reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
bellka: w twoim czasie ja się budziłam z mokrą koszulką, prześcieradłem i pościelą - nie , to nie za wcześnie;)\

necia: Fajna huśtawka dla fajnej dziewczyny;)
My kopiliśmy leżaczek ale zupełnie się nie sprawdza. Ani z wibracjami, ani z bujaniem. Młody od razu bunt i po zabawie:) Może jak będzie starszy..

Bellcia co za cena:szok: a ta huśtawka ma wszystko to samo co te wiele wiele tańsze
heh mleczna mamuśka się z Ciebie robi:-) u mnie jeszcze czysto, chyba, że nie zauważyłam bo śpię w luźnej koszulce

dziewczyny a jak to jest jak się już urodzi i karmi się piersią, to jeszcze pod piżamą macie staniki?

sleepy no nie przerażaj mnie :szok:mam nadzieję, że aż lecieć nie będzie, przynajmniej narazie. No ale chyba zakupię na wszelki wypadek jakieś wkładki, żeby sobie leżały w razie czego.
mig no cena wysoka, dlatego chyba zdecydujemy się na coś tańszego, ale mi to się tak podoba :sorry2: najwyżej będzie mi się śniła po nocach ta huśtawka :-D
A ja właśnie od tygodnia zaczęłam spać w stanikach sportowych, bo u mnie tak gorącą że w koszulce nie da rady, więc wcześniej może też leciało ale poprostu nie zauważyłam.

miq: ja co prawda nie karmię, ale mleka troche sciągam i nie nosiłam stanika, w ogóle nie przydały mi sie te co sobie kupiłam. zreszta sama zobaczysz, na poczatku połozna mi mówiła zeby wietrzyć piersi i nie nosic nawet wkładek zeby zapalenie sie nie zrobiło, ale jak ma sie duzo mleka to chyba trzeba chociaz wkładki przykleic na piżamę

slyp: jak tam Filipek ma jeszcze kolki ?

bellka: u mnei to było tak, że jak siedzialam w lużnej koszulce bez stanika to czułam jak mi kropi na brzuch:) Tego mleka miałam powyżej nie powiem czego i może tez to mi wpłynęło na niechęć do karmienia piersią;P

Miq: Ja nie zakładałam stanika, bo w czasie dnia nawet potrafiło przecieknąć a co dopiero w nocy, więc męczyłam się bez niczego. wolałam wymieniać koszulkę niż koszulkę i stanik codziennie;) Łóżko i tak przez wiele miesięcy wyglądało jak pobojowisko:/ Traumatycznie wspominam laktację;P

Lam: Ma, ale jest duuuuużo lepiej. Tak rozpaczliwie już bardzo rzadko płacze. Z tym, ze dotąd jak "coś się dzieje" to zwija się i krzywi. A dziś przespał od 23.30 do 4,45! Zapomniałam budzika nastawić i obudziło mnie dopiero jego marudzenie. Niesamowite:)
a jak filipowa narzeczona?:)

slyp: a dziekuję Adusia dobrze , tylko ma krpstki na twarzy i czerwone plamki na pleckach, zmieniamy maleko na HA i zobaczymy czy zejdzie, jak nie to nie wiem jakieś badania, a za tydzien szczepienie mamy już.
A ja juz prawie nie mam co ściągać wiec nie będe si ejuz tym laktatorem męczyc, no i cyce mi wrócą do normy bo teraz prawy jak mandarynka a lepy jak pomarańcza :-D
A jakie macie leki na kolki ?
mo i ucałuj od
Ady Filipka soczyście ;-)

reklama
Dobry dzień!!! :-)

Moja mamusia właśnie ode mnie wyszła! Była zrobić sobie french bo jutro lecą z tatą do Egiptu :-p muszę ich odwieźć na lotnisko na 3.30 :dry: kupiła Bartusiowi na dzień dziecka mleczko więc teraz mamy ładny zapas...

Necia Małgosi dobrze widać w tej huśtawce!

Kurcze nie wiem co komu miałam napisać... :confused:

Do góry