reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wieści fantastyczne, ale teraz muszę gdzieś szybciutko do gina lecieć, bo w czwartek jadę do mojej mamy i chciałabym się pochwalić, ale tak już oficjalnie :)

reklama
Eve ale spokojnie z tą wizyta u gina... bo tylko się na stresujesz... ja poleciałam w ten sam dzień po zrobieniu testu a w macicy nie było NIC! :no: Po prostu ciąża była "za młoda" by na USG było cokolwiek widać... dopiero po 2 tygodniach było widać zarodek. A tym bardziej ze test taki bladziutki wyszedł czyli ciąża jest bardzo młoda

Okres miałam 2 maja więc to byłby 5 tydzień. Ja chodzę do gina, który ma usg 3D więc na pewno zobaczy :) mam nadzieję!

eve: wydaje mi się, że więcej się dowiesz za te 2,3 tygodnie.. Ja wiem że ciężko wytrzymać;)

fifka: Kochana moja cudowna Pani.. Ja mam takie jedno pytanko malutkie... Gdzie ty laska jesteś jak cię nie ma na kameralnych w wiadomym wątku!?:p

necia: Ja już się piszę;) Tylko żeby ta dieta nie pobudzała laktacji, bo mi do tej pory potrafi pociec:szok:

Ja miałam wtedy ostatnią @ 10 maja a u gina byłam 15 czerwca i nic nie widział.... no ale życzę ci żeby twój jednak cos tam dojrzał :-)

Sleepy dobre pytanie... pewnie nie wchodzę bo wstyd mi tego ze wciaz winam wszytko i mam jedna wielka d... z tym odchudzaniem... jedyne co robię to troszkę więcej się ruszam i słodyczy nie jem :zawstydzona/y:

A coś na poprawę humoru!

Rozmawiają dwie ciężarne koleżanki:
- Zauważyłam, że w im bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej kobiet się do mnie uśmiecha. Nie rozumiem dlaczego.
- Bo jesteś od nich grubsza.

Hahaha :D

A mój mały płakał dobre pół godziny nie wiem z jakiego powodu.... noż aż byłam na niego zła bo uspokajał się tylko noszony po domu. Ale powiedziała nie i tak leżał aż w końcu usnął... uf... zaczyna mnie szantażować... płaczę bez łez i widzę ze to jawne wymuszanie a nie ze faktycznie coś sie dzieje... minęły 3 godziny, chciałam go nakarmić a ten nie... no to nie.. leż sobie... wr... :no:

Ostatnia edycja:
Pożyjemy, zobaczymy! :)
Kawał świetny, aż mnie brzuch boli, bo nie mogę się przestać śmiać :)

Sun dziękuję ;** a czy macie już wyniki?

sleep to raczej chodzi o takie ustalenie diety żebym nie jadła za mało i dostarczała odpowiednie składniki w jedzonku.

fifka moja też uczy się szatażować także z zięciem moim rączki podać sobie mogą

eve mimo wszystko niekoniecznie może coś zobaczyć nawet na 3d ja bym poczekała z tydzień chociaż u mnie z okresu wychodził 8 tydzień na usg było widać tylko kropeczkę maleńką

ogłoszenie parafialne mam do pozbycia się:
nakładki na cyca avent
sudocrem do wielkie opakowanie
czapeczki + łapki niedrapki
woreczki do przechowywania pokarmu 2 opakowania
smoczek roz A oczywiście wszystko nowe nieużywane jak znajdzie się jakaś chętna zapraszam na pw

sun no właśnie co z tymi waszymi wynikami i jak twój cukier

reklama
Hejo no witam z rana ! I widzę takie dobre wieści !

Eve gratulacjeee !! Ja też byłam w dzień robienia testu czyli 4t6d i był tylko pęcherzyk także za dużo się nie dowiedziałam ;p

Necia trzymam kciuki za postępy u dietetyka ! :)

Fifka ja też marzę o Julce ale z tego samego powodu co Ty sobie odpuszczam :-p Dobry kawał ;p ;p

Sun co tam u Ciebie ??

Do góry