reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku!!!!! To kiedy ja tą ciotką zostanę ha?

a nie wiem, jak się trafi to będziesz ... :-p ( o ile nią będziesz :-()

Pyscku a dobrze zonka! A jak ty się czujesz? Jak CLO?

ja czuje się okropnie ... codziennie powtarzam sobie że muszę być silna i przetrwać ten ciężki czas :( a co do clo to dobrze się po nim czułam :) już mam kuracje za sobą ..

reklama
Ael wiesz za co zawracałam ci gitarę i nic

Fifka kurcze ale ja mówiłam że nie mam nic przeciwko żeby pojechał już wcześniej tylko po co kłamał. nie wiem może to wszystko zrobił nieświadomie ale mnie jest przykro i nie mogę się pozbyć myśli że jakaś baba go tam mogła obściskiwać :zawstydzona/y: może jestem przewrażliwiona bo raz coś takiego przerobiłam może hormony jeszcze nie wiem.

ael co ugotowałaś pochwal się może ściągnę. ja zrobiłam tartę z rabarbarem i jabłkami, sernik na zimno, pierś z kury z piekarnika z ziemniaczkami i surówkami.

ja jeszcze truskawek nie próbowałam w tym roku poczekam jeszcze chwilę

Ael ja już kilogramy truskawek wchłonęłam w siebie haha :-D w życiu bym nie potrafiła poczekać do czerwca, to jest silniejsze.. Muszę wykorzystać bo podczas karmienia nici z truskawek ;-)
ja też, jak widzę truskawki to nie potrafię przejść obojętnie, zachowuję się jak dziecko między regałami z zabawkami:-D na szczęście u mamy zjadłam sobie parę takich zdrowiutkich bez chemii, ale jak dzisiaj gdzieś zobaczę to ojjj nie ręczę za siebie

fifka: wyglądasz bosko, do tego włosy tylko pozazdrościć, bluzka dobrze leży a leginsy gdzie kupiłaś ??
neciuszka: oj przykro mi że cie mąż okłamała, bo chyba to najbardziej boli, może niech ci wyjasni dlaczego tak zrobił , tule kochana ci mocno
ale: ja tez ciekawa co gotowąłś dobrego

natkusia: jedz , ja tez na zapas sie ponajadałam :-)

a nie wiem, jak się trafi to będziesz ... :-p ( o ile nią będziesz :-()

No NAPEWNO BĘDĘ!!!!

Ael wiesz za co zawracałam ci gitarę i nic

ael co ugotowałaś pochwal się może ściągnę. ja zrobiłam tartę z rabarbarem i jabłkami, sernik na zimno, pierś z kury z piekarnika z ziemniaczkami i surówkami.

Oj tak normalnie tam mi doopę zawracałaś, że hej :p
Jak Ci tarta wyszła?
Ja piekłam schab i łopatkę w ziołach na smażonych marchewkach na oliwie oraz sosie z czerwonego wina. Po prostu nieskromnie się chwaląc wyszło bajeczne :-)
No kochana ale z takim daniem to jeszcze zaczekasz, ale polecam :-)
Nie omieszkam powtórzyć tego dania w przyszłym tygodniu :-)

jejku jak ja Wam zazdroszczę tych zdolności:( a tartę w jakiej blaszce/foremce robicie?

reklama
lamia o nic mi tak nie chodzi jak o to że kłamał bo teraz sobie wyobrażam nie wiadomo co

ael pychotka wyszła zniknęła pierwsza. Zrobiłam spód z kruchego ciasta, jabłka i rabarbar dusiłam w garczku z cynamonem, cukrem brązowym i odrobiną soku z cytryny. spód posmarowałam dżemem truskawkowym na to owocki i na wierzch kruche ciasto. a przepis na maila poproszę to jak już będę mogła zjeść to wykorzystam ;-)

miq ja mam blaszkę to tart, a kochana trening czyni mistrza więc kochana wszystko przed tobą.

Do góry