reklama
magdalena: i co zrobiłaś z torebką wymieniasz czy zostawiasz?
a ja chce kupić narzutę na łózko do sypialni , bo dostalismy z mężem od moich rodziców 100 zł na dzien dziecka :-)i lepiej taką kocowatą czy z satyny jak myslicie ? no i kolor mam sypialnie w kolorze zieleń i fiolet a meble jasny buk, i czy narzuta niech bedzie fioletowa lub zielona czy jakiś ko ntrastowy kolor ?? a jak tak to jaki by tu pasował ?
a ja chce kupić narzutę na łózko do sypialni , bo dostalismy z mężem od moich rodziców 100 zł na dzien dziecka :-)i lepiej taką kocowatą czy z satyny jak myslicie ? no i kolor mam sypialnie w kolorze zieleń i fiolet a meble jasny buk, i czy narzuta niech bedzie fioletowa lub zielona czy jakiś ko ntrastowy kolor ?? a jak tak to jaki by tu pasował ?
sleepyhead9996
Fanka BB :)
lam: hehe.. a czemu taka różnica? mój też ma krostki. od urodzenia je ma i podobno mają same zniknąć. poka zdjęcie sypialni to coś wymyślimy
mag: ja mogę jechać. i tak mój mały co chwila się budzi na karmienie
mag: ja mogę jechać. i tak mój mały co chwila się budzi na karmienie
slyp|: a bo jeden daje maleko a 2gi nie , no moge cyknąc fote ale mam mega bałagan bo jestem leniwa i sprząać mi sie nie chce
Wiesz co na początku lekarka tez mówila ze te krostki same zejdą a jest i ch coraz wiecej i to chyba nie jest trądzik niemowlęcy, zresztą ci lekarze to na oślep ,moze to to a moze to tamto
Wiesz co na początku lekarka tez mówila ze te krostki same zejdą a jest i ch coraz wiecej i to chyba nie jest trądzik niemowlęcy, zresztą ci lekarze to na oślep ,moze to to a moze to tamto
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Hahaha chodziło mi o to, że widać, że dobrze Małgoni w tej huśtawce tylko jakos takos zle sformulowalam zdanie
Sleep a jedź!!!!
Lamia ja mam taki koc duży jednolity! bo jak tak czasem chce się zdrzemnąć w ciągu dnia to się przykrywam tym kocykiem bo jest taki milutki... a taką satynową też mam ale w ogóle jej nie używam
A co do torebki to dzis pojade zobaczyc co tam jeszcze jest bo ma przyjsc dostawa ale jak mi nic nie wpadnie w oko to zostawie bo nie ma mozliwosci zwrotu
Sleep a jedź!!!!
Lamia ja mam taki koc duży jednolity! bo jak tak czasem chce się zdrzemnąć w ciągu dnia to się przykrywam tym kocykiem bo jest taki milutki... a taką satynową też mam ale w ogóle jej nie używam
A co do torebki to dzis pojade zobaczyc co tam jeszcze jest bo ma przyjsc dostawa ale jak mi nic nie wpadnie w oko to zostawie bo nie ma mozliwosci zwrotu
Ostatnia edycja:
sleepyhead9996
Fanka BB :)
mag: przeczytałam na początku jedz głodnemu chleb na myśli.. dosłownie
lam: na pewno nie jest tak źle
lam: na pewno nie jest tak źle
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Sleep hahahaha jeść też możesz jak już taka głodna jesteś!!!!!!!! Ja już napisałam na Kameralnych co ja dziś zeżarłam od rana a cieszyłam się, że to już ostatnia urodzinowa czekolada więc ją zjem i będę miała spokój a mama dziś zaś przyniosła mi na Dzień dziecka Boże jaka ja biedna jestem i poszkodowana przez życie
Necia nie no to u mnie z polskim cieżko
Lamia a kolory ścian planujecie takie mieć długo jeszcze bo ładnie by wyglądał taki fiolet!!!
Necia nie no to u mnie z polskim cieżko
Lamia a kolory ścian planujecie takie mieć długo jeszcze bo ładnie by wyglądał taki fiolet!!!
reklama
Podziel się: