reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
bellka: w twoim czasie ja się budziłam z mokrą koszulką, prześcieradłem i pościelą - nie , to nie za wcześnie;)\

necia: Fajna huśtawka dla fajnej dziewczyny;)
My kopiliśmy leżaczek ale zupełnie się nie sprawdza. Ani z wibracjami, ani z bujaniem. Młody od razu bunt i po zabawie:) Może jak będzie starszy..

Bellcia co za cena:szok: a ta huśtawka ma wszystko to samo co te wiele wiele tańsze
heh mleczna mamuśka się z Ciebie robi:-) u mnie jeszcze czysto, chyba, że nie zauważyłam bo śpię w luźnej koszulce

dziewczyny a jak to jest jak się już urodzi i karmi się piersią, to jeszcze pod piżamą macie staniki?

sleepy no nie przerażaj mnie :szok:mam nadzieję, że aż lecieć nie będzie, przynajmniej narazie. No ale chyba zakupię na wszelki wypadek jakieś wkładki, żeby sobie leżały w razie czego.
mig no cena wysoka, dlatego chyba zdecydujemy się na coś tańszego, ale mi to się tak podoba :sorry2: najwyżej będzie mi się śniła po nocach ta huśtawka :-D
A ja właśnie od tygodnia zaczęłam spać w stanikach sportowych, bo u mnie tak gorącą że w koszulce nie da rady, więc wcześniej może też leciało ale poprostu nie zauważyłam.

miq: ja co prawda nie karmię, ale mleka troche sciągam i nie nosiłam stanika, w ogóle nie przydały mi sie te co sobie kupiłam. zreszta sama zobaczysz, na poczatku połozna mi mówiła zeby wietrzyć piersi i nie nosic nawet wkładek zeby zapalenie sie nie zrobiło, ale jak ma sie duzo mleka to chyba trzeba chociaz wkładki przykleic na piżamę

slyp: jak tam Filipek ma jeszcze kolki ?

bellka: u mnei to było tak, że jak siedzialam w lużnej koszulce bez stanika to czułam jak mi kropi na brzuch:) Tego mleka miałam powyżej nie powiem czego i może tez to mi wpłynęło na niechęć do karmienia piersią;P

Miq: Ja nie zakładałam stanika, bo w czasie dnia nawet potrafiło przecieknąć a co dopiero w nocy, więc męczyłam się bez niczego. wolałam wymieniać koszulkę niż koszulkę i stanik codziennie;) Łóżko i tak przez wiele miesięcy wyglądało jak pobojowisko:/ Traumatycznie wspominam laktację;P

Lam: Ma, ale jest duuuuużo lepiej. Tak rozpaczliwie już bardzo rzadko płacze. Z tym, ze dotąd jak "coś się dzieje" to zwija się i krzywi. A dziś przespał od 23.30 do 4,45! Zapomniałam budzika nastawić i obudziło mnie dopiero jego marudzenie. Niesamowite:)
a jak filipowa narzeczona?:)

slyp: a dziekuję Adusia dobrze , tylko ma krpstki na twarzy i czerwone plamki na pleckach, zmieniamy maleko na HA i zobaczymy czy zejdzie, jak nie to nie wiem jakieś badania, a za tydzien szczepienie mamy już.
A ja juz prawie nie mam co ściągać wiec nie będe si ejuz tym laktatorem męczyc, no i cyce mi wrócą do normy bo teraz prawy jak mandarynka a lepy jak pomarańcza :-D
A jakie macie leki na kolki ?
mo i ucałuj od
Ady Filipka soczyście ;-)

reklama
Dobry dzień!!! :-)

Moja mamusia właśnie ode mnie wyszła! Była zrobić sobie french bo jutro lecą z tatą do Egiptu :-p muszę ich odwieźć na lotnisko na 3.30 :dry: kupiła Bartusiowi na dzień dziecka mleczko więc teraz mamy ładny zapas...

Necia Małgosi dobrze widać w tej huśtawce!

Kurcze nie wiem co komu miałam napisać... :confused:

Do góry