reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magdalena: i co zrobiłaś z torebką wymieniasz czy zostawiasz?

a ja chce kupić narzutę na łózko do sypialni , bo dostalismy z mężem od moich rodziców 100 zł na dzien dziecka :-)i lepiej taką kocowatą czy z satyny jak myslicie ? no i kolor mam sypialnie w kolorze zieleń i fiolet a meble jasny buk, i czy narzuta niech bedzie fioletowa lub zielona czy jakiś ko ntrastowy kolor ?? a jak tak to jaki by tu pasował ?

lam: hehe.. a czemu taka różnica? mój też ma krostki. od urodzenia je ma i podobno mają same zniknąć. poka zdjęcie sypialni to coś wymyślimy;)

mag: ja mogę jechać. i tak mój mały co chwila się budzi na karmienie;)

slyp|: a bo jeden daje maleko a 2gi nie :-D, no moge cyknąc fote ale mam mega bałagan bo jestem leniwa i sprząać mi sie nie chce
Wiesz co na początku lekarka tez mówila ze te krostki same zejdą a jest i ch coraz wiecej i to chyba nie jest trądzik niemowlęcy, zresztą ci lekarze to na oślep ,moze to to a moze to tamto

Hahaha chodziło mi o to, że widać, że dobrze Małgoni w tej huśtawce :-D tylko jakos takos zle sformulowalam zdanie :-p

Sleep a jedź!!!! :-p

Lamia ja mam taki koc duży jednolity! bo jak tak czasem chce się zdrzemnąć w ciągu dnia to się przykrywam tym kocykiem bo jest taki milutki... a taką satynową też mam ale w ogóle jej nie używam

A co do torebki to dzis pojade zobaczyc co tam jeszcze jest bo ma przyjsc dostawa ale jak mi nic nie wpadnie w oko to zostawie bo nie ma mozliwosci zwrotu :dry:

Ostatnia edycja:
bateria mi w aparacie pada, ale zrobie fotkę telefonem
zasłonio w oknie mam makarony fioletowe i czarne tylko słabo widac a rolety zielnone

Ostatnia edycja:
Sleep hahahaha jeść też możesz jak już taka głodna jesteś!!!!!!!! Ja już napisałam na Kameralnych co ja dziś zeżarłam od rana :zawstydzona/y::zawstydzona/y:a cieszyłam się, że to już ostatnia urodzinowa czekolada więc ją zjem i będę miała spokój a mama dziś zaś przyniosła mi na Dzień dziecka :-D Boże jaka ja biedna jestem i poszkodowana przez życie :-D

Necia nie no to u mnie z polskim cieżko :-p

Lamia a kolory ścian planujecie takie mieć długo jeszcze bo ładnie by wyglądał taki fiolet!!!

reklama
no nie mamy zamiaru zmieniać kolor ścian chyba ze sie wyprowadzimy a i tak na nowym zrobie sobie podobnie, bo chciałam miec sypialnie w stylu indyjskim tylko mi nie wyszło :-D

a pochwale sie moja siłaczką

Ostatnia edycja:
Do góry