reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nala: wiesz że chyba wstawię mój brzuch w galerii u siebie ku pokrzepieniu serc. Serio nie wydaje mi się, żeby można było mieć gorsze rozstępy.. Niech ja się tylko nauczę blokować te galerie bo wstyd;P

necia: jeszcze zapomniałam napisać.. pogadaj z tym swoim może? Niech powie co autor miał na myśli...
A do odchudzania to może znasz jakieś zestawy ćwiczeń które nas nie rozerwą (dosłownie;P)?pytam tu już któryś raz o studentkę awf'u ale żadna się nie przyznaje;P I trzeba jakiś plan założyć - z pół godziny dziennie chociaż?

ael: dzieki:):*

reklama
Miq kochana zupy kremy są przepyszne, są bardzo łatwe w przyrządzeniu. Polecam Ci zupę krem ze świeżego groszku i zielonego ogórka. Bierzesz sobie pierś kurczaka albo indyka, albo inne delikatne mięso, marchew, pietruchę, gotujesz wywar, wrzucasz groszek, obranego zielonego ogórka pokrojonego w kostkę. Gotujesz aż wszystko zmięknie. Wyciągnij mięso, a blenderem zmiksuj warzywa w tym wywarze to gładkiej masy. Mięsko pokrój podrób, kup groszek ptysiowy albo zrób grzanki które pokroisz w kostkę, podaj w misce posyp, mięskiem, groszkiem/grzankami, dodaj łyżkę śmietany i już :-)

Dzieki Ael za przepisy:tak: ja uwielbiam z zupy krem, ale takiej ze swiezym ogorkiem nie robiłam jeszcze, cos czuje ze dzisiaj ugotuje, tylko maz mi musi zakupy zrobic:-p
Dziewczyny a co do rozstępow, macie jakies sprawdzone sposoby na ich pozbycie sie? ja stosowałam elancyl i zel z lierac i nie uzywając wulgaryzmów na forum nic to nie dało:wściekła/y:

Dzieki za przepis,wypróbujemy przepis w najbliższym czasie :tak:
Wiecie co ja jeszcze nie mam rozstępów no ale z pewnością będa,tylko,że muszę przyznanć się bez bicia,że rzadko się kremuje,głównie jak mąż sie mnie zapyta czy smarowałam brzucha he he

No w końcu udało mi się Was odwiedzić! Niestety ciągle mi się zawiesza laptop i dostaje szału! Jutro przyjedzie kurier z serwisu po niego i mam nadzieję, że naprawią to...

My dziś byliśmy z Tośkiem u lekarza bo ma taki okropny suchy kaszel i ropny katarek no i przepisała nam syropek na kaszel, spray do noska, calcium i witaminę C! Ze szczepieniem mamy się wstrzymać i przyjść za tydzień bo mieliśmy iść jutro...

Niestety nie nadrabiałam i nie wiem co się działo!

Poza tym wczoraj przesiadliśmy się na spacerówkę :-) Bartek siedzi taki zadowolony! Tzn bardziej leży niż siedzi oczywiście ale i tak jest grzeczny bo wszystko widzi!!

Nalaa polecam krem NO-SCAR! działa cuda! ;-) jest naturalny bo z masy perłowej i cena nie jest aż tak przerażająca!! Najlepiej opłaca się zamówić na Allegro

http://allegro.pl/a-z-noscar-no-scar-blizny-rozstepy-50ml-1401-i2358842187.html

Ostatnia edycja:
magdalena a Ty go stosowałas? pomogł? kurcze, no cena rzeczywiscie jest dobra:-) chyba się skusze i zaraz zamówie! a nie wiesz czy można go stosowac przy karmieniu? bo to w sumie tez wazne

No ja go stosowałam zaraz po porodzie a karmiłam ;-) nie ma zastrzeżeń! na prawdę widać było gołym okiem różnicę już po 2 tygodniach stosowania!!! a ja mam rozstępy wszędzie i okropne więc wiem, co mówię! Wiadomo, ze nie zejde one do zera ale bardzo mi wyjaśniały i troszkę wygładziły! Wszystko zależy ile masz do smarowania ciałka bo ja niestety smarowałam pupę, brzuch, uda i boczki (piersi nie smarowałam) i mi wystarczył na 2 tygodnie... kupiłam dwa razy a potem niestety nastąpił brak funduszy :-p tzn. po prostu mi było szkoda ale pewnie jeszcze do niego wrócę!

A mi go poleciała koleżanka ze szkoł bo również jej się porobiły rozstęony w okresie dojrzewania a potem jeszcze jak już leżałam na położniczym przed porodem to dziewczyna z mojego pokoju również wspominała, ze jest dobry bo ona nim smarowała z kolei blizny po trądziku...

dodałam zdjęcia tego co mi zostało z brzucha. Mag- oceń mi czy miałaś aż tak źle (wątpię). Może ten krem coś zdziała u mnie? Zadam ważące pytanie pomocnicze- śmierdzi?:p Bo próbowałam cepanem, ale zapach cebuli absolutnie nie do przejścia..:/

Sleepy niee.... taki zapach...hm... jakby to powiedzieć! Może jakby farba do włosów ale dużo delikatniej! Nie jest to perfum ale też nie jest śmierdzący! uwierz mi, ze mam nadal gorzej!! Ja nawet nie pokazałąbym zdjęcia bo się wstydzę

reklama
mag: no o plaży to raczej mogę zapomnieć:/ niby brzuch i nie widać, ale jednak mnie boli. a zdjęcie to wiesz.. jak gadam z wami to się czuję jak u lekarza;P
A krem fajnie że nie śmierdzi chociaż.. może sobie w czerwcu fundnę bo teraz ciężko. Mój ślubny jeszcze na dokładkę stracił drugą pracę w sobotę więc takie wydatki kurcze w ostatniej kolejności:/

edit: halo halo.. a ja teraz patrze ze nie mam cie w kontaktach i widzisz tą galerie?

Ostatnia edycja:
Do góry