reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nala, serdeczne gratulacje :)

Dziewczyny, czy ja po starej znajomości mogę liczyć na głosik?
Płatki BoboVita - Każde śniadanie to przygoda!

Co tam u Was?

Głosik oddany :-)

ael da się na gotowym filmie zmienić orientację obrazu? bo źle ustawiłam sobie do nagrania

MOV05930.MPG - YouTube niunia w huśtawce

Kochana! :* melodyjka słodka w tej huśtawce ale ten odgłos huśtania paskudny

Torebki nie wymieniłam bo nawet po dostawie nie mieli tam nic ciekawego... była jedna, która mi się ogromnie podobała ale musiałabym dopłacić do niej 40zł a to niestety nie na moją kieszeń na chwilę obecną!:sorry2: już się przepakowałam i póki co wynoszę tą! Już się do niej przyzwyczaiłam :-)

Ja nawet nie kładę się spać! Muszę zrobić masę rzeczy na jutro do szkoł a o 2.30 mam być już po rodziców! Jutro będę nietomna! A najlepsze jest to, że w niedziele mam egzamin a jeszcze nawet zagadnień na oczy nie widziałam :szok:

Witam!

Po wieczornym marudzeniu posmarowałam małemu dziąsełka i..... MAŁY PRZESPAŁ CAŁĄ NOC!!!! :-D Teraz rano znowu zaczął marudzić, znowu posmarowałam i po 20 minutach malutki znowu siedzi wesoły i radosny!! Teraz już wiem na pewno ze to będzie ząbkowanie! Dziąsełka ma mięciutkie, spuchnięte i prawie białe więc już wypatrujemy pierwszej dolnej jedynaczki! :-)

A dzisiaj na 16 idziemy na "Królewna śnieżka i łowca"! :tak:

Właśnie... ciekawe gdzie jest Donia... Magenta widziałam też wróciła do domu ale do nas nie zajrzała... Lily też dawno nie było.... Gocha, Iwasek - co prawda od niedawna sie nie odzywają ale tak jak były codziennie to teraz znikneły... K&M, Klari Madziulek Milia, Mijenka, Rasta, Asiol, Soglam, Truskawcia... BABY GDZIE JESTEŚCIE!!!

ja też, ja też! Nie ma to jak poleżeć w łóżku i odpocząć :)
Mogłaby ta @ już przyjść i się szybko skończyć :)
Miłego dzionka wszystkim życzę ;**

Hej u Nas dzisiaj ciąg dalszy wielkiego niszczenia mojego ogródka:-(
miałam z mężem do sklepu i do apteki,jechać a tu nagle teściową wpada z maścią dla męża bo ona już była...grrr cały czas chce się synkiem opiekować. Była na zakupach a Nas pyta czy nie jedziemy bo jeszcze coś by się jej przydało,to wręczyłam mężowi listę i wysłałam na zakupy
Przyszło wczoraj łóżeczko,pościel ładniejsza niż na zdjęciach,mąż kazał mi wszystko z kartonów wyciągnąć i zaniósł do sypialni,ciekawe kiedy skusi się na skręcanie;-)

Właśnie... ciekawe gdzie jest Donia... Magenta widziałam też wróciła do domu ale do nas nie zajrzała... Lily też dawno nie było.... Gocha, Iwasek - co prawda od niedawna sie nie odzywają ale tak jak były codziennie to teraz znikneły... K&M, Klari Madziulek Milia, Mijenka, Rasta, Asiol, Soglam, Truskawcia... BABY GDZIE JESTEŚCIE!!!

Magenta to czasu nie ma, dobrze chociaż że na FB dała zdjęcia Nikoli.
Iwasek się denerwuje na małża, Gocha to przecież wpada i wypada, Klari przeprowadziła się do Wrocławia więc niedługo się spotkamy juhuu! Milia i Truskawcia odpuściły sobie forum, Soglam odeszła chyba na dobre, chce się skupić na pracy, Asiol jest ostatnio bardzo zajęta swoim sklepem, Rastę od czasu do czasu widzę na FB, tyle co wiem.
A Lilly to przecież rzadko się odzywała, K&M to od porodu chyba w ogóle nie pisała, z Mijenką nie wiem co się dzieje.

Jejku jak mnie coś kłuje w macicy,na samym dole z lewej strony,mam nadzieję,że tylko coś się rozciąga

dzień dobry :)

z mijenką rozmawiałam ostatnio. pracuje zajęta kobietka jest :-)

ta huśtawka to zbawienie dzięki niej udało mi się posprzątać jeszcze potem obiad muszę zrobić, zostałam sama dziś w domu całkiem teście do Częstochowy pojechały małż w pracy odrabia piątek po Bożym Ciele bo ma wolny. ten dźwięk jak chodzi na zasilaczu nie jest taki zły.

pozwolę sobie pochwalić się Małgosia wkońcu może nosić pieluszki w rozmiarze 1 (newborn) a nie 0 :-D i dziś na styk weszła w pajacyk w roz 50 :-D powoli wchodzimy w roz 56 nareszcie :-)

miq gdzie foty :-p

reklama
Cześć Kochane :-)

Fifka ulga że ta maść pomaga Konradowi :tak: biedaczek jeden.. dużo siły podczas ząbkowania :*

Ael z małżowiną już lepiej, ostatnio mamy takie jazdy ale długo gniewać się nie umiemy :-)

Netka Gosieńka w tym leżaczku wygląda cudnie :tak: a jaka ona malutka :szok: Gratuluję postępów rozwojowych!! Dzielna Malutka :*

Lamiav ale biją się o rękę Twojej córy nono :-D

Miq myślę, ze to normalne więc nie masz się czym przejmować ;-)

Dziewczynki moje drogie.. kiedy brzuchol opada? Bo mi przedwczoraj rano opadł (jak wstałam) i od tego czasu zaczęły mi się bóle podbrzusza i kłucia w szyjce.. Małego czuję niżej i czasami jak się rusza to ola boga czuję go prawie, że w pochwie :confused2: czy to nie za wcześnie?

Ostatnia edycja:
Do góry