reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no juz mała najedzona, pielucha zmieniona, no i uśpiona,
Ja nawet zdążyłam szybko zjeść obiadek który siedzial w parowarze ponad godzinę, bo zapomniałam ze nastawiłam :baffled:

magdalena, slyp: o prosze nie wiedizałm ze moja córa ma takie powodzenie :-D fajnie o mnie nigdy dwóch facetów jednocześnie nie zabiegało :-p, oj oj Filip mi sie podoba ale i do Tośka mam słabość, jednak ręka mojej małej juz obiecana :-)

fifka: ja nie widziałm żadnego posta napisanego przez ciebie , gdzie on o czym ?

DZIEWCZYNY SĄ ŚLICZNE PIESKI DO ZABRANIA - CHCĄ JE UŚPIĆ, RASA malamut alaskan MĄŻ DZWONIŁ I MÓWIŁ, ZARAZ DZWONIE PO ZNAJOMYCH BO SZKODA PSIAKÓW, JA NIE MAM GDZIE JE [RZYGARNĄĆ

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU DZIECKA DZIECIOM MAŁYM I DZIECIOM DUŻYM!!!

p1704201282781.gif

Co ja to miałam...

Lamia boś pytała czym smaruje buźkę młodego, jak jest chłodniej Bambino, jak jest cieplej i słońce pharmacis z filtrem :-)

Fifciu biedulo, a może to była kolka u Konradka?
Poza tym wszystkiego najlepszego w waszą rocznicę :-)

By babiszcze niedobre nie pokazujcie mi kocy, poduszek ect bo ja muszę jeszcze 3 tygodnie czekać aż kupimy łóżko ze wszystkim wyposażeniem!!

Necia super huśtawka :-) Ja swoją wystawiłam na allegro :-)

Miq kup kup huśtawkę dobra rzecz :-)

Natkusia jak się dziś czujesz, lepiej z małżowina dziś?

Atanku Amelcia super śpi, z tymi rękoma rozłożonymi to mój Paweł się śmiał, bo Wiktor śpi czasem tak samo a on mówi, że to w pozycji na Jezuska XD

Sleepy a Ty Filipka MM karmisz? Dalej taki płaczący mocno?

Eve tulę kochana, ja mogę wziąć od Ciebie wredną @, ja się na razie nie staram, więc moją płodność mogę rozdać :-)

Pyscku!!! Laleczko moja, jak tam u Ciebie :*?

Belka jak się czujesz?

Kwiatuszku co u Ciebie? Dużą masz tą rodzinę :-) i w sumie świetne rozwiązanie jak Ty zajdziesz w ciążę bo praktycznie znaczna część wyprawki wpadnie Ci od rodziny :-)

Czy ja o kimś zapomniałam?????

Ja niedawno wstałam z młodym, przespałam się godzinę, młody 3 aż :-) Była córka sąsiadki u nas, w końcu znalazła czas między studiami, kursami a pracą. Ciągle powtarzała, że nie może uwierzyć, że Wiktor taki silny jest :-)
Chociaż powiem wam niewiele mu brakuje by sobie sam stanął, bo jak idzie do raczkowania to podnosi nóżki zamiast opierać je na kolanie to opiera na stópce i jakby miał więcej siły to by się podniósł.
A ostatnio jak leżymy sobie razem na łóżku to jego ulubioną rozrywką jest skakanie po mnie, dosłownie. Stanie o mnie po czym pochyla się na skok i skacze mi na brzuch :-D

Ma któraś dojście do hurtowni gdzie można kupić grube sztywniejsze wstążki, całą szpulę tanio?

U mnie jest kilka hurtowni,ale jak kiedyś szukałam takiej grubszej to nic nie było i bawiłam się krochmalem

witam melduje ze zyjemy niunia sie juz budzi a ja zrobilam pozadek w starym pokoju szuflade na niuni ciuszki a szafke opruznilam i bedzie rozkrecona i stanie 2 lozeczko jak znajde tanie uzywane ;-) w moim pokoju u rodzicow ;-)

necia sliczna malgosia

ada tez sliczniusia a jaka silna ;-)

ja sie domagam zdjec brzuszkow i wiktora ;-)

hej pyscek ;-)jak z mama i babcia?

a i wszystkiego naj naj lepszego na dzien dziecka ja dostalam 4opak karmi i wafelka maz czekolade i wafelka a niunia chusteczki nawilzone od babci a od nas miska i ciuszki od iwaska ;-)

Ostatnia edycja:
A ja dalej czekam na kurkiera,no gdzie on
mąż poszedł rozkopywać ogródek,aż się boję wychodzić to będzie koszmar ah
aaa mąż ma cały tydz wolnego ojoj

Lam wiesz który bo nawet ten post polubiłaś, składałam w nim życzenia. Zresztą nie ważne

Ael nie kolka... jak ma kolke to jest wisk a tu po prostu się żalił... tak jakby źle się czuł...

Kwiatuszu a pro po tego co pisałaś - przepraszam zę dopiero teraz piszę ale mam sajgon w domu... To bardzo niedobrze ze ucieka w alkohol... bo jeśli juz to robi to moze tak być ze przy innych poważnych kryzysach też będzie tak robił - a dziecko to jeszcze nie jest największy kryzys... ja bym poradziła ich poważną rozmowę ale z udziałem psychologa... Bo on moze nieć być nawet do końca pewien dlaczego akurat tak robi i dlaczego. Poza tym bardzo współczuję tej dziewczynie... kurcze biedna jest bo nie dość ze pewnie i sama ma dużo an głowie przez dziecko to jeszcze mąż dokłada... oby tylko to się w chorobe alkoholową nie przekształciło (bo właśnie często zaczyna się od uciekania od problemów w alkohol)

U nas jazdy ciag dalszy... mały znowu cały dzień żali się... śpi po kilkanaście/kilkadziesiąt minut i później jest non stop miauczenie... jak odwróci się czymś jego uwagę jest okej... no ale ile można :no: piersi mi tak pogryzł że na sama myśl o karmieniu robi mi sie słabo... teraz jestem pewna ze to niemal na pewno zęby bo wątpię żeby tyle czasu odchorowywał szczepionkę... gorączki nie ma... nie płaczę... tylko non stop "miauczy"

reklama
Byłam u weta zawiesc kał od naszego gada i kurna zawołał mi 100zł za badanie kału na obecnosc pasozytów kurna frajer ale zapłaciłam tak to jest jak debile sie na niczym nie znaja i musza wysyłac dalej

Fifka ty moze badałas swoim zwierzaką pascalowi jak miałas go?
a mnie brzuch boli m mnie przewiózł za szybko mowilam mu ze kiedys puszcze pawia na niego

Ael mojej znajomej corka jak miala 8miesiecy zaczeła chodzic wiec sie Wiktorkowi nie dziw

Do góry