kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dobre jak bedzie w tv to bede pisac chociaz okolice zobaczycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże ja bym umarła chybaMiq mój od urodzenia leży na poduszce bo dzięki temu zawsze miał głowę troszkę wyżej bo wtedy tak nie ulewał. Nawet na przebijaku kładłam go na czymś zeby nie leżał kompletnie na płasko bo zaraz ulewał i się potrafił zachłysnąć... a wtedy za fraki i do góry nogami...
Ale się dyskusja nawiązała
Moje kochane mamusie.. my ciężarówki prosimy też o trochę zrozumienia a nie jak podajemy jakiś temat bo coś słyszałyśmy to napadacie na nas Wy już macie fajnie bo macie doświadczenie i macie swoje dzieciątka, wiecie co i jak.. a my? Ja osobiście jak coś takiego słyszę to biorę to do siebie i zastanawiam się nad tym.. nie wpadam oczywiście w paranoje ale przyjmuję to do siebie.. Nie mam teraz Konrada czy Wiktora i nie wiem jaka pozycja jest dla Malucha najlepsza.. Nie rozmawiałam na razie żadną położną albo lekarką i nikt mi nie doradzał.. jestem całkowicie zielona!! Różnica jest taka, że wy wiecie dużo a my nie wiemy nic.. więc proszę o jakieś zrozumienie a nie jedziecie po nas, że wpadamy w paranoję
No.
Pok Twoja wiedza mnie rozgniata ale dobrze, dobrze.. wiedzę masz na wysokim poziomie.
Dziewczyny.. używanie/będziecie używać ochraniaczy do łóżeczka?? Nie wiem czy słyszałyście o tym jak 6-7tyg dziecko w USA udusiło się przez taki ochraniacz i w całych stanach wycofują ochraniacze.. w Europie ma być to samo, też wycofywane ze sprzedaży bo ponoć są bardzo niebezpieczne.. Ja mam 2 ochraniacze i jestem teraz w kropce Co nie powinno znaleźć się w łóżeczku niemowlęcia? - Telewizja Polska SA
Gocha najlepiej obejrzeć na żywo wózek.. My na 100% bierzemy Jedo Fyn tylko mam ogromny problem z kolorem :-(