reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magdalena: i co zrobiłaś z torebką wymieniasz czy zostawiasz?

a ja chce kupić narzutę na łózko do sypialni , bo dostalismy z mężem od moich rodziców 100 zł na dzien dziecka :-)i lepiej taką kocowatą czy z satyny jak myslicie ? no i kolor mam sypialnie w kolorze zieleń i fiolet a meble jasny buk, i czy narzuta niech bedzie fioletowa lub zielona czy jakiś ko ntrastowy kolor ?? a jak tak to jaki by tu pasował ?

lam: hehe.. a czemu taka różnica? mój też ma krostki. od urodzenia je ma i podobno mają same zniknąć. poka zdjęcie sypialni to coś wymyślimy;)

mag: ja mogę jechać. i tak mój mały co chwila się budzi na karmienie;)

slyp|: a bo jeden daje maleko a 2gi nie :-D, no moge cyknąc fote ale mam mega bałagan bo jestem leniwa i sprząać mi sie nie chce
Wiesz co na początku lekarka tez mówila ze te krostki same zejdą a jest i ch coraz wiecej i to chyba nie jest trądzik niemowlęcy, zresztą ci lekarze to na oślep ,moze to to a moze to tamto

Hahaha chodziło mi o to, że widać, że dobrze Małgoni w tej huśtawce :-D tylko jakos takos zle sformulowalam zdanie :-p

Sleep a jedź!!!! :-p

Lamia ja mam taki koc duży jednolity! bo jak tak czasem chce się zdrzemnąć w ciągu dnia to się przykrywam tym kocykiem bo jest taki milutki... a taką satynową też mam ale w ogóle jej nie używam

A co do torebki to dzis pojade zobaczyc co tam jeszcze jest bo ma przyjsc dostawa ale jak mi nic nie wpadnie w oko to zostawie bo nie ma mozliwosci zwrotu :dry:

Ostatnia edycja:
bateria mi w aparacie pada, ale zrobie fotkę telefonem
zasłonio w oknie mam makarony fioletowe i czarne tylko słabo widac a rolety zielnone

Ostatnia edycja:
Sleep hahahaha jeść też możesz jak już taka głodna jesteś!!!!!!!! Ja już napisałam na Kameralnych co ja dziś zeżarłam od rana :zawstydzona/y::zawstydzona/y:a cieszyłam się, że to już ostatnia urodzinowa czekolada więc ją zjem i będę miała spokój a mama dziś zaś przyniosła mi na Dzień dziecka :-D Boże jaka ja biedna jestem i poszkodowana przez życie :-D

Necia nie no to u mnie z polskim cieżko :-p

Lamia a kolory ścian planujecie takie mieć długo jeszcze bo ładnie by wyglądał taki fiolet!!!

reklama
no nie mamy zamiaru zmieniać kolor ścian chyba ze sie wyprowadzimy a i tak na nowym zrobie sobie podobnie, bo chciałam miec sypialnie w stylu indyjskim tylko mi nie wyszło :-D

a pochwale sie moja siłaczką

Ostatnia edycja:
Do góry