reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Halo halo wieczornie:)

Fifka, Necia: super! To co dziewczyny, zakładamy nowy wątek?:) Jakoś na inne forum nie chce bo tam baby obce, złe i niedobre a tu wy moje przyszłe szczypiorki;):* Juz poczytałam sporo i trochę wiem co bym chciała z swoim tłustym cielskiem robić na początek. Może coś wymyślicie mądrego jeszcze;)

Fifka: Kurcze, powiem ci, że mnie taki wyjazd zawsze baaaardzo kręcił. Zawsze chciałam mieszkać za granicą chociaż trochę. Na studiach mi się nie udało bo już męża znałam a taki wyjazd oznaczałby koniec związku(całe szczęście że nie wyjechałam;)). I zawsze zazdrościłam temu mojemu M. że mieszkał sobie rok na cyprze. Nawet tam się ludziom super żyje w porównaniu z polską:) Ale teraz z perspektywy czasu już bym się chyba nie zdecydowała.. Jednak wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. A jak nas za granica nie chcą i traktują jak murzynów za przeproszeniem i bez urazy to niech spi***ją:zawstydzona/y:

Wstawiam zdjęcia mnei za czasów 85kilo i mojego bohatera który przez sen prawie przy jedzeniu trzymał sobie pięknie butlę;)
Zobacz załącznik 469224Zobacz załącznik 469225Zobacz załącznik 469226

tylko te sukienki malo przydatne na poczatku puki nie siedzi i nie chodzi to bez sensu bo podwija sie tylko i nie wygodne.. wedle mnie moje sukienki wisza w szafie niektorych nie zalozyla nawet... a zaraz beda zamale... zalozylam jej 3 razy sukienke raz do chrzcin 2 razy jak do kogos jechalismy by ladnie wygladala ale malo przydatny ciuch,,,

sllepyy ukradne mu te skarpetkiiiiiiiiiiiiiii zabyyyyyyyyyyyyyyyy mojeeeeeeeeeeeee ;-)nikt mi niechce ich kupic chyba bede musiala se sama kupic..

Ostatnia edycja:
Dziękuję Fifeczko za paczkę z wdziankami do mojego Dziewczątka. Niestety odebrała ją ciotka mojego męża i roszke jej zeszo żeby mi jąprzekazać :/
Daj znać jak Ty odbierzesz paczuszkę od Łucji :-) ona przyjdzie prosto od sprzedawcy allegro :-)

Sleepy to może na tym prywatnym forum kameralnym założymy wątek? Ja też muszę się za siebie wziac bo w depresje wpadnę...

Z tym wyjazdem to na razie tylko propozycja... wszytko się okaże po wakacjach dopiero...

O matko!! Ależ miałaś brzucha!! :-DJa w 9 miesiącu miałam połowę tego... :tak: A maluszek ślicznie ta butelkę trzyma! Mój co najwyżej piersi mi masuje :rofl2:

Atan takie typowe sukienusie tak, ale sa takie fajne body z sukienusia przyszytą! To wydaje mi sie fajne! :tak: Ja tez mam kilka niepotrzebnych ciuszków... np. koszule, kurcze ja wole założyć body i na to spodnie bo jak ma koszulkę to ma zaraz pół pleców gołych...

Fasolka o co ty.... :zawstydzona/y: aż mi głupio... ja to wysłałam ci bo sama dostałam od znajomej....

Sleep kochany ten Twój Filipek! :* no a Ty ślicznie wyglądałaś!!!
Aż wstwię Wam moją fotkę z "ostatnich nóg" :-D
Zobacz załącznik 469233
Dokładnie zdjęcie robione w sylwestra :-D Boziu a mi się wtedy wydawalo, że ja taka szczupła jestem :-D

O matko! Ale wy duze byłyście! To mój brzuszek w 9 miesiącu:

P1060935.JPGP1060942.jpg

Wydaje mi się połowa waszych! :szok:

Fifka A ja Ci wysłałam bo miałam taką potrzebę. Niech się Konradek ubawi tym prezencikiem za wszystkie czasy. U mnie w rodzinie te zabaweczki robią furorę :-) ale już nic więcej nie mówię. zegnam się z Wami bo mój Dziabąg wstał na posilenie i robi zamęt ;-)
Dobranoc :-)

Fifka no Ty też malutkiego nie miałaś... ale to fakt, że mniejszy niż nasze :-p a ile Ty masz wzrostu??? pytam tak z ciekawości... bo Ty mi taka drobniutka się wydajesz

reklama
Magdalena tylko sie wydaję :-D Mam prawie 170 (dokładnie jakieś 168) i obecnie ważę 69kg.... a zawsze ważyłam tak 55-60... i teraz te 10kg muszę zrzucić jak nic...

Fasolka ależ mnie zaciekawiłaś :-)

Dobra kochane ja zmykam spać...ja nie wiem co aj tu jeszcze o tej godzinie robię... Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Do góry