reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka: no tak, wszystkiego naj z okazji rocznicy waszej osobistej, a do kina na jaki film sie wybieracie? bo ja chciałbym iść na królewnę siezkę i łowce, ale boję sie małą zostawić .
no a jak udało sie męża zaliczyć :-p?

sil: juz zagłosowałam

neciuszka: jaka Małgosia spokojna, fajnie jej w tej huśtawce,

Ostatnia edycja:
Lam nie dało sie bo mały nie dał....

No my właśnie idziemy na tą królewnę śnieżkę i Łowce! :tak: W ogóle jest kilka fajnych filmów w kinie ale po pierwsze brak kasy na takie chodzenie po drugie szkoda mi małego... :no: W Lipcu będzie też Spidermen w 3D. Oglądałam trailer to robi wrażenie :shocked2:

Necia jaka spokojniutka! Fajnie się tak pobujać :tak:

Kwiatuszku nie badałam wiec za bardzo ci nie pomogę w tej kwestii...

Pomocy!! Polećcie mi jakiś żel na ząbkowanie... zaraz pojedziemy do apteki....

fifka Dentinox N (robiłam wywiad podobno najlepszy) + czopki eferalgan, u nas ten zestaw działa cuda

Ostatnia edycja:
Pyscku!!! Laleczko moja, jak tam u Ciebie :*?
Skarbie u mnie po staremu ... postanowiłam jechać z mężem jeszcze do jednego lekarza który jest z opinii ludzi bardzo dobry a szanse na zajscie to 99,9 % więc nie zaszkodzi i nam pojechać sprawdzić co i jak ;-)

hej pyscek ;-)jak z mama i babcia?
Żabolku kochany, dziękuję że się zainteresowałaś się :* Mama już wyszła ze szpitala we wtorek, ale za miesiąc musi zgłosić się ponownie na operacje, a z babcią coraz gorzej, czasami podpinają ją pod tlen bo się dusi, duszno jej, cała jest spuchnięta siniaki po kroplówkach strasznie :-( noga cała boli, rwie dlatego zgodziła się wkoncu dziś miała zabieg obcinania całej stopy :-( mam nadzieję, że chociaż teraz po tym stan zdrowia się poprawi, a jeśli nie to musimy być przygotowani na najgorsze :(

Boszzz niech się to już wszystko skączy :-( bo już sił nie mam ciągle się zamartwiam :-( ehhh ... ale codziennie powtarzam sobie " Muszę być silna"

fifka Dentinox N (robiłam wywiad podobno najlepszy) + czopki eferalgan, u nas ten zestaw działa cuda

Fifciu może być calgel, ale myśmy już od razu podali młodemu Ibufen Junior.

Necia YT ma możliwość obrotu filmu, masz to w edycji filmu.

Dzięki dziewczyny! Pani w aptece poleciła nam właśnie ten Dentinox N i mówiła ze jest najlepszy! Właśnie małemu posmarowałam dziąsełka i chyba pomogło bo po 15 minutach przestał tak płakać i się żalić...

Boże ja nie wiem co mu jest... on ostatnio był taki żalący się ale po wczorajszym szczepieniu jakby sie pogorszyło... nie płaczę jako tako, ale ciągle słyszę takie żałosne wołanie.... nie wiem... patrzyłam te dziasełka ale ja tam nic takiego nie widzę... są miękkie... ale jak zaczynam je dotykać mały zaczyna płakać... często też jak podaje mu smoka to zaczyna się żalić... stąd moje podejrzenie... Gdyby nie mąż to bym chyba oszalała...

Pyscku tule cię kochana... jej ależ zwaliło ci się na głowę... zdrowia życzę mamie i babci! Nie musisz być aż taka silna.. czasem dobrze jest się wypłakać mężowi w mankiet...

Fasolka DZIĘKUJĘ W IMIENIU KONRADA ZA PREZENCIK!!!! :-) Super jest!!!! Konrad co prawda moze jeszcze jest za malutki ale na pewni bardzo mu się spodoba!!!! :-D

Idę coś zjeść...

reklama
Ael a dobrze się czuję, chociaż brzuch coraz bardziej zaczyna ciążyć. Z kanapy się podnieść nie mogę :-D A w nocy żeby wstać do toalety to budzę M żeby mi pomógł :-D Sama się dziwię, że już nie daję rady bo brzuszek jeszcze mały. Choć w ostatnich dniach zaczął się sporo powiększać, no i odczuwam to dosyć boleśnie, bo praktycznie cały czas mnie ciągnie po bokach. No ale ważne, że macica się już nie stawia to jestem spokojniejsza, więc mogę w miarę normalnie funkcjonować :tak:
Pyscek dużozdrówka dla mamy i babci!

Do góry