reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Halo halo wieczornie:)

Fifka, Necia: super! To co dziewczyny, zakładamy nowy wątek?:) Jakoś na inne forum nie chce bo tam baby obce, złe i niedobre a tu wy moje przyszłe szczypiorki;):* Juz poczytałam sporo i trochę wiem co bym chciała z swoim tłustym cielskiem robić na początek. Może coś wymyślicie mądrego jeszcze;)

Fifka: Kurcze, powiem ci, że mnie taki wyjazd zawsze baaaardzo kręcił. Zawsze chciałam mieszkać za granicą chociaż trochę. Na studiach mi się nie udało bo już męża znałam a taki wyjazd oznaczałby koniec związku(całe szczęście że nie wyjechałam;)). I zawsze zazdrościłam temu mojemu M. że mieszkał sobie rok na cyprze. Nawet tam się ludziom super żyje w porównaniu z polską:) Ale teraz z perspektywy czasu już bym się chyba nie zdecydowała.. Jednak wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. A jak nas za granica nie chcą i traktują jak murzynów za przeproszeniem i bez urazy to niech spi***ją:zawstydzona/y:

Wstawiam zdjęcia mnei za czasów 85kilo i mojego bohatera który przez sen prawie przy jedzeniu trzymał sobie pięknie butlę;)
Zobacz załącznik 469224Zobacz załącznik 469225Zobacz załącznik 469226

tylko te sukienki malo przydatne na poczatku puki nie siedzi i nie chodzi to bez sensu bo podwija sie tylko i nie wygodne.. wedle mnie moje sukienki wisza w szafie niektorych nie zalozyla nawet... a zaraz beda zamale... zalozylam jej 3 razy sukienke raz do chrzcin 2 razy jak do kogos jechalismy by ladnie wygladala ale malo przydatny ciuch,,,

sllepyy ukradne mu te skarpetkiiiiiiiiiiiiiii zabyyyyyyyyyyyyyyyy mojeeeeeeeeeeeee ;-)nikt mi niechce ich kupic chyba bede musiala se sama kupic..

Ostatnia edycja:
Dziękuję Fifeczko za paczkę z wdziankami do mojego Dziewczątka. Niestety odebrała ją ciotka mojego męża i roszke jej zeszo żeby mi jąprzekazać :/
Daj znać jak Ty odbierzesz paczuszkę od Łucji :-) ona przyjdzie prosto od sprzedawcy allegro :-)

Sleepy to może na tym prywatnym forum kameralnym założymy wątek? Ja też muszę się za siebie wziac bo w depresje wpadnę...

Z tym wyjazdem to na razie tylko propozycja... wszytko się okaże po wakacjach dopiero...

O matko!! Ależ miałaś brzucha!! :-DJa w 9 miesiącu miałam połowę tego... :tak: A maluszek ślicznie ta butelkę trzyma! Mój co najwyżej piersi mi masuje :rofl2:

Atan takie typowe sukienusie tak, ale sa takie fajne body z sukienusia przyszytą! To wydaje mi sie fajne! :tak: Ja tez mam kilka niepotrzebnych ciuszków... np. koszule, kurcze ja wole założyć body i na to spodnie bo jak ma koszulkę to ma zaraz pół pleców gołych...

Fasolka o co ty.... :zawstydzona/y: aż mi głupio... ja to wysłałam ci bo sama dostałam od znajomej....

Sleep kochany ten Twój Filipek! :* no a Ty ślicznie wyglądałaś!!!
Aż wstwię Wam moją fotkę z "ostatnich nóg" :-D
Zobacz załącznik 469233
Dokładnie zdjęcie robione w sylwestra :-D Boziu a mi się wtedy wydawalo, że ja taka szczupła jestem :-D

O matko! Ale wy duze byłyście! To mój brzuszek w 9 miesiącu:

P1060935.JPGP1060942.jpg

Wydaje mi się połowa waszych! :szok:

Fifka A ja Ci wysłałam bo miałam taką potrzebę. Niech się Konradek ubawi tym prezencikiem za wszystkie czasy. U mnie w rodzinie te zabaweczki robią furorę :-) ale już nic więcej nie mówię. zegnam się z Wami bo mój Dziabąg wstał na posilenie i robi zamęt ;-)
Dobranoc :-)

Fifka no Ty też malutkiego nie miałaś... ale to fakt, że mniejszy niż nasze :-p a ile Ty masz wzrostu??? pytam tak z ciekawości... bo Ty mi taka drobniutka się wydajesz

reklama
Magdalena tylko sie wydaję :-D Mam prawie 170 (dokładnie jakieś 168) i obecnie ważę 69kg.... a zawsze ważyłam tak 55-60... i teraz te 10kg muszę zrzucić jak nic...

Fasolka ależ mnie zaciekawiłaś :-)

Dobra kochane ja zmykam spać...ja nie wiem co aj tu jeszcze o tej godzinie robię... Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Do góry