie dobrze! Choć powiem ci ze mi tusza moja nie przeszkadza, tylko ten cellulitis :zawstydzona/y: i wiem ze jak schudnę będzie mniej widoczny...

A wiecie! Ostatnio doszłam do wniosku że jak zajdę z ciążę z córeczką to nazwę ją Milenka :-)

reklama
Ja Oliwia!!!!!!! I zdania nie zmienię choćby nie wiem co!!! :-p W skrócie będę mówić Liwia! Choć siostra mojej koleżanki właśnie tak chce nazwać córkę - Liwia! Ale szczerze to o takim imieniu nie słyszałam

Do góry