reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka dokładnie tak jak Ael mówi. Możesz podawać sok jabłkowy albo suszone śliwki lub jabluszko w słoiczku to będą kupki nieco rzadsze.
Atanku gratulacje dla Amelki.
lamiav figura pierwsza klasa.. nie wpędzaj mnie w kompleksy
natkusia spokojnie na nerwy przyjdzie czas ;)

reklama
Witam :-)
Fifka gratulacje egzaminów :-)zdolniacha z Ciebie
Lamia Ty oszalałas, laska z Ciebie pierwsza klasa!!!sexi mama:-)
Natkusia Ty dziewczyno trzymaj kolejke:-p przede mnie się tu proszę nie wpychac;-)
Eve zgadzam sie z dziewczynami, prawie= negatywny, musisz robic przez kolejne dni
Atan brawo dla Amelki:-)

witajcie
u nas weekend minął aktywnie, jak już pisałam wcześniej stawialiśmy altankę, nie będzie taka piękna jak ze sklepu ale już będzie można wyjść z domu i sobie posiedzieć, jak na razie stoi konstrukcja i foliowy dach ale pierwszego grilla już zrobiliśmy, akurat odwiedzili Nas przyszli rodzice chrzestni-wcześniej bardzo się nie lubili a teraz dziecko nasze dziecko ich pogodziło, planowali co kupią na chrzciny, udawali, że mnie nie ma he he

Ne ne ne!
Wy mnie źle zrozumiałyście ;-) to nie jest tak, że siedzę i obgryzam paznokcie z nerwów bo się zaczynają lipcówki :-D Ja się nastrajam pozytywnie tym faktem, że czas tak szybko leci i jeszcze troszkę a Michaś z nami będzie a nie ukrywam, że z mężem nie umiemy się doczekać :-) Także luz, ja tam bez stresu - na razie ;-)

Nala jakbym śmiała ;-) Ty z Aleksandrem macie pierwszeństwo :tak:

Miq no widzisz.. Mała jeszcze w brzuchu siedzi a już godzi ludzi :-)

natkusia ja Ci się nie dziwie, u mnie jeszcze tak daleko a też nie mogę się doczekać a jednocześnie się boję

natkusia: mozna ćwiczyć karmiąc tylko czytałam że po zakończeniu ćwiczń trzeba godzinke odczekać i dopiero karmić, bo coś tam się w mięśniach robi .
jeszcze nie dawno sama czekałam na ten dzien koiedy zobaczę mała a tu już ona ma ponad miesiac, za szybko ten czas leci

miq: no to ładnie pogrilowaliście ,ja jeszcze w tym roku sezonu grillowego nie rozpoczęłam

Moja mała podan 3 odziny baraszkuje i nie chce spać to przez smoczka, bo za bardzo ja rozprasza, a z 2giej strony spokaja

nala:
no ty juz nie długo do rozpakowania, oj będą nowe dzieciątka

fifka: jak wrócisz z zakupów to chwal sie tym co upolowałaś

neciuszka:
gdzie jesteś i co robisz z Małgosią ?? no i gdzie fasolka też ostatnio jej nie widać , silka, danao ??

marzy mi się taki większy grillek z karkóweczką, szaszłykami a wczoraj to taki na szybko tylko kiełbaska, taki większy zrobimy jak dopracujemy altankę;-)

ja to bym zjadła jakąś dobra rybe z grilla no i szaszłyczki do tego jakaś fajna sałatka ,sosik uuu mniam maniam a na deser truskawki i jakiś fajny drineczek ;-)

reklama
no jak mogłam pić alkohol to nie specjalnie mnie do niego ciągnęło a teraz mi się chce zimnego piwak, wytrawnego winaka albo egotycznego drinka :-), no ale póki mleczko ściągam to soczek będzie

Do góry