reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

NAJGRUBSZE KOCE KOC 200x220 NARZUTA MIKROFIBRA (2382371205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten mi się podoba bo jest taki prosty i bez wzoru! i jest taki ładny fiolet!! Ale są też i inne kolory! Oczywiście wybór należy do Ciebie!

Ja mam taki http://allegro.pl/koce-narzuty-narzuta-200x240-koc-gruby-akryl-i2369650213.html
ale w kolorze szarym (tu go nie ma) no i dostałam go na wesele więc wyboru nie miałam! Jest ładny ale cholernie duży i gruby i nie mieści mi się do automatu!! Mam 5kg bęben! Muszę nosić do teściowej :-p

Ostatnia edycja:
reklama
ciekawe jak taki koc sie pierze, czy nie sfilcuje sie , podoba mi sie filoet, zielen i orange , on chyba jest taki milusi w dotyku

o fajne ma ten sprzedawca bieżniki na stół, musze męża namówić na zakup

Ostatnia edycja:
Lamia ja kupiłam Bartusiowi z mikrofibry kocyk taki malutki i nic kompletnie się z nim nie dzieje! ;-) i jest bardzo mięciutki i przyjemny ;-)

dzieki dziewczyny za podopwiedx, chyba sie zdecyduje na teki koc, a poduszki mam coś takiego jak pokazałas tyloko zielone z czarnymi wzorami :tak:

na razie koncze bo mała sie domaga amu amu

Lamia no karm ją, karm bo jak Filip od Sleep znajdzie sobie inny obiekt zainteresowan (a na to liczę :-p) To Bartosz będzie "polował" na Adę!!! A on pokaźny chłop więc żeby krzywdy Twojej cerze nie zrobił :-D

reklama
Heh... widzę ze mój post zaginął w akcji i nikt się nawet nie zainteresował... :-(

Ja właśnie wróciłam ze sklepu, zjedliśmy na mieście bo oboje jesteśmy tak padnięci ze nie mamy na nic siły... idę ię chyba zdrzemnąć.

Do góry