reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam
magdalenko uu chory współczuje szybkiego powrotu do zdrowka
necia sliczna malgoska ;-)
fifka no ale laska no no co kupilas konradkowi ?
fasolka gratuluje 3 miesiaca lucji !!
ael ale przepisy smak ze hej.. ja dzis sprawdzam jak na makaron niunia zareaguje...
na truskawki sien nie odwarze..
sllepy no ja ze 103 dzis zobaczylam 87,4 wiec 400g i bedzie waga sprzed ciazy ale dalej czekamy na spadek wiekszy ;-) bo marzeniem to 69kg ale daleka droga ale jak na razie tylko spacerki z niunia i karmienie piersia i chudne ;-) zadne diety ;-)

dzis byla babcia moja mama bo nowy lumpeks otworzyli i ostatnio se nie uzywane adidasy czerwone pumy kupilam za 39zl ;-) a dzisiaj 2 bluzki i niuni sukienke jak bedzie miala roczek ;-) ale nie moglam przejsc obojetnie... ;-)
a w h&m niestety te czapeczki nie zakrywaja niuni uszu wiec nie kupilam kapelusika kurcze potrzebuje czapke nie za gruba z daszkiem i zakrywajaca uszy jak taka znalesc??

eeeeeeeeeeeee ja sie nie bawie jak ja przychodze to nikogo niema ;-(

no to se poradzilam kupilam taka chustke http://allegro.pl/show_item.php?ite...e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

Ostatnia edycja:
reklama
Fasolka ja nie wiem ile kosztuje ten Bebilon, o ktłorym piszesz ale ja używam zwykłego i płacę 42zł za 800g, moja bratowa kupuje NAN ACTIVE i za 800g płaci 40zł, ta sama ilość mleka z HIPP'a kosztuje też 40zł więc ceny są wyrównane! Jedyne tańsze mleka to GERBER i BEBIKO ale jakoś nie mogę się przekonać! Tzn nie mówie, że są złe ale mój małż porównywał kiedyś składk i te droższe jednak są lepiej wyposażone więc stwierdziłam, że póki mogę to będę kupowała BEBILON
(oczywiście ja pisze o cena zwykłych mlek, nie żadnych z tych na ulewanie, kolki itd)

Mogę?? Mogę prawda, się pytać nie będę :-D

I moje hobbickie stopy w wydaniu 5xl XD

attachment.php

Cześć kobietki :)

co tam słychać :> :> nie mam siły nadrabiać , codziennie mamy jakieś przeboje i już nie mam siły na nic :/

nie mogę się napatrzeć na wasze pociechy <3

Fasolkaja mam tylko na czarną godzinę 6buteleczek59ml enfamil premium 1 z lipil zaplacilam za nie 23zł ale puszka całą 27 tylko puszka wazna miesiac od otwarcia a niunia tylko raz w miesiącu zjadła 60ml wiec kupilam w gotowych buteleczkach po wczasnieciu gotowe:-)

ael ja widziałam dzie ty masz 5 xl a weź :p a gadaj skąd masz gatki takie fajne.

ja używam nan pro ha jeśli o mliko chodzi

ten mój chłop jednak durny i nie wiem czym on myślał bo nie głową :-p on mi nie powiedział bo się dowiedział dwa dni przed a mieli moi rodzice przyjechać no i jak to a jak zapytałam jak to że on pojechał to cisza zapadła haha. i kilka innych rzeczy wygarnęłam dziadowi łyso się zrobiło mu z deka :-D

Cześć kobietki :)

co tam słychać :> :> nie mam siły nadrabiać , codziennie mamy jakieś przeboje i już nie mam siły na nic :/

nie mogę się napatrzeć na wasze pociechy <3

Co tam się kobito dzieje u Ciebie???

Ael co za hobbickie stopy????? :confused:

Przybliż sobie zdjęcie to zobaczysz :p

ael ja widziałam dzie ty masz 5 xl a weź :p a gadaj skąd masz gatki takie fajne.

ten mój chłop jednak durny i nie wiem czym on myślał bo nie głową :-p on mi nie powiedział bo się dowiedział dwa dni przed a mieli moi rodzice przyjechać no i jak to a jak zapytałam jak to że on pojechał to cisza zapadła haha. i kilka innych rzeczy wygarnęłam dziadowi łyso się zrobiło mu z deka :-D

Dodatkowo chopa patelnią walnij a przynajmniej wałkiem.
A sodnie to alladynki, dostałam od siorki, w ciąży prawie w nich przechodziłam, bardzo wygodne :-)http://allegro.pl/outhorn-nowe-dzianina-pampy-alladynki-czarne-38-42-i2350553688.html

Ostatnia edycja:
właśnie Ael ja też tych stóp nie widze :p

Magdalena ano wtedy co ostatnio się odzywałam mieliśmy awarie z toaletą:/ dzisiaj zaciął nam się licznik (mamy przedpłatowy bo główny najemca zmarł i pge nie chciało ze mną na zwykły umowy podpisać) i dzwoniliśmy na pogotowie energetyczne i oczywiście są tylko do 15 i przyjechać najwcześniej mogliby jutro :| na szczęście tata nas uratował bo miał kluczyk do takich "puszek" jak są u nas w kamienicy i poprzyciskaliśmy i zadziałało ... ale ile nerwów to nasze :/

Atanku a jak Twoja niunia ? byłaś u innego lekarza ??

reklama
A gdzie to zdjęcie??? :confused: kurde coś się chrzani ten zasr...ny komputer i chyba nawet już przeglądarki mi szwankują...

Do góry