reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

NAJGRUBSZE KOCE KOC 200x220 NARZUTA MIKROFIBRA (2382371205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten mi się podoba bo jest taki prosty i bez wzoru! i jest taki ładny fiolet!! Ale są też i inne kolory! Oczywiście wybór należy do Ciebie!

Ja mam taki http://allegro.pl/koce-narzuty-narzuta-200x240-koc-gruby-akryl-i2369650213.html
ale w kolorze szarym (tu go nie ma) no i dostałam go na wesele więc wyboru nie miałam! Jest ładny ale cholernie duży i gruby i nie mieści mi się do automatu!! Mam 5kg bęben! Muszę nosić do teściowej :-p

Ostatnia edycja:
reklama
ciekawe jak taki koc sie pierze, czy nie sfilcuje sie , podoba mi sie filoet, zielen i orange , on chyba jest taki milusi w dotyku

o fajne ma ten sprzedawca bieżniki na stół, musze męża namówić na zakup

Ostatnia edycja:
Lamia ja kupiłam Bartusiowi z mikrofibry kocyk taki malutki i nic kompletnie się z nim nie dzieje! ;-) i jest bardzo mięciutki i przyjemny ;-)

dzieki dziewczyny za podopwiedx, chyba sie zdecyduje na teki koc, a poduszki mam coś takiego jak pokazałas tyloko zielone z czarnymi wzorami :tak:

na razie koncze bo mała sie domaga amu amu

Lamia no karm ją, karm bo jak Filip od Sleep znajdzie sobie inny obiekt zainteresowan (a na to liczę :-p) To Bartosz będzie "polował" na Adę!!! A on pokaźny chłop więc żeby krzywdy Twojej cerze nie zrobił :-D

reklama
Heh... widzę ze mój post zaginął w akcji i nikt się nawet nie zainteresował... :-(

Ja właśnie wróciłam ze sklepu, zjedliśmy na mieście bo oboje jesteśmy tak padnięci ze nie mamy na nic siły... idę ię chyba zdrzemnąć.

Do góry