reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej kobietki
Udało mi się Was nadrobić,jak czytam o tych waszych przygodach z lekarzami to aż się zastanawiam jak tu wybrać dobrego pediatre ah
A ja z racji fego,że maż wziął się dzisiaj za wymianę okna i zbijanie płytek (migiem im to poszło) razem z teściem to ja pojechałam na kawkę do koleżanki,przy okazji poszłam po kartę do rossmana,kupiłam 3 przecenione kwiatki do naszej altanki a po powrocie zdążyłam jeszcze obiadek zrobić
A pochwalę się Wam,że wygrałam książkę o pierwszych potrawach malucha:-D
dzisiaj mam dzień chwalenia to pokażę Wam jaki fajny torcik mi wyszedł,już go nie ma he he

Załączniki

• DSC_0066.jpg
    DSC_0066.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 31
KOCHANE PROOOOSZĘ O POMOOOOC!!!!!

Kochane pamiętacie kiedyś dawałam link do zdjęcia z meblami? Wybrali mój drugi projekt i proszę ładnie o każdy głos, poproście swoich znajomych w moim imieniu!
Będę bardzo wdzięczna!!!!

TWÓJPROJEKT | Baby VOX, Coccodrillo

Proszę bardzo :-)

miq wbiłaś mi nóż w żołądek tym torcikiem konam teraz na chcicę za słodkim ;-)

Lasencje po cesarce, czy Wam też tak brzuch na dole sterczy? Ja wreszcie zaczęłam chudnąć i w sumie po całości mi smalec spada, ale to brzuszysko na dole tak paskudnie sterczy :-( Normalnie jestem załamana moim wyglądem :-(

Ostatnia edycja:
Ael wysłane!

Fasolka na wkładki ja chętna jestem :-D bo ciągle ich używam.... idą u mnie jak świeże bułeczki i idzie zbankrutować...

Miq
matko nie lubie cie.... ja nie moge czekolady... :zawstydzona/y:

Jejku przepraszam,już więcej Wam tak nie zrobię:sorry2:
Ale mam teraz bajzel,wszędzie kurz,ale już nie mogę się doczekać kiedy wejdę pod swój prysznic ah

reklama
Ael wysłane!

Fasolka na wkładki ja chętna jestem :-D bo ciągle ich używam.... idą u mnie jak świeże bułeczki i idzie zbankrutować...

Miq
matko nie lubie cie.... ja nie moge czekolady... :zawstydzona/y:

Fifkaaaa ja też mam prawie całą paczkę wkładek z Johnson's!!!!! Kupiłam i parę użyłam a potem przestało mnie zalewać i już nie używałam, teraz w ogóle już malutko karmię piersią więc stoją na automacie i nie wiem co z nimi zrobić.....

A my byliśmy na kontrolnym USG bioderek i jest wszystko w porządku!!! Nie musismy już pieluchować! Ale mi kamień z serca spadł, no i Bartuś w końcu śpi bez wielkiej pieluchy między nogami i widać, że jest mu i niebo wygodniej!!!!!

Do góry