kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Fifka wiem zal mi jej najgorsze ze nikomu o tym nie powiedziala tylko mi
Mowilam jej ze ma z nim pogadac i dac mi znac moze cos pomoze
Mowilam jej ze ma z nim pogadac i dac mi znac moze cos pomoze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skarbie u mnie po staremu ... postanowiłam jechać z mężem jeszcze do jednego lekarza który jest z opinii ludzi bardzo dobry a szanse na zajscie to 99,9 % więc nie zaszkodzi i nam pojechać sprawdzić co i jak ;-)Pyscku!!! Laleczko moja, jak tam u Ciebie :*?
Żabolku kochany, dziękuję że się zainteresowałaś się :* Mama już wyszła ze szpitala we wtorek, ale za miesiąc musi zgłosić się ponownie na operacje, a z babcią coraz gorzej, czasami podpinają ją pod tlen bo się dusi, duszno jej, cała jest spuchnięta siniaki po kroplówkach strasznie :-( noga cała boli, rwie dlatego zgodziła się wkoncu dziś miała zabieg obcinania całej stopy :-( mam nadzieję, że chociaż teraz po tym stan zdrowia się poprawi, a jeśli nie to musimy być przygotowani na najgorszehej pyscek ;-)jak z mama i babcia?
fifka Dentinox N (robiłam wywiad podobno najlepszy) + czopki eferalgan, u nas ten zestaw działa cuda
Fifciu może być calgel, ale myśmy już od razu podali młodemu Ibufen Junior.
Necia YT ma możliwość obrotu filmu, masz to w edycji filmu.